NUYENSHOF BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NUYENSHOF BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.752.763

Publication

12/06/2014
ÿþI11

111111,11111

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nmerei

Ondernemingsnr : 0838752763

Benaming

(voluit) : NUYENSHOF BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VRIJHEID 18, 2320 HOOGSTRATEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN - DOEL

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de éénentwintigste mei, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NUYENSHOF BEHEER", met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0838.752.763 (Turnhout), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit

Aanpassing van artikel 3 van de statuten

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzondere verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 13 mei 2014 met het oog op de hierna vermelde doelwijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van 31 maart 2014 gehecht.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

De vergadering besluit het doel te wijzigen als hieronder vermeld, en de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Met eenparigheid van stemmen beslist men om artikel 3 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel DRIE  DOEL

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy, begeleiden van bedrijven en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- advies op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

---- _= ~

Neergelegd ter 4r~s r rr ~

RECEL-MAI-1" ; g7 -, " AT ., -..... x, PS3viJa..

0 2 M1 2014

A" lerPT:E" t'L:e.9,a1vs.+ S~~Sv.T~E~>rÎçrrt

Gniffieh,it.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerk-Izaamhe'den, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

- het verstrekken van allerlei diensten aan bedrijven, zoals: instaan voor de boekhouding, de administratie en het algemeen financieel beleid; instaan voor de marketing, promotie en publiciteit; ondersteuning, coördinatie en bemiddeling inzake aan- en verkoop; instaan voor het personeelsbeleid.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

6. Import, export, groothandel, kleinhandel en tussenpersoon in de handel van wijnen, sterke dranken, alle alcoholische en niet-alcoholische dranken en aanverwante artikelen in de meest ruime zin. Groot- en kleinhandel in benodigdheden voor wijnen en wijnkelders, geschenkartikelen al dan niet verwerkt in wijnpakketten.

7. Aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van alle horeca-toestellen, uitrusting en toebehoren. De verhuur van vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei en tafelversieringen.

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. Het organiseren van wijncursussen en informatiedagen over wijnen en toebehoren en adviserende diensten betreffende wijnen, sterke dranken, alcoholische en niet-alcholische dranken en aanverwante artikelen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerend en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

Tweede besluit

Coördinatie van de statuten

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vàór registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, onderhandse volmacht, coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 26.06.2014 14219-0118-017
02/04/2014
ÿþna neerlegging ter griffie van

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 fl MitAitT 201k

TURNHOUT

Dp.t,,,  tier,

N R

IJJ















Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0838752763

Benaming

(voluit) : NUYENSHOF BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; VRIJHEID 18, 2320 HOOGSTRATEN

(volledig adres) r

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -- AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de twaalfde maart, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NUYENSHOF BEHEER", met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0838.752.763 (Turnhout), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

1.Kapitaalverhoging door inbreng in natura

1.1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter deelt mee dat overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen het voormelde verslag van Grant Thornton bedrijfsrevisoren CVBA, kantoorhoudend te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Meynendonckx Bart, bedrijfsrevisor, en het verslag van de zaakvoerder voorhanden zijn. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor.

De conclusies van voormeld revisoraal verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Nuyenshof Beheer BVBA (O.N. 0838.752.763), met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 18 bestaat uit een inbreng van aandelen 3.538 aandelen van de vennootschap Rolido Beheer BV (NL) ten bedrage van EUR 34.297.788,23.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde, of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde (en desgevallend met de agio) van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De bepaling van de waarde per bestaand aandeel vóbr de kapitaalverhoging werd door de zaakvoerder en inbrenger, ter gelegenheid van de kapitaalsverhoging bepaald op de intrinsieke waarde per aandeel. De betrokkenen zijn akkoord met deze bekomen waarde en de toegekende vergoeding.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 190.734 aandelen van de BVBA Nuyenshof Beheer, gevestigd te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 18, zonder vermelding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal na de kapitaalverhoging EUR 45.316.488,23 bedragen vertegenwoordigd door 250.134 aandelen zonder nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt."

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het revisoraal verslag en het verslag van de zaakvoerder zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1.2. Kapitaalverhoging

1.2.1.Beslissing tot inbreng in natura

Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met 34.297.788,23 euro te verhogen om het te brengen van 11.018.700 euro op 45.316.488,23 euro, door inbreng van 3.538 aandelen van de besloten vennootschap naar Nederlands recht Rolido Beheer, met maatschappelijke zetel te 2909VA Capelle aan den IJssel (Nederland), Fascinatio Boulevard 742, met KVK-nummer 24167362.

1.2.2.Voorwaarden van de inbreng

1° De voornoemde aandelen worden ingebracht in volle eigendom, vrij van alle lasten of inschrijvingen. Aldus zal de vennootschap vanaf heden alle lidmaatschapsrechten kunnen uitoefenen en de vermogenswaarde bekomen.

2° De inbrenger verklaart dat de ingebrachte goederen aan geen overdrachtsbeperking onderworpen zijn of dat zij de nodige akkoorden voor onderhavige inbreng hebben bekomen.

3° De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen volledig volstort zijn.

4° De inbrenger verklaart dat hij de enige eigenaar en rechthebbende van de ingebrachte aandelen is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

5° De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pand of vruchtgebruik, dat er geen enkel recht bestaat om een dergelijk pand of vruchtgebruik te verwerven en dat zij niet het voorwerp uitmaken van enig beslag.

6° De inbrenger verklaart geen kennis te hebben van enige hangende gerechtelijke procedure welke de inbreng van de aandelen zou kunnen verhinderen.

1.2.3.Vergoeding voor inbreng

Uit het revisoraal verslag blijkt dat de waarde van de ingebrachte aandelen wordt bepaald op 34.297.788,23 euro.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van 190.734 aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

2. Verwezenlijking van de inbreng

Nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nuyenshof Beheer en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, verklaart en bevestigt de heer Robert van Weelde in te brengen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nuyenshof Beheer: 3.538 aandelen van de besloten vennootschap naar Nederlands recht Rolido Beheer.

3.Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat ingevolge voornoemd besluit de voornoemde kapitaalverhoging van 34.297.788,23 euro definitief is, waarbij het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op 45.316.488,23 euro, vertegenwoordigd door 250.134 aandelen zonder nominale waarde, die ieder 11250.134ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt:

nieuwe tekst van artikel 5:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 45.316.488,23 euro. Het is vertegenwoordigd door 250.134 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 11250.134ste van het kapitaal."

BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan de heer FRANK Eldert Jacques aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vààr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffue van de rechtbank van koophandel.

Chris Colis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

13/08/2014
ÿþ

Mitee



111Alltittql

II

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

144 Uuet oe.li.à. s.#, tel' ne/1,i .fr.: V ell 12.1r.; RECHTBANK VAN ROOT-17...-...NDBL

O 4 AUG. 2014

ANTWEIRPL:i., .. , _.._i. ,w .t '.,. AN MUT

1-k. 'Greffe

. _



Op de laatste biz. van 1-olk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0838752763

Benaming

(voluit) NUYENSHOF BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm: GESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel VRIJHEID 18, 2320 HOOGSTRATEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de drieëntwintigste juli, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nuyenshof E3eheer", met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0838.752.763 (Turnhout), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

1.kapitaalverhoging door inbreng in natura

1.1.Voorafgaande verslagen

De voorzitter deelt mee dat overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen het voormelde verslag van CDO Geassocieerde fledrijfsrevisoren, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, kantoorhoudend te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 39, vertegenwoordigd door de heer Luc De Puysseleyr, bedrijfsrevisor. dd. 22 juli 2014, en het verslag van de zaakvoerder voorhanden zijn. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor. De conclusies van voormeld revisoraal verslag worden 'lierne letterlijk weergegeven:

"Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de inbreng in nature van vorderingen, geldbeleggingen en liquide middelen overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in de BVBA NUYENSHOF BEHEER dat

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van Inbreng in nature en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van flet aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)de inbrenger de heer VAN WEELDE ROBERT is;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

c)de in te brengen bestanddelen vorderingen, geldbeleggingen en liquide middelen van de heer VAN WEELDE ROBERT betreffen;

d)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

e)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet is overgewaardeerd, dit alles onder voorbehoud van de waardering van een vordering van 385.416,55 EUR, zoals eerder In dit verslag werd beschreven.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 321.611 aandelen van de BVBA NUYENSHOF BEHEER, zonder vermelding van nominale, met een fractiewaarde van 1/571.745ste van het kapitaal van 103.682.836,48 EUR.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrenger geniet en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng."

" De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het revisoraal verslag en het verslag van de zaakvoerder zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

1.2.Kapitaalverhoging

1.2.1.Beslissing tot inbreng in natura

Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal

" met achtenvijftig miljoen tweehonderd zesenzestig duizend driehonderd achtenveertig euro vijfentwintig eurocent (¬ 58.266.348,25) om het te brengen van vijfenveertig miljoen driehonderdzestienduizend vierhonderdachtentachtig euro en drieëntwintig eurocent (¬ 45.316.488,23) op honderd en drie miljoen vijfhonderd tweeëntachtig duizend achthonderd zesendertig euro achtenveertig eurocent (¬ 103.582.836,48), door inbreng van:

e

-Vorderingen op meer dan één jaar, ten bedrage van in het totaal een miljoen negenentachtig

.9

e duizend vijfhonderd zeventig euro vijfenzestig eurocent (¬ 1.089.570,65),

e

zijnde leningen verstrekt aan rechtspersonen;

ri)

-Geldbeleggingen en Liquide Middelen, ten bedrage van in het totaal zevenenvijftig miljoen honderd zesenzeventig duizend zevenhonderd zevenenzeventig euro zestig

eurocent (e 57.176.777,60), zijnde beleggingsportefeuilles bij financiële

P:

instellingen.

Een detail van de in te brengen goederen en rechten werd als beschrijving aan de bedrijfsrevisor, voornoemd, voorgelegd. De vennoten erkennen hiervan Kennis te hebben genomen en dit te aanvaarden.

e

1.2.2.Voorwaarden van de inbreng

P:

10 De voornoemde beleggingsportefeuilles worden ingebracht in voile eigendom, vrij van alle lasten of inschrijvingen.

20 De inbrenger verklaart dat hij en zijn echtgenote de enige eigenaars en rechthebbenden van de ingebrachte beleggingsportefeuilles zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

3° De inbrenger verklaart dat de ingebrachte beleggingsportefeuilles niet bezwaard zijn met enig beslag en evenmin in pand gegeven zijn, noch bezwaard zijn met enig vruchtgebruik.

4° De inbrenger verklaart dat de schuldvorderingen die worden ingebracht zeker, vaststaand en opeisbaar zijn.

5° De inbrenger verklaart over het recht en de bevoegdheid te beschikken om deze inbreng van schuldvorderingen te verrichten en de voormelde schuldvorderingen geldig over te dragen.

1.2.3.Vergoeding voor de inbreng

Uit het revisoraal verslag blijkt dat de waarde van de ingebrachte beleggingsportefeuilles en vorderingen wordt bepaald op achtenvijftig miljoen tweehonderd zesenzestig duizend driehonderd achtenveertig euro vijfentwintig eurocent (E 68.266.348,26). Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van driehonderd eenentwintig duizend zeshonderd en elf (321.611)

aandelen zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrenger toegekend.

2.Verwezenlijking van de inbreng

Nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte eansprakelijkheid Nuyenshof Beheer en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, verklaart en bevestigt de heer Robert Arthur Hendrik VAN WEELDE, vertegenwoordigd als voornoemd, in te brengen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nuyenshof Beheer:

-Vorderingen op meer dan één jaar, ten bedrage van in het totaal een miljoen negenentachtig duizend vijfhonderd zeventig euro vijfenzestig eurocent (¬ 1.089.670,65), zijnde leningen verstrekt aan rechtspersonen;

-Geldbeleggingen en Liquide Middelen, ten bedrage van in het totaal zevenenvijftig miljoen honderd zesenzeventig duizend zevenhonderd zevenenzeventig euro zestig eurocent (« 57.176.777,60), zijnde beleggingsportefeuilles bij financiële instellingen.

Een detail van de in te brengen goederen en rechten werd als beschrijving aan de bedrerevisor, voornoemd, voorgelegd. De vennoten erkennen hiervan kennis te hebben genomen en dit te aanvaarden.

3.Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat ingevolge voornoemd besluit de voornoemde kapitaalverhoging van achtenvijftig miljoen tweehonderd zesenzestig duizend driehonderd achtenveertig euro vijfentwintig eurocent (E 58.266.348,26) definitief is, waarbij het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd en drie miljoen vijfhonderd tweeëntachtig duizend achthonderd zesendertig euro achtenveertig eurocent (E 103.682.836,48), vertegenwoordigd door vijfhonderd eenenzeventig duizend zevenhonderd vijfenveertig (571.745) aandelen zonder nominale waarde, die ieder met een fractiewaarde van één/vijfhonderd eenenzeventig duizend zevenhonderd vijfenveertigste (1/571.745) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

4,3 .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

nieuwe tekst van artikel 5:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en drie miljoen vijfhonderd tweeëntachtig duizend achthonderd zesendertig euro achtenveertig eurocent (¬ 103.582.836,48). Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd eenenzeventig duizend zevenhonderd vijfenveertig (571.745) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/vijfhonderd eenenzeventig duizend zevenhonderd vijfenveertigste (1/571.745) van het kapitaal,"

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan de heer Eldert Jacques FRANK aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôbr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, onderhandse volmachten, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/12/2013
ÿþ Mal Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nu II





Ne8rnel iftrPr rie iCetfitfifretic

van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie i;l I gEC. ZQI~

Ondernemingsnr : 0838.752.763

Benaming

(voluit) : Nuyenshof Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Nuyenslaan 21, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel en uitbatingszetel

Uit het bijzonder verslag van de zaakvoerder gehouden op 1 oktober 2013 blijkt dat:

Met ingang vanaf 1 oktober 2013 de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel zullen verplaatst worden

naar Vrijheid 18, 2320 Hoogstraten.

Robert Van Weefde

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 09.08.2013 13412-0532-012
28/05/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank

Koophandel ;e Antwdrtan4,

3 6 MEI 2013

Griffie

*13080002*

V beh aa, Bel Stan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0838752763

Benaming

(voluit) NUYENSHOF BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm . BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PATER NUYENSLAAN 21, 2970 SCHILDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -- AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, de achtste mei, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NUYENSHOF BEHEER", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0838.752.763 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met elf miljoen honderd vijftig euro om het te brengen van achttiendulzend vijfhonderd vijftig euro op elf miljoen achttienduizend zevenhonderd euro, door uitgifte van negenenvijftigduizend driehonderd nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van hetzelfde type, en van dezelfde rechten en voordelen genietend als de bestaande aandelen, en deelnemend In de resultaten vanaf heden.

de aandelen zullen in geld ingeschreven moeten worden aan de fractiewaarde, zijnde honderd vijfentachtig euro vijftig cent per aandeel, en zullen moeten worden volstort.

TWEEDE BESLUIT:

De heer Van Weelde en mevrouw Lindeman, beiden voornoemd, vertegenwoordigd als gezegd, verklaren ultdrukke'lijk te verza-ken aan hun voorkeurrecht tot in-'schritrving op de nieuwe aandelen in verhouding tot het getal aande-+ien in hun bezit, in voordeel van "ROLILUX", voormeld, die aanvaardt, vertegenwoordigd als gezegd.

Dienvolgens verklaart de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "ROLILUX", voormeld, vertegenwoordigd als gezegd, in te schrijven op alle negenenvijftïgduizend driehonderd nieuwe aandelen, tegen de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent per aandeel, en die deze aandelen volledig volstort.

De volstorting van de nieuwe aandelen, belopend de som van elf miljoen honderd vijftig euro werd verricht op een bij-izondere reke-'ning ton name van de vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bij de ABN AMRO Bank zoals blijkt uit het aan ons, notaris, voorgelegde bankattest.

Voor» toehouder+ aa`,~r het 1.744 Retgisch Staatsblad

DERDE BESLUIT:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast dat door de inschrijving op alle negenenvijftigduizend driehonderd nieuwe aandelen tegen de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent per aandeel, en de volledige volstorting ervan, de ka'pi-itaalverho'ging daadwerkelijk is verwezenlijkt.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt :

nieuwe tekst van artikel 5 :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt elf miljoen achttienduizend zevenhonderd euro. Het is vertegenwoordigd door negenenvijftigduizend vierhonderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van éénlnegenenvijftigduizend vierhonderdste van het kapitaal."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan FRANK Eldert Jacques, wonende te 2311 SG Leiden (NL), Herensteeg 15, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vaar registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, onderhandse volmachten, coördinatie statuten.

29/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

25-08-2011



Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305081*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : NUYENSHOF BEHEER

0838752763

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 21

Onderwerp akte: Oprichting  STATUTEN  BENOEMING

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend elf, de vierentwintigste augustus, voor Meester Chris

Celis, notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

door :

1° De Heer VAN WEELDE, Robert Arthur Hendrik, geboren te Rotterdam op acht mei duizend

negenhonderdvierenvijftig, met woonplaats te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 21,

en zijn echtgenote,

2° Mevrouw LINDEMAN, Cornelia Maria Wilhelmina, geboren te Rotterdam op elf november duizend

negenhonderd drieënvijftig, met woonplaats te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 21.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE :

VORM  NAAM:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

als naam : NUYENSHOF BEHEER.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De zetel is gevestigd te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 21.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor

zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke

taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende

administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy, begeleiden van bedrijven en managementactiviteiten, omvattende onder meer: - advies op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

- het verstrekken van allerlei diensten aan bedrijven, zoals: instaan voor de boekhouding, de administratie en het algemeen financieel beleid; instaan voor de marketing, promotie en publiciteit; ondersteuning, coördinatie en bemiddeling inzake aan- en verkoop; instaan voor het personeelsbeleid.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerend en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

DUUR:

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN-PLAATSING-STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Het is volstort zoals blijkt uit het aan ons, notaris, voorgelegde bankattest.

BESTUUR-VERTEGENWOORDIGING-BEZOLDIGING-BENOEMING:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het mandaat van zaakvoerder zal kosteloos en onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGHDHEID:

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door eender welke twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, behoudens wanneer slechts één zaakvoerder werd aangesteld. In het laatste geval wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de enige zaakvoerder alleen optredend.

Iedere zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering heeft plaats de vijftiende juni om 11 uur; indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerder(s) de inventaris opmaken en op de jaarvergadering desgevallend het jaarverslag en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennoten onderwerpen. BESTEMMING VAN DE WINST:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door één of meer vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering welke slechts in functie treden na bevestiging van hun benoeming door de rechtbank van koophandel conform de wettelijke bepalingen terzake.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

3. Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: De Heer VAN WEELDE, Robert, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet.

Zijn functie zal kosteloos en onbezoldigd zijn.

4. Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen terzake wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bij deze wordt aan de heer FRANK Eldert Jacques een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vòòr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NUYENSHOF BEHEER

Adresse
VRIJHEID 18 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande