NUYTS

Société en commandite simple


Dénomination : NUYTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 824.576.412

Publication

20/05/2014
ÿþ0824576412

Nuyts

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Gewone commanditaire vennootschap Vliiekevorstsestwg 2D 2220 Helst ofd Berg

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging adres maatschappelijke zetel

Nlod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

5 C `_ d'w ~.,,.-

0 8 -G5- 20111

mi.," " " " " " " " " " " -" 41....olnyan....ni...

i;OGi" HANL', EL

AN i WERIJEV'Mfd. MECHELEN

c.

Ingevolge een hernummering door de gemeente Helst o!d Berg is het adres van de maatschappelijke zetel gewijzigd van Wiekevorstsesteenweg 26 2220 Helst old Berg naar Wiekevorstsesteenweg 2D 2220 Helst ofd Berg en dit met ingang van 31/01/2012.

Nuyts Bert Bestuurder

Op de laatste blz, van Luík B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0824576412

Benaming

"

(voluit) : Nuyts

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Wiekevorstsestwg 2D 2220 Heist old Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Bij buitengewone Algemene Vergadering dd 20/4/2010 gehouden ten maatschappelijke zetel, werd beslist het kapitaal te verhogen tot vierduizend euro , door storting in specien ten bedrage van tweeduizend euro met uitgifte van 20 nieuwe aandelen,

Nuyts Bert

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Orne

IIMItIoLe

i

iu

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch te maken kopie

eN~~kk ERGELE

2 0 KART 2015

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

l;irlttle

na neerlegging ter griffie van

Billagen bij, het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du MQniteur_ie1ge_

21/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1

1 131

11. 1111

*1505 59

EL F.

9 - APR. 2015

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERIEENfiefd. MECHELEN Y.

Ondernemingsnr : 0824 576 412

Benaming

(voluit) : NUYTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2220 HEIST-OP-DEN-BERG, Wiekevorstsesteenweg 2 D. (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERHOGING - OMZETTING NAAR BVBA:

Er blijkt uit een akte verleden op zesentwintig maart tweeduizend vijftien voor notaris Yves Bloemen te Sint Katelijne-Waver, dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de gewone commanditaire vennootschap "NUYTS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd Is te Heist-op-den-Berg, Wieke-vorstsesteenweg 2 D, en met ondememingsnummer BTW BE 0824.576.412 RPR Antwerpen (afdeling Mechelen).

Deze vergadering nam volgende beslissingen:

Eerste beslissing:

De vergadering besliste het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en het doel uit te breiden met volgende activiteiten:

"- montagewerken op hoogspanningsposten en het behandelen van olieproducten;

- installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten);

- onderneming voor het aanleggen en onderhouden van leidingen voor het vervoeren van elektrische energie."

De vergadering besliste dat de tekstuele omschrijving van de doeluitbreiding in de huidige doelomschrijving wordt ingelast in fine van de eerste alinea.

De aanwezige beherende vennoot verklaarde dat hij een motivatieverslag inzake de doeluitbreiding, waaraan gehecht een staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014, heeft opgemaakt in datum van 23 maart 2015.

Tweede beslissing:

De vergadering besliste het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertigduizend euro (30.000,00-EUR), om het te brengen van vierduizend euro (4.000,00-EUR) naar: VIERENDERTIGDUIZEND EURO (34.000,00-EUR), en dit door incorporatie van reserves, namelijk door afname van het gehele bedrag van de kapitaalverhoging van de rubriek 'beschikbare reserve', zoals die blijkt uit de balans afgesloten per 31 december 2014.

Deze kapitaalverhoging geschiedde met creatie van driehonderd (300) nieuwe aandelen met elk een nominale waarde van honderd euro (100,00-EUR). Deze aandelen werden toebedeeld aan de vennoten in verhouding van hun aandelenbezit.

Derde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen verleende de vergadering ontslag van het voorlezen van het verslag opgesteld door de beherende vennoot, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgesteld door de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, handelend namens en voor rekening van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Herck & Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, en aangewezen door de beherende vennoot, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat - afgesloten per 31 december 2014 - hetzij minder dan drie maanden ver& de vergadering; ieder van de vennoten erkende kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag de dato 19 maart 2015 van de heer Theo Van Herck, voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Overeenkomstig de ontvangen opdracht heb ik een nazicht uitgevoerd over de mij voorgelegde staat van activa en passiva van NUYTS GCV opgesteld op 31 december 2014. Hierover geef ik onder punt 3 van dit verslag de belangrijkste toelichtingen weer.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014, die het bestuursowaan.yan de verto9Qtsçhap pL opg?steld. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnehterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het eigen vermogen heeft plaatsgehad. Het eigen vermogen volgens de balans per 31 december 2014 ten belope van 68.832,98 euro, zoals berekend onder punt 4 van dit verslag, is hoger dan het maatschappelijk kapitaal.

Het netto-actief is derhalve groter dan het vereiste minimumkapitaal voor een BVBA. Het kapitaal van de bestaande vennootschap is evenwel kleiner dan het vereiste kapitaal voor een BVBA. Ter gelegenheid van de omzetting zal er een kapitaalverhoging plaatsvinden voor een bedrag van 30.000,-euro om het kapitaal te brengen van 4.000 euro naar 34.000,- euro door incorporatie van de reserves.

Gedaan te Wommelgem, 19 maart 2015,"

Het verslag van de beherende vennoot, gedagtekend op 20 februari 2015, waaraan een staat van activa en passiva gehecht -- afgesloten 31 december 2014 -, en het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld op 19 maart 2015, zullen samen met een expeditie dezer neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen,

De vergadering besliste de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen met zelfde activiteit en maatschappelijk doel.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0824 576 412, evenals het BTW-nummer BE 0824.576.412.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2014, waarvan een exemplaar gehecht is aan het voormeld verslag van de beherende vennoot.

Alle verrichtingen, die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap, worden veronderstelt verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Eén aandeel van de gewone commanditaire vennootschap geeft recht op één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Vierde beslissing: .

De vergadering besliste tot het ontslag van de beherende vennoot, met name de heer Bert NUYTS, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Wiekvorstsesteenweg 2 D, en verleende hem décharge voor zijn bestuur. Viifde beslissing:

De vergadering keurde artikel per artikel de nieuwe tekst van de statuten goed, alhier weergegeven bij uittreksel:

1) Naam: " NUYTS ";

2) Maatschappelijke zetel: 22 20 Heist-op-den-Berg, Wiekevorstsesteenweg 2 D ;

3) Duur: onbepaald vanaf 01 april 2010 ;

4) Doel: de vennootschap heeft tot doel:

- onderneming voor elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;

- onderneming voor elektrotechnische installatiewerken, uitgezonderd aan gebouwen;

- onderneming voor het blijvend of tijdelijk leveren aan derden van diensten van conceptie, installatie en

onderhoud van alarmsystemen en alarmcentrales;

- onderneming voor het plaatsen en herstellen van ventilatie- en veriuchtingssystemen, van verwarming met

warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen;

- onderneming voor de isolatiewerken aan verwarmingsleidingen en leidingen en koelsystemen;

' -

onderneming voor het thermisch Isoleren van pijpleidingen en kanalisaties; - onderneming voor het plaatsen en herstellen van koelinstallaties (airconditioning); - onderneming voor het plaatsen en herstellen van verlichting, drijfkracht en telefoon; - onderneming voor het Installeren van werkplaatsen voor het bereiden van voedsel;

-

groot- en kleinhandel in elektrisch materiaal, elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en

verlichting, inclusief installatiemateriaal;

- groot- en kleinhandel in radio-elektrische toestellen en elektrisch materiaal;

- onderneming voor het verhuren van elektrische toestellen en machines;

- onderneming voor centrale verwarming, sanitair, lood- en zinkwerken;

- onderneming voor het bouwrijp maken van terreinen;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- onderneming voor het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

- groot- en kleinhandel in installatiemateriaal voor loodgieterswerk en verwarming;

ônderneming voor de bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en

voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails);

- onderneming voor stukadoorwerk;

- montage van serres, veranda's, enzovoort, in metaal;

installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal;

- installatie van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichting, enzovoort;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4\v/7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- onderneming voor chapewerken;

- onderneming voor de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoort;

-'onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

- projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen, voor de nieuwbouw van individuele

woningen of voor renovatiewerken;

- handel in eigen onroerend goed, flatgebouwen en woning, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond;

- verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname);

- onderneming voor het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermisch isolatiemateriaal,

isomateriaal tegen geluid en trillingen;

- onderneming voor gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort;

- onderneming voor schilder- en behangwerken;

- onderneming voor het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers;

onderneming voor overige werkzaamheden in verband met de afwerkingen van gebouwen.

- montagewerken op hoogspanningsposten en het behandelen van olieproducten;

- installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten);

- onderneming voor het aanleggen en onderhouden van leidingen voor het vervoeren van elektrische

energie.

De vennootschap mag alle activiteiten verrichten die in zeer ruime zin in relatie staan tot hogergenoemde

doeleinden en/of die noodzakelijk of nuttig worden geacht voor de verwezenlijking van de bovenvermelde

doeleinden.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële,

roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op cm het even

welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet

gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met het hare.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERENDERTIGDUIZEND EURO (34.000,00-EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in driehonderdveertig (340) gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd euro (100,00-EUR) per aandeel ;

6) Bestuur door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

7) Jaarvergadering: wordt gehouden op de vierde maandag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en de uitoefening van het stemrecht ; zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

8) Boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Net saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, met dien verstande dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel inde verdeling der winsten. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

Zesde beslissing:

De vergadering benoemde tot gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur: voomoemde heer Bert NUYTS, die verklaarde zijn aanstelling te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich hiertegen verzet.

VOOR O ,a HIJ R REKSEL, DE NOTARIS.

Tegelijk neergelegd: expeditie en ittreksels van het proces-verbaal buitengewone

algemene vergadering; verslag van de beheren " _ - " ot inzake de omzetting van de vennootschap waaraan gehecht een staat van activa en passiva afgesloten per 31112/2014, verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
NUYTS

Adresse
WIEKEVORSTSESTEENWEG 2D 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande