NYCTEA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NYCTEA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 843.270.785

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 25.07.2013 13351-0393-010
14/02/2012
ÿþ me 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. I 1

Vo( *iaosea34*

behot

aan

Belgi

Staats



[ A ^

~xe" 9i'~:l'~:jt~ : `vi' 5 t:(iT;

:~ t i , , tÏtálilPl

van Koophandel le AiliIlere,iï, op

Griffie D 1 FEB. 2012

,,

Ondernemingsnr : NYCTEA

Benaming (voie) :* 0 8 4 5" 2. 7 o 7 8 5

(verkort} : *

Zetel : Nolsebaan 48 2910 ESSEN

il Onderwerp akte : NV: oprichting

`jEr blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc DEJONGH te Kalmthout van 30 januari 2012 dat :

1/ De naamloze vennootschap HOLDING NOORD IMMO, waarvan de zetel gevestigd is te 2920 Kalmthout, Bloemstraat';

60. Ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen  ondernemingsnummer 0842.129.650  BTW nummer

;j 8E842.129.650. De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar gedelegeerd  bestuurder de beslotenli

; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Q.D.E. met zetel te 2910 Essen, Oude Baan 226, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer Dirk Maria Jacobus Nelen, wonend te 2910 Essen, Oude Baan 226.

j; 2/ De heer van HERK Willem, wonend te 2910 Essen, Nolsebaan 48,

;j 3/ De heer VAN DER VELDT Theodorus JoseDhus Maria, wonend te 2910 Essen, Moerkantsebaan 119,

4/ De besloten vennootschap naar Nederlands recht A.M.de JONG HOLDING B.V., waarvan de zetel gevestigd is

:. Nederland  3231 AM Brielle, Scharloo 1. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Rotterdam onder nummer;

24216471. De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurder die alleen en zelfstandig;; bevoegd is, de heer de Jong Abraham Maarten, wonend te Nederland  3235 NM Rockanje, Middelweg 21. De heerji

Abraham De Jong werd hiertoe aangesteld op 28 februari 1983. }j

jï 5/ De besloten vennootschap naar Nederlands recht WILGENPOLDER B.V., waarvan de zetel gevestigd is te Nederland 3231 AM Brielle, Scharloo 1. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Rotterdam onder nummer 24439157..;

;j De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurder die alleen en zelfstandig bevoegd is, de heer van Herk Govert, wonend te Nederland -- 2911 eJ Niewerker aan den ljssel,'s Gravenweg 288. De heer Govert van=; Herk werd hiertoe aangesteld op 7 juli 2008.

l; 6/ de besloten vennootschap naar Nederlands recht G.J. Van PELT HOLDING B.V., waarvan de zetel gevestigd is tejj Nederland  3235 NB Rockanje, Achterstrijpseweg 7. Ingeschreven bij de Kamer van Koophalen van Rotterdam onder nummer 24220229. De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurder die alleen en i; zelfstandig bevoegd is, de heer Gerrit Job van Pelt, wonend te Rockanje. De heer Gerrit van Pelt werd hiertoe

i1 aangesteld op 31 maart 1989.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de benaming NYCTEA.

i1 ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2910 Essen, Nolsebaan 48.

I DOEL : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

:1 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de" bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruit, de verkaveling en, in het;;

li algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het:?

, productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

 het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,~j

industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin.! ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het<: verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, fiscale,juridische of boekhoudkundige aard,jj in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en;:

financiën, verkoop, productie en algemeen beheer. ,.

;I Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of:j

onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

r

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar In andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MIUOEN VUFHONDERDDUIZEND EURO (1,500.000 ¬ ). Het is volledig geplaatst en verdeeld in duizend vijfhonderd (1,500) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1 / 1.50ete van het kapitaal.

Volstorting van het kapitaal : 1/ De comparant sub 1/ heeft ingetekend op tweehonderd vijftig (250) aandelen, en betaalde hierop tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00-).

2/ De comparant sub 2/ heeft ingetekend op tweehonderd vijftig (250) aandelen, en betaalde hierop tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00-).

3/ De comparant sub 3/ heeft ingetekend op tweehonderd vijftig (250) aandelen, en betaalde hierop tweehonderd

vijftigduizend euro (¬ 250.000,00-).

4/ De comparant sub 4/ heeft ingetekend

vijftigduizend euro (¬ 250.000,00-),

5/ De comparant sub 5/ heeft ingetekend

vijftigduizend euro (¬ 250,000,00-).

6/ De comparant sub 6/ heeft ingetekend

vijftigduizend euro (¬ 250.000,00-).

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een maximum termijn van 6 jaar. BESTUURSBEVOEGDHEID : De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de Algemene Vergadering bevoegd is. Onverminderd de bepalingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder mekaar verdelen. De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap

opdragen. Zodanige van taan aan niet worden tegenge

Auditcomité _ De raad vanverdeling bestuur kan

ken ink zijn middenofdoor enderden onder zijn ricfp,enéén één of meerdere adviserende

comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt. Zo kan binnen de raad van bestuur worden overgegaan tot de oprichting van een auditcomité dat in het bijzonder wordt belast met het permanent toezicht op afgewerkte dossiers van de commissaris. Indien geen auditcomité werd opgericht, doet de raad van bestuur zelf dienst als auditcomité voor doeleinden van artikel 133, §61° van het Wetboek van Vennootschappen.

Externe vertegenwoordigingsmacht : De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel 2 bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerde bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

BOEKIAAR : het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

WINSTVERDELING : De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden. Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapitaalaandelen indien bewijzen van deelgerechtigdheid werden uitgegeven, met de houders van winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht. Aan de Raad van Bestuur is de bevoegdheid verleend, met inachtname van de wettelijke voorschriften, interim-dividenden uit te keren.

ONTBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de aandeelhouders die tenminste 1 van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-aktief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan 1/2 van het kapitaal. De Algemene Vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt en ontslaat bij gewone meerderheid van stemmen de vereffenaars en stelt hun bevoegdheid vast. Behoudens andersluidende beslissing van de

t

op tweehonderd vijftig (250) aandelen, en betaalde hierop tweehonderd op tweehonderd vijftig (250) aandelen, en betaalde hierop tweehonderd op tweehonderd vijftig (250) aandelen, en betaalde hierop tweehonderd

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-Bijlagen bij hët BéigïscliStaatgblid=14702720 2 - Annexes duMVYómteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Algemene Vergadering treden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege op als vereffenaar van de vennootschap, en hebben zij de machten zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen. Bij de vereffening wordt rekening gehouden met de rechten van de eventuele houders van bewijzen van deelgerechtigdheid, winstaandelen en aandelen zonder stemrecht.

BENOEMING RAAD VAN BESTUUR : niet eenparigheid van stemmen werden voor de eerste maal 4 bestuurders benoemd 1° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Q.D.E. waarvan de zetel gevestigd is te 2910 Essen, Oude Baan 226  o ndernemingsn umrn er 0478.278.789  Rechts perso ren registe r Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger dienaangaande: de heer Dirk Maria Jacobus Nelen, geboren te Essen op 3 april 1966, nationaal nummer 66040332925, wonend te 2910 Essen, Oude Baan 226

2° de heer Willem Van Herk, hiervoorvernoernd,

3° de heer Abraham de Jong, hiervoor vernoemd,

4° de heer Theodorus Van der Veldt, hiervoor vernoemd.

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met hetzij 2 bestuurders gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden of door de gedelegeerd  bestuurder alleen handelend. De mandaten gelden voor de duur van 6 jaar. De toegekende functies worden door de aanwezige mandatarissen aanvaard zo in eigen naam als in naam van de anderen voor wie zij zich sterk maken. De toegekende opdracht is onbezoldigd.

Toekenning van mandaten : Werden gekozen :

als voorzitter van de raad van bestuur: de heer Abraham de Jong voornoemd,

- als gedelegeerd bestuurder : voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Q.D.E., met als vaste vertegenwoordiger: voornoemde heer Dirk Nelen, aan wie de volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid is verleend om alleen handelend de vennootschap te verbinden;

EERSTE BOEKJAAR : het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING : de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds 5 oktober 2011 worden overgenomen en bekrachtigd.

VOLMACHT : werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, het kantoor De Graef & Van Hooydonck, accountancy B.V.B.A., kantoorhoudend te 2910 Essen, Horendonk 322 en al hun aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om elk afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, zowel naar aanleiding van deze als toekomstige akten, bij bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL. Geassocieerd notaris Luc Dejongh te Kalmthout,

Werden gelijktijdig neergelegd :

een uitgifte van de akte

- ,ket laaoketteat '

onderhandse volmachten

Dit uittreksel werd neergelegd voor registratie met als enige doel de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Eijlagenli j TieïBelgisch Staatsblad -14 02%2012 - Annexes du Moniteur belge

V'x

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 11.08.2016 16418-0152-014

Coordonnées
NYCTEA

Adresse
NOLSEBAAN 48 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande