NUTRIVIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NUTRIVIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.521.853

Publication

20/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/07/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

i

1111

i

i

vuilmi

*11107508*

I I

Voor

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

!Mamie>, ter riffre va de Recht lran K®ophimid A.nhxarpeR, op

0 4 JULI 2011

Griffie

° Ondernerningsnr : Og 3 ~- 5-2.4 . g S3

Benaming : NUTRMVMT

{voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Joe Englishstraat 10

2140 Antwerpen-Borgerhout

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op dertig juni! tweeduizend en elf, dat er door :

1' De Heer EL AISSATI Khalid, wonende te 2060 Antwerpen, Nikkelstraat 31.

2° De Heer EL AÏSSATI Majid, wonende te 2060 Antwerpen, Nikkelstraat 23.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde? duur, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, met de naam "NUTRIVIT", met zetel te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Joe Englishstraat 10, en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, volgestort ten belope van één/derde.

De vennootschap heeft tot doel :

De handel, de aankoop en verkoop, de in- en uitvoer, de groothandel en kleinhandel in voedingswaren en drank in de ruimste zin van het woord, waaronder ook droge voeding.

De handel, de aankoop en verkoop, de in- en uitvoer, de groothandel en kleinhandel in fietsen en bromfietsen, en bijhorende of aanverwante artikelen in de ruimste zin van het woord

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, zowel: in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk: doel.

En dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, in consignatie, op commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met. inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich door: derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij dat de algemene vergadering er anders over besluit.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht :

De Heer EL AISSATI Khalid, voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd.

Er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden de derde donderdag van de maand juni te elf uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het B lgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid " verkrijgt, zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT:

Volmacht werd gegeven aan de Heer PECHER Patrick Josephine Georges, accountant, wonende te 2020 Antwerpen, Floris Primsstraat 7, om bij alle administraties, en onder meer bij het

" ondernemingsloket en het bestuur van de BTW, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te

vervullen.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NUTRIVIT

Adresse
JOE ENGLISHSTRAAT 10 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande