NVHENDRICKX


Dénomination : NVHENDRICKX
Forme juridique :
N° entreprise : 431.765.212

Publication

09/05/2014
ÿþVoor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0431.765.212

Benaming

(voluit) " NVHENDRICKX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Herentalsstraat 20, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Op 22 april tweeduizend veertien is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen door: het bestuursorgaan van de Naamloze Vennootschap "NVHENDRICKX" en het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HENDRICKX V&S", in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De Naamloze Vennootschap "NVHENDRICKX", waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, met een kapitaal van drieënnegentigduizend vijfhonderd en vijftig euro (¬ 93.550,00), vertegenwoordigd door vierhonderd en zestien (416) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Opgericht bij akte verleden voor notaris André Nijs, notaris te Turnhout op zeven augustus negentienhonderd zevenentachtig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 september daarna, onder het nummer 870905-16, en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Deflander & Vanberghen te Oud-Turnhout, op 27 december tweeduizenddertien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 januari daarna, onder het nummer 20130114-0008295.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0431.765.212 en gekend bij de B.T,W.-administratie onder het nummer BE 0431.765.212, gerechtelijk arrondissement Turnhout.

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HENDRICKX V & S", hierna genoemd, overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP",

Het bestuur van de overnemende vennootschap is samengesteld als volgt.

- Hendrimmo BVBA, gevestigd te 2300 Turnhout, Patersstraat 59,

ondernemingsnummer 0449,183.343 RPR Turnhout, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Dries

Hendrickx, benoemd op 27 maart 2012 tot 30 juni 2017;

- Brijs Consultancy Comm. V, gevestigd te 2380 Ravels, Klein Ravels 72, ondememingsnummer 0837.578.865 RPR Turnhout, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Jef Brijs, benoemd op 10 september. 2012 tot 30 juni 2017;

-B& V Management BVBA, gevestigd te 2300 Turnhout, Brandhoefstraat 77, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Herman Verbruggen, benoemd op 10 september 2012 tot 30 juni 2017.

- Hendrickx V & S, gevestigd te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, vertegenwoordigd door haar

zaakvoerder Dries Hendrickx, benoemd op 1 juli 2011.

ti. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HENDRICKX V & S", waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, niet een kapitaal van honderd en één duizend vierhonderd euro (¬ 101.400,00), vertegenwoordigd door tienduizend en honderd veertig (10,140) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Neer3etapd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 APR. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT D Gifier

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "ASSURKEMPEN", bij akte verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse op zevenentwintig juni tweeduizend en één, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 juli daarna, onder het nummer 20010719/957 en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Kristel Deflander te Oud-Turnhout, op 28 december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 januari daarna, onder het nummer 20120123-0021164.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0475.241.206 en gekend bij de B.T.W.-administratie onder het nummer BE 0475.241.206, gerechtelijk arrondissement Turnhout.

De vennootschap zal door de Naamloze Vennootschap "NVHENDRICKX", voornoemd, overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

Het bestuur van de over te nemen vennootschap is samengesteld ais volgt:

-De heer Dries Hendrickx, wonende Rue de Luxembourg 31-A, L-8140 Bridel Luxemburg, niet-statutair

zaakvoerder;

UITEENZETTING

Partijen verklaren dat het bestuur van de Naamloze Vennootschap "NVHENDRICKX" en het bestuur van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HENDRICKX V & S" op 31 maart tweeduizend veertien beslist hebben tot het aanvatten en het uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen en dat ertoe strekt dat, met toepassing van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen van de over te nemen vennootschap, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap.

Bijgevolg verbindt het bestuur van de Naamloze Vennootschap "NVHENDRICKX" en het bestuur van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HENDRICKX V & S" zich ertoe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden, en leggen zij bij deze het FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze beide vennootschappen.

Het bestuur erkent in dit kader op de hoogte te zijn van de hiernavolgende bepalingen:

1. de bijzondere aansprakelijkheid van de bestuurders van de over te nemen vennootschap ten aanzien van elke vennoot, voor alle schade geleden ten gevolge van een bij de voorbereiding of de totstandkoming van de fusie begane fout overeenkomstig artikel 687 van het Wetboek van vennootschappen;

2, de wettelijke verplichting van de beide aan de fusie deelnemende vennootschappen om het fusievoorstel minstens zes (6) weken voorafgaand aan de algemene vergadering, die over de fusie moet besluiten, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Aangezien de overnemende vennootschap op dit ogenblik reeds houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap zal de fusie uitgevoerd worden volgens de vereenvoudigde procedure, de geruisloze fusie, zoals omschreven in artikel 676 en artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De overgang van het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRICKX V & S" wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de vennootschap "NVHENDRICKX" en zonder omwisseling van aandelen en dit op basis van een boekhoudkundige staat afgestoten op 31 december 2013. Het globale vermogen zal geen wijziging ondergaan naar aanleiding van de fusie.

Aldus wordt het volgende voorgesteld:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1, De overnemende vennootschap:

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Naam: NVHENDRICKX

Zetel: Herentalsstraat 20  2300 Turnhout

"De vennootschap heeft tot doel:

-De bemiddelingen het tot stand brengen van contracten tussen diverse verzekeringsmaatschappijen en diverse klanten, alsmede het bemiddelen bij het tot stand brengen van contracten tussen financierings-, leasings- en leningsmaatschappijen en diverse klanten, evenals bemiddelen bij spaartransacties. -Het optreden als makelaar en/of agent en/of vertegenwoordiger en/of volmachtdrager van verzekerings-, financierings-, leasings- en leningsmaatschappijen.

-Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, eveneens alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin.

-Als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

-De uitbating van een boekhoudbureau, evenals een studie-, organisatie, en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale- en sociale aangelegenheden.

-De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval

verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

2, De over te nemen vennootschap:

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam: HENDR1CKX V & S

Zetel: Herentalsstraat 20, 2300 Turnhout

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

- de activiteiten van verzekeringsmakelaar en verzekeringsagent, voor alle soorten verzekeringen; schade-en risico-expertise; het taxeren van onroerende goederen binnen de grenzen van het verzekeringswezen en regeling pensioenfondsen;

- handel en makelaar in onroerende goederen; bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed; schatten en evalueren van onroerende goederen;

- het beheer van residentiële onroerende goederen; het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de medeeigenaars, van aile diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen; optreden als syndicus;

- projectontwikkeling voor woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, en appartementsgebouwen. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn het bereiken hiervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de balans per eenendertig december tweeduizend dertien, en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend veertien geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP - BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De vennoten van de over te nemen vennootschap hebben geen bijzondere rechten. In de over te nemen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de vennoten van de over te nemen vennootschap.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

D.WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naast de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging, dienen volgende wijzigingen van de statuten van de

overnemende vennootschap worden opgenomen.

Het lopende boekjaar wordt verlengd tot dertig november tweeduizend en vijftien, 3011112015.

Het bestuur van de overnemende vennootschap wordt gewijzigd voor het volgende:

- ontslag van de vennootschap B & V Management BVBA, gevestigd te 2300 Turnhout,

Brand hoefstraat 77, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Herman Verbruggen.

E.FISCALE VERKLARINGEN

De vergadering verklaart dat de fusieverrichting zal gebeuren bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, en derhalve een niet-belaste verrichting zal uitmaken. De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de over te nemen vennootschap zal beantwoorden aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het Wetboek houdende de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Met betrekking tot de levering van diensten, is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het voornoemde Wetboek van toepassing.

Met het oog op de heffing der registratierechten bevestigt de vergadering dat de fusieverrichting zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

De over te nemen vennootschap is geen eigenaar van onroerende goederen gelegen in het Vlaams Gewest noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen bijgevolg zal het fusievoorstel niet als een overeenkomst betreffende de overdracht van gronden worden beschouwd in het kader van het Bodemsaneringsdecreet.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zal het bestuursorgaan van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet worden geschonden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting, worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Onderhavig document bevat negen (8) bladzijden.

Opgemaakt en getekend te Turnhout, op de zetel van de overnemende vennootschap, op tweeëntwintig april tweeduizend veertien, in vier exemplaren.

Elk bestuursorgaan erkent twee (2) door of namens enerzijds de bestuurder van de overnemende vennootschap en anderzijds de bestuurder van de over te nemen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er telkens één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

De bestuurders van NVHENDRICKX NV:

De zaakvoerder van HENDRICKX V & S BVBA:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Voor-behoûden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.03.2014, NGL 03.04.2014 14089-0071-018
16/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

rue c3_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



wr grume van ae REcierbAme vAlm ,rrinrTIANDEL

0 7 JULI 2014

ANTWERPUN alueliug TURNHOUT

I Grè Meier



Ondernemingsnr : 0431.765.212

Benaming

(voluip : NVHENDRICKX

(verkort) :

Rechtsvorm: NV

Zetel: 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte Geruisloze fusie

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Recht-bank van Koophandel te; Antwerpen, afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op twintig juni tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der naamloze: vennootschap "NVHENDRICKX", te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 20, met ondernemingsnum-mer 0431.765.212 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering erkent kennis genomen te hebben van de in de agenda vermelde stukken, te weten:

a)het fusievoorstel, dat in toepassing van artikel 719 van het Wetboek Vennoot-schappen ter beschikking; gesteld werd van de aandeelhouders en door hen kos-teloos verkrijgbaar was.

b)de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap, alsmede de verslagen van de bestuursorganen over de laatste drie boekjaren.

De vergadering erkent bovendien kennis genomen te hebben van alle nodige of nuttige aanvullende informatie nopens de voorgenomen verrichtingen. De vergade-ring erkent tevens sedert minstens één maand voor huidige vergadering in de mogelijkheid gesteld geweest te zijn kennis te nemen van de overige in artikel 720 § 2 van het wetboek Vennootschappen vermelde documenten, en dienaangaande geen verdere informatie te verlangen.

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel en de verslagen vermeld in de agenda.

TWEEDE BESLUIT.

a) Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE", afgekort 'HENDRICKX V&S", en vermogensovergang.

De vergadering keurt vervolgens het voormeld fusievoorstel goed.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "NVHENDRICKX", hierna genoemd "de overnemende vennootschap" de besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "HEN-DRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE", afgekort "HENDRICKX V&S", hierna. genoemd "de overgenomen vennootschap" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch; ' voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

b) Verklaringen en algemene voorwaarden van de overneming van het vermogen van de besloten!

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE, afgekort

"HENDRICKX V&S", door de naamloze vennootschap "NVHENDRICKX".

Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht boekhoudkundig

verricht te zijn voor rekening van de overnemende ven-nootschap.

Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere.

rechten werden toegekend.

Bijzondere voordelen voor bestuurderorganen.

" Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorga-nen van de fuserende, vennootschappen.

" c) Beschrijving van de vermogenstoestand van de wijziging in de vermo-genstoestand vast te stellen

ingevolge de fusie en dit op basis van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013.

_ _  ............ _ _ _ .

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-behoudet aan het Belgisch Staatsbla 11111111,111113 J1,11j1 J11 liii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgeno-men vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgeno-men vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activitei-ten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

Dalle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli", enz.). Wat de voor-waarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de be-schrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

Dalle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

Dalle intellectuele rechten omvattende onder meer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

Owat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegen-werpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet vervuld worden dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en beschei-den die wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten leste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennoot-schap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van artikel 727 van het Wetboek Vennootschappen en verklaart voor zover als nodig hetgeen door de wet vereist.

Al deze besluiten worden genomen met éénparigheid van stemmen en de vergade-ring stelt bij deze vast dat de fusie werd gerealiseerd.

De vergadering stelt vast dat er ten gevolge van onderhavige fusie een einde wordt geteld aan het bestuurdersmandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HENDRICKX VERZEKERINGEN & SCHADE", voornoemde overge-nomen vennootschap.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de bestuurders van de overnemende vennootschap te machtigen en hen alle bevoegdheden te verlenen met het oog op de verwezenlijking en de uitvoering van voorgaand fusiebesluit. VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit het huidige boekjaar dat ten einde loopt op 31 december 2014 te verlengen tot 30 december 2015, zodat de volgende boekjaren telkens zullen lopen van 31 december tot 30 december. Het nieuwe alinea 1 van artikel 39 zal dientengevolge voortaan luiden als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 31 december en eindigt op 30 december van ieder jaar: ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & V MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Brandhoef-straat 77, BTW-nummer 476.551.793 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, met als vaste vertegenwoordiger de heer Verbruggen Herman, wonende te 2300 Turnhout, Brandhoefstraat 77, met ingang van heden te ontslaan als bestuurder van onderha-vige vennootschap en te danken voor het door haar gevoerde beleid tot op heden. De vergadering besluit haar kwijting te verlenen voor het door haar uitgevoerde mandaat.

ZEVENDE BESLUIT.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 25.06.2013 13215-0248-031
14/01/2013 : TU058507
27/11/2012 : TU058507
27/11/2012 : TU058507
08/10/2012 : TU058507
08/10/2012 : TU058507
14/06/2012 : TU058507
13/04/2012 : TU058507
15/02/2012 : TU058507
23/01/2012 : TU058507
12/10/2011 : TU058507
20/06/2011 : TU058507
12/03/2010 : TU058507
25/06/2009 : TU058507
02/07/2008 : TU058507
30/08/2007 : TU058507
08/03/2006 : TU058507
15/03/2005 : TU058507
15/03/2005 : TU058507
24/03/2004 : TU058507
22/03/2004 : TU058507
05/03/2004 : TU058507
13/10/2003 : TU058507
18/06/2003 : TU058507
31/07/2002 : TU058507
10/07/2001 : TU058507
16/11/2000 : TU058507
29/07/1999 : TU058507
01/01/1993 : TU58507
05/09/1987 : TU58507

Coordonnées
NVHENDRICKX

Adresse
HERENTALSSTRAAT 20 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande