NOUN SCHRIJNWERKERIJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOUN SCHRIJNWERKERIJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.526.022

Publication

28/05/2013
ÿþmod 11.1

Vo beho

aan

Belg Staat

11

*13080059*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neargefegil fer griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen{

16 MEI 2013

Griffie

Ondernerningsnr :

Benaming (voluit) : NOUN SCHRIJNWERKERIJ

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Oude-Godstraat 97

2650 Edegem

Onderwerp akte : Bvba-oprichting

Tekst :

NOUN SCHRIJNWERKERIJ

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2650 Edegem, Oude-Godstraat 97

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Kris Ducatteeuw, te Edegem op 07/05/2013 dat is opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam `NOUN SCHRUNWERKERIJ'

Oprichters:

1. de heer AFKAM (Afram), Noun, geboren te Zakho (Irak) op één februari negentienhonderd zevenenzeventig, van Belgische nationaliteit, (nummer identiteitskaart: 591-2299090-01 - rijksregisternummer: 77.02.01-409.28) echtgenoot van mevrouw SHAMOUT (Shamout), Dalla, wonend te 2650 Edegem, Oude-Godstraat

97.

2. "NOUN IMMO" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Ducatteeuw Kris te Edegem op zeventien september tweeduizend en tien onder de naam Noun, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig september tweeduizend en tien onder nummer 10305030.

De statuten werden gewijzigd onder meer naar de huidige naam ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op heden voor dezer.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Oude-

Godstraat 97, BTW BE BE0829.375.437, rechtspersonenregister Antwerpen BE0829.375.437.

Alhier vertegenwoordigd door de heer Afram Noun, voornoemd, zaakvoerder hiertoe benoemd bij de oprichting.

Kapitaal: Achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-b ioudeFi

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Aandelen: Honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale

waarde.

Inschrijvingen -- volstortingen: in speciën

1. De heer Afram Noun voornoemd onderschrijft 90 aandelen, en volstort deze in speciën ten belope van vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 5.580,00).

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Noun Immo, voornoemd onderschrijft 10 aandelen, en volstort deze in speciën ten belope van zeshonderdtwintig euro (¬ 620,00).

Partijen verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan zoals hiervoor uiteengezet en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,- EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE09 0688 9729 1857, geopend namens de vennootschap in oprichting bij-de Belfius bank.

Dit alles blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverd attest dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd. Zetel: 2650 EDEGEM, Oude-Godstraat 97.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- alle verhandelingen van onroerende goederen, begrijpende onder meer de aankoop en verkoop, het in leasing geven en / of nemen, het huren en verhuren, het nemen en / of geven van recht op opstal of erfpacht, het bouwen en verbouwen, het verkavelen, de promotie, de exploitatie, het beheer, het onderhouden, het herstellen en veranderen van gebouwen en inrichting, het verpanden en hypothekeren ervan, evenals de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers.

- het ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van projecten betreffende onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord, dit zowel voor eigen, als voor rekening van derden en als bemiddeling tussen of in samenwerking met derden, zowel in binnen- als buitenland;

- het doen verzorgenivan inrichtingen van gebouwen

- bouwwerken algemeen, onderhoud, uitrustingen, elektriciteit, loodgieterij, sanitair, centrale verwarming.

- Timmer- en schrijnwerk voor gebouwen

- Bedekken van gebouwen

- plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en netalen schrijnwerk

- slopingswerken van gebouwen

- leggen van tegelvloeren en mozaïek en plaatsen van alle andere

wand- en Vloerbekledingen

- plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen

- fabricage en garnering van niet-metalen meubelen

- verhuring van divers materieel

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behóuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële

tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van

afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: vanaf oprichting, onbepaald.

Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, hun bezoldiging en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De zaakvoerder(s) kunnen hun machten gedeeltelijk of voor bepaalde handelingen overdragen aan één of meerdere derden.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering: De algemene vergadering komt ieder jaar rechtens bijeen in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats daartoe in de oproeping aangewezen, op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Als deze dag een feestdag is, wordt ze uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering en de buitengewone algemene vergadering zullen bijeengeroepen worden en beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek op de Vennootschappen,

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

mod 11.1

Voor- Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december.

Vé}iáucen Aanleggen reserves - Winstverdeling - verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

aan het De winsten waarover de vennootschap, na rekening gehouden te hebben met de wettelijke voorschriften, vrij kan beschikken, worden verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Belgisch Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

L Staatsblad De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal beginnen op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar tweeduizend vijftien.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder, zonder beperking van de duur van het mandaat.

De heer Afram Noun, voornoemd.

Het mandaat is onbezoldigd.

Commissaris: Uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat voorlopig geen commissaris dient aangesteld te worden.

Bijzondere volmacht: Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan:

De heer Filip Serrien, accountapt, te Niel, Antwerpsestraat 41

- om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- om de formaliteiten te veriullen inzake registratie van B.T.W., met name de aanvraag van heet B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTL:EDEND UITTREKSEL DE NOTARIS-(get. Kris Ducatteeuw)







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 24.09.2015 15619-0020-009

Coordonnées
NOUN SCHRIJNWERKERIJ

Adresse
OUDE-GODSTRAAT 97 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande