O MANDARIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : O MANDARIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.951.829

Publication

12/02/2013
ÿþOndememingsnr : ©S., . -À. Benaming (voluit) : O Mandarin (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Statiestraat 16

E

2018 Antwerpen

;;

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op achtentwintig januari tweeduizend en twaalf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

1. Vennoot:

De heer HAMAOEH Mohat rad, geboren te BEYROUTH (Libanon) op één Suii negentienhonderd

vierenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Statiestraat 12.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "O Mandarin"

ii 3. Zetel:

i! De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Statiestraat 16.

;; De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Iedere

;i verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Doel: i! De vennootschap heeft tot doel een activiteit te voeren, zoals deze over het algemeen gekend Is onder de benaming "Horecabedrijven", het is te zeggen de exploitatie van taverne, hotels, restaurants, cafés en alle aanverwante bedrijvigheden zoals tearoom, ijssalon, koffiebar en andere.

De vennootschap mag deze activiteiten uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag haar activiteit zowel in het binnen- ais in het buitenland uitvoeren en mag voornoemde etablissementen oprichten in gelijk welke plaats van het binnen- of het buitenland. De vennootschap zal de uit te baten instellingen mogen in huur nemen, aankopen, onderverhuren, voortverhuren, voortverkopen, zelf i; exploiteren of laten exploiteren door derden. Deze derden mogen zelfstandigen of personen in dienstverband i3 zijn. De vennootschap zal haar instellingen zelf mogen besturen of doen besturen door geranten, andere i; vennootschappen en dit alles aan de voorwaarden door haar te bepalen. De vennootschap mag deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris. De vennootschap mag aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijksoortig doel nastreven of die eenvoudig zouden kunnen nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag zowel in het binnenland als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden tot het doel dat zij nastreeft. De vennootschap mag in alle plaatsen van het binnen- of het buitenland exploitatie zetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, agentschappen of hee ook genaamd oprichten. De ven;; nootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag li haar onroerende goederen in hypotheek geven, zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van ; ii het handelsfonds in pand geven, en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere i i! verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er belang bij heeft. Zij kan ook

de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Duur: onbepaalde duur.

i; 6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van leder jaar. Op het einde van elk i

boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ ~,

t~ ~?!1~_~.~e3,x

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

imi~uui~ho ~iM

+1302 8A0*

vr behi. aar Bel. Staa

111111

flhl

~

eergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op ,s

3.1 JAfiIE un

Griffie

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

alsmede de jaarrekening. De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste een maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de algemene vergadering.

De jaarrekening wordt aan de algemene vergadering voorgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld ais volgt:

1) ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

7. Kapitaal:

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd

zesentachtig (186) gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) volstort.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, ai dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt, voor onbepaalde duur, benoemd: de heer HAMADEH Mohamad,

voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s). De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

11. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan cvba a3group met zetel te 2000

Antwerpen, Jan Van Gentstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Joris Marc om

- bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wi-ziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Voor-iehou n -aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
O MANDARIN

Adresse
STATIESTRAAT 16 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande