NVG

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : NVG
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 809.991.867

Publication

04/12/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het Belgisch staatsbla

S'taatibTid = Ü4T12/2Ó12 - Annexes du Moniteur belge

t^ =t"_ nGELI`GD

, , -... 'r'at1K. VAN

2 3 EGV. 2O12

K 0 i=' HA h .! Uëf-iffTtLi R l' l l-i 0 UT

De, criffier

Ondernemingsnr : 0809.991.867

Benaming

(voluit) : NVG

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Kerselarestraat 1, 2230 Ramsel

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders op 12 november: 2012

Na het verslag van de vereffenaar te hebben gehoord, keurt de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de rekeningen van de vereffeninglverdelingsplan goed,

, De vergadering verleent bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen kwijting aan Dhr

Hans Nackaerts voor de uitoefening van zijn mandaat ais vereffenaar.

De vergadering stelt vast dal de vereffening van de vennootschap afgesloten is en dat bijgevolg de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening zullen worden neergelegd en bewaard bij de heer Hans Nackaerts, wonende te Kerselarestraat 1, 2230 Ramsel.

Tegelijk neergelegd ; kopie vonnis rechtbank dd. 0811112012.

Dhr Nackaerts

Vereffenaar

111111 il 11111 Hill 1111111111 lli llll 1111111

*iaissssv

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

25/04/2012
ÿþMOd Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

& iJ t... ;.~, 4 `1 ti. .. .~.. ~.: ~..`++ L)

_L_ r VAN

GRIFFIE

J~lt I íl`i~~~i'; ~ ~~:: tI}~

13 -04- 7012

KOOPHANDEL TURNHOUT De egge,



Ondernemingsnr " 0809.991.867

Benaming

tvo3uitj : NVG

(vm+kor.i

ijuit

~iao1sesa"

Rechtsvorm VOF

Zetei : Kerselarestraat 1, 2230 Ransel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Uittreksel van de Notulen van de buitengewone algemene vergadering van 19 maart 2012 van de vennootschap NVG VOF met ondernemingsnummer 0809.991.867 over de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

1. Lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 30 januari 2012

Het verslag van de zaakvoerders van 30 januari 2012 werd op dezelfde dag overhandigd aan de aandeelhouders, samen met een staat van activa en passiva welke niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld.

De voorzitter geeft lezing van het verslag. Het verslag en de staat van activa en passiva zal aan deze notulen worden toegevoegd.

2. Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en te vereffenen.

3. Benoeming en bevoegdheden vereffenaar

De vergadering beslist te benoemen tot vereffenaar: de Heer Nackaerts Hans, voornoemd, die schriftelijk verklaard heeft niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en de opdracht aanvaard heeft.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meeste uitgebreide bevoegdheden zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien. De vereffenaar zef alle derde lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening wordt verbonden zullen getekend worden door de vereffenaar.

4. Bijzondere volmacht voor de vereffenaar om het verzoekschrift namens de vennootschap in te dienen hij de Rechtbank van Koophandel te Turnhout tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen,

Sinds de inwerkingtreding van de nieuwe procedure inzake vereffening op 6 juli 2006, dient de Rechtbank ven Koophandel de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering te bevestigen. Hiertoe moet een verzoekschrift worden ingediend door het bevoegde orgaan van de vennootschap bij de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De vergadering beslist de heer NACKAERTS Hans, voornoemd bijzondere volmacht te geven om het verzoekschrift tot bevestiging van zijn benoeming in te dienen.

5. Volmacht

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde, Mevrouw Ann Meeus, gevestigd te Molenstraat 29,3202 Rillaar, met recht van indeplaatsstelling, aan te stellen ten einde aile formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn bij onder meer de Kruispuntbank Ondernemingen, publicatie Belgisch Staatsblad en BTW-administratie.

Tegelijkertijd neergelegd ter griffie: kopie akte, verzoekschrift ontbinding en benoeming vereffenaar, staat van activa en passiva, verslag van de zaakvoerders.

Meeus Ann,

gevolmachtigde

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekc.ling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 25/04/2012 -Annexes-du-Moniteur belge-

Coordonnées
NVG

Adresse
KERSELARESTRAAT 1 2230 RAMSEL

Code postal : 2230
Localité : Ramsel
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande