NOW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.936.865

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 15.07.2013 13306-0286-011
06/02/2015
ÿþMod Wa,d 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bsgtità

*1502 9

Ondernemingsnr : 0838.936.865

Benaming :

(voluit) : NOW

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 224 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : ln vereffening stelling

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 29 september 2014,. "Geregistreerd op het lste registratiekantoor van Antwerpen op 7 oktober 2014, Bladen: twee verzendingen:. één, Register 5 boek 8 blad 97 vak 20, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (E 50,00), De ontvanger (getekend) J. Martens, bij delegatie voor de ontvanger", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der: vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOW' besloten heeft hetgeen volgt:

1) VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf 29 september 2014. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

2) BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op EEN (1).

Wordt benoemd ais vereffenaar: de heer VAN MELE Robert Emmanuel, zaakvoerder, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 224 A.

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van 5 januari 2015 werd de benoeming van voornoemde heer Robert Van Mele tot vereffenaar van onderhavige vennootschap bevestigd.

Ingevolge hogere beslissing tot aanstelling van voornoemde vereffenaar, besluit de vergadering om de mandaten van de zaakvoerder(s), te weten: de heer Robert Van Mele, voornoemd en mevrouw VERRASSEL Ilse Petra José, zaakvoerder, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 224 A, te beëindigen met ingang vanaf 29 september 2014,

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontstaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

De vereffenaar zal op de griffie van de rechtbank de nodige verslagen neerleggen conform artikel 189 bis van het wetboek van vennootschappen, hetgeen luidt als volgt: "De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts am het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd."

Het mandaat van de vereffenaar wordt niet bezoldigd.

3) STATUTENWIJZIGING

De vergadering besluit de tekst van artikel 1 van de statuten te vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de,

naam "NOW-in vereffening".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

Voor- ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Recht an koophandel

AntWeraen

2 7 JIU 205

ateilÎffieniv.. erP~_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

ir ,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

4) MACHTIGING

Daar de afsluiting van de vereffening voorzien is binnen een termijn van drie maanden vanaf heden, ontslaat de vergadering ondergetekende notaris ervan de gecoördineerde statuten neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering verleent elke machtiging aan de heer Robert Van Mele, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen en om aile verklaringen te tekenen en in het algemeen, om alle nodige stappen te ondernemen in verband met de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOW-in ' vereffening", vanaf de ondertekening van de akte.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUD- EN ADVIESKANTOOR TRIVIUS", met zetel te " 2170 Antwerpen-Merksem, Van Praetlei 145, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0811.746.478 en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIVIUS", met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Van Praetlei 145, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0874.321.574, om met macht om elk afzonderlijk op treden en met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van ondernemingen, de diensten van de B.T.W. en aile andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

Luc Mortelmans

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van de akte dd. 29 september 2014

-verslag van de zaakvoerder(s)

-het verslag van de bedrijfsrevisor, inclusief staat van actief en passief

-kopie beschikking Rechtbank van Koophandel dd. 5 januari 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305221*

Neergelegd

01-09-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Now

0838936865

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 224 bus A

Onderwerp akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op één september

tweeduizend elf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  Now .

2. De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 224 bus A.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoten/oprichters zijn :

* mevrouw VERRASSEL, Ilse Petra José, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 224 A;

* de heer VAN MELE, Robert Emmanuel, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 224 A.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt.

Het is tot beloop van zesduizend achthonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen bij te

storten:

- mevrouw Ilse Verrassel, voormeld, duizend honderd tachtig euro;

- de heer Robert Van Mele, voormeld, tienduizend zeshonderd twintig euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. - Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld: mevrouw VERRASSEL, Ilse en de heer VAN MELE, Robert, beiden voormeld.

De mandaten gelden voor onbepaalde duur en nemen een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan elk van hen volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Als bijzondere mandatarissen, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden: (i) de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Boekhoud- en advieskantoor Trivius , met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Van Praetlei 145, rechtspersonenregister Antwerpen 0811.746.478, alsook haar aangestelden, en (ii) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Trivius , met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Van Praetlei 145, rechtspersonenregister Antwerpen 0874.321.574, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, alle nodige formaliteiten te verrichten bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de BTW en alle andere administraties.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel :

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het ontwerpen, het vervaardigen en de handel in alle producten van de textiel- en kledingnijverheid, alsook van alle mogelijke kledingaccessoires, zoals onder meer hoeden, petten, handschoenen, sjaals, halsdoeken en dassen, wandelstokken en regenschermen, ceinturen, bontwerk, lederwaren, inclusief schoeisel, deze opsomming exemplatief en geenszins limitatief zijnde.

Het ontwerpen, het vervaardigen en de handel in juwelen, sieraden, fantasieartikelen, horloges, artikelen van edele metalen en aanverwante artikelen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De aan- en verkoop alsook het beheer van onroerende goederen.

De import en export van diverse goederen.

Het opbouwen van een portefeuille in roerende waarden.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

11. Jaarlijks op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15374-0567-010

Coordonnées
NOW

Adresse
LANGE LEEMSTRAAT 224, BUS A 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande