O.K.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : O.K.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.550.532

Publication

23/09/2013
ÿþ 1jQpà.

Mal Word 11,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblafd bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111t111111ilff111

Neergelegd ter griffie van de Rerhl ank van Koophandel te omwerpen, op

12 SEP, 2013

Griffie

dijlagen biij het $eTgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : .5s+3 , 0_.

Benaming

(voluit) : "O.K.,'

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen-Berchem, Boomgaardstraat 132 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Jacques JANSSENS, te Antwerpen-Berchem, op 10 september 2013 ter registratie aangebonden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "O.K.".

Vennoten: 1.De heer KARYEMEZ Orhan, (I.K. 591-0852366-32) (RR 740917-577-45), vloerder, geboren te Emirdag (Turkije) op 17 september 1974, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Boomgaardstraat 132.

2.De heer GEZGEN Ünal, ((591-5016545-01) (RR 901208-387-86), student, geboren te Cifteler (Turkije) op 08 december 1990, wonende te 1030 Schaarbeek, Koninginnelaan 173.

Nog vol te storten inbreng: twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro voor de heer Karyemez en honderd vierentwintig euro voor de heer Gezgen.

Rechtsvorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "O.K.".

Zetel: 2600 Antwerpen-Berchem, Boomgaardstraat 132

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als aannemer of onderaannemer, vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, in België als in het buitenland

" 4329101 Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

" 4329901 Installatie van stores en zonneschermen;

" 4329903 Overige installaties (inclusief accessoires);

" 4331001 Aanbrengen van pleister- en stukadoorwerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwerken;

" 4332031 Plaatsen van tussenwanden en gipsplaten;

-43331 Plaatsen van vloer- en wandtegels;

" 4339001 Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindigen van de bouwwerkzaamheden;

" 4339002 Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g;

" 4399201 Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts..;

" 4399402 Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

" 4399601 Chapewerken

" 4399906 Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms.

Deze opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen , of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar produkten gemakkelijker kan verdelen,

De vennootschap kan het bestuur in andere vennootschappen waarnemen.

Duur: Onbepaald. Zij treedt in werking zodra zij rechtspersoonlijkheid zal hebben.

Geplaatst kapitaal: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZENDi ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk. met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal. Volstort te bedrage; van zesduizend tweehonderd euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d.Q,uQ ~~dd

1 Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I.

s

Bestuur: De vennootschap is bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijk of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders' of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap.

De zaakvoerders hebben Ieder afzonderlijk, de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap in aile omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laatsten ervan op de hoogte waren of gezien de omstandigheden hadden moeten zijn.

De zaakvoerders, optredende zoals hoger vermeld, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

Op voorwaarde ze te omschrijven, mogen de zaakvoer-ders, het dagelijks beheer en bepaalde machten, onder hun veranhwoordelijkheid aan bepaalde personen, al dan niet vennoot overdragen. Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Huidige zaakvoerders: Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor

onbepaalde duur, de heer Karyemez Orhan (bezoldigd mandaat) en de heer Gezgen l7nal (onbezoldigd mandaat), hier aanwezig en hun mandaat aanvaardend.

Controle: De controle op de vennootschap door bedrijfsrevisor, zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergade-'ring hiertoe met een drie I kwart meerderheid besluit. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Jaarvergadering: ter zetel of in elk andere plaats vernield in het bericht van bijeenroeping, de eerste vrijdag van de maand juni. indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Eerste jaarvergadering in tweeduizend vijftien

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: neemt een aanvang op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint van zodra zij rechtspersoonlijkheid heeft vekregen om te eindigen op 31 december tweeduizend veertien.

Diverse bepalingen: Voor de balans en inventaris zullen alle beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen gevolgd worden. Het batig overschot der balans na aftrek van alle kosten zal verdeeld worden volgens beslissing van de algemene vergadering. Er zal een wettelijke reserve van vijf ten honderd aangelegd worden. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering beslist inzake uitkering aan belegde kapitalen.

Bij ontbinding zal het batig vereffeningsoverschot verdeeld worden tussen de vennoten in de verhouding van het aantal aandelen in hun bezit

Retroactiviteit

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, vanaf 01 oktober 2012, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht:

De zaakvoerders verlenen aan de BVBA "toeritus", vertegenwoordigd door mevrouw Embrechts Hilde, Santvoortbeeklaan 2 te 2100 Antwerpen-Deurre bijzondere volmacht teneinde de inschrijving en eventuele wijzigingen van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook bij de BTW-administratie te vervullen voor hogervermelde vennootschap.

De zaakvoerders verlenen tevens aan hogergenoemde, bijzondere volmacht, met kracht van substitutie, om op te treden ten overstaan van de Administratie der directe en indirecte belastingen voor de indiening van de aangiften, bezwaarschriften en in het algemeen ai te doen wat nodig of nuttig is voor de verdediging van de rechtmatige belangen van de vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede nedergelegd: afschrift uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 25.09.2015 15602-0556-012

Coordonnées
O.K.

Adresse
BOOMGAARDSTRAAT 132 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande