OCEAN TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OCEAN TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.199.876

Publication

12/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111110111

*14205663

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

31 OKT, 2014

afdeling Antwerpen

(Z rifi ir

Ondernemingsnr : 0427.199.876

Benaming

(voluit) : OCEAN TRADING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Quellinstreat 28 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - Verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der vennoten d.d. 6 oktober 2014

Met ingang vanaf heden wordt de heer KOUJO MOUIN MOHAMMED GHASSAN, wonende te 74600 Dubai, Sheik Zayed Road, Shingrila Building, flat 1603, als niet-statutaire zaakvoerder vervangen door de NV CWH Europe (BE 0417.526.701) met zetel te 2100 Antwerpen (Deume), Jan Welterslaan 13, vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer Herman C.J. VALCKE.

Uittreksel uit het verslag van zaakvoerder d.d. 6 oktober 2014

Met ingang vanaf heden wordt de zetel van de vennootschap verplaatst naar:

Jan Welterslaan 13 - 2100 Antwerpen (Deume)

NV CWH EUROPE

zaakvoerder

vertegenw. door H. VALCKE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2014, GGK 01.12.2014, NGL 01.12.2014 14681-0049-009
03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 03.12.2012, NGL 27.05.2013 13137-0263-011
19/02/2013
ÿþ Mod Wotd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc beh aan Belg Staat m II II



*13029898*







..NE~~~~~~

~ ~~

0 7 -02- 2013

GFIîFFlE 1=fECIef«Mg\NK vzn

Vrer1{ti1-.1hhrrwr:l .» 4aeWrri rr-1 1-'1.,1

Ondernemingsnr : 0427199876

Benaming

(voluit) " . TROMPENAARS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : RINGENHOFWEG 18, 2500 LIER

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL -

WiJZIGING DOEL  ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, de negenentwintigste januari, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TROMPENAARS", met maatschappelijke zetel te 2300 Lier, Ringenhofweg 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0427.199.876 (Mechelen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van de naam in "OCEAN TRADING".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2018 Antwerpen, Quellinstraat 28.

DERDE BESLUIT:

De vergadering aanhoort het verslag van de zaakvoerder moti-verend de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel.

Bij dit verslag daterend van 15 januari 2013 is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op 31 december 2012.

Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord, besluit zij het doel van de vennootschap te wijzigen zodat de vennootschap voortaan volgende handelingen kan stellen ter vervanging van de huidige :

"1) de uitbating van supermarkten, shoppingcentra en zelfbedieningswinkels, beenhouwerijen en traiteurszaken alsmede de groot- en kleinhandel (aan-en verkoop, in- en uitvoer, distributie, commercialisering, handelsbemiddeling en algemene vertegenwoordiging) onder andere in:

a)algemene voedingswaren, huishoudelijke artikelen en aanverwante produkten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

b)zulvel-, traiteurproducten en eieren, groenten en fruit, charcuterie, conservenartikelen, brood- en banketwaren, wijnen en alcoholische dranken, niet alcoholische dranken, roomijs en consumptie-ijs, dieetproducten;

c)speelgoedartikelen, sportartikelen, schoonheidsproducten en cosmeticaproducten, toilet-en parfumerie-, fantasieartikelen, verbruiksgoederen;

d)geschenkartikelen in de ruimst mogelijke zin, daar onder begrepen artikelen in kristal-porseleinzilver en andere edele metalen en natuur- en (kunst)bloemen en planten, juwelen, precisie-artikelen en luxe-artikelen,

e)kleding, textiel, lederwaren, handtassen en schoeisel;

f)papierwaren, kantoorbenodigdheden, boeken, dagbladen en tijdschriften,

g}onderhouds- en doe-het-zelf artikelen, plastiekwaren, gereedschap

h)Bouwmaterialen en aanverwante artikelen

Meubels, decoratieartikelen en aanverwante artikelen

j)Rookwaren

k)Telefoonkaarten

1)Validatie-centrum voor producten van de Nationale loterij en ander kansspelen

2) Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden, al dan niet met alcoholhoudende en sterke dranken, waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, cafés, bars, dancings, nachtclubs en tavernen, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord. Het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden: het ter beschikking stellen van allerhande ruimten: catering, uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren. De in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere.

3) Informatica-adviesbureau, waaronder onder meer dient te worden begrepen:

a)Het verlenen van advies voor elke vorm van communicatie die een organisatie, bedrijf of overheid gebruiken, zij het tekst, beeld, geluid of animatie. Het opsporen, creëren, bewerken, stockeren en publiceren van deze communicatie.

b)Het verlenen van adviezen van financiële, commerciële, administratieve, bestuursmatige en technische aard, het opstarten van projecten, uitvoeren en begeleiden van deze projecten.

c)Het voorbereiden en opstarten van informaticaprojecten, organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen van gegevensverwerking, het analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing, het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's, met Inbegrip van begeleiding en bijstand.

d)Het ontwikkelen, uitvoeren, begeleiden en promoten van studies, marketing, onderzoek, audits, producten en diensten.

e)De activiteiten van systeemintegrators.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

f)Het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven In oprichting of bij de overname van bestaande bedrijven, en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

g)Het opmeten van gebouwen.

h)Het analyseren en rapporteren van commerciële en technische activiteiten, het organiseren van aile soorten evenementen.

»Tussenpersoon in de handel.

j)Alle activiteiten in verband met internet, aile internettoepassingen, waaronder In het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de e-commerce evenals aile dienstverlening aangaande het voorgaande.

k)De 1m- en export, groot- en kleinhandel en fabricatie van speelgoed, onder meer speelkaarten en computerspelletjes, sport- en geschenkartikelen.

l)De im- en export, groot- en kleinhandel, fabricage en assemblage, de agentuur, leasing en verhuring van alle elektronische machines zoals computers, tekst - en gegevensverwerkers, card-games, "data systems", hardware, randapparatuur, alsmede alle materieel, onderdelen, benodigdheden en toebehoren.

m)De lm- en export, groot- en kleinhandel in software.

n)De ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducent en de commercialisering ervan.

o)Het uitwerken en installeren van datanetten, allerhande programmering, systeemanalyse, installatie, bediening en opleiding van computers.

p)Het afsluiten en uitvoeren van onderhoudscontracten voor materieel en programma's en voor alle herstellingen van bedoelde machines en materieel.

q)Het ontwerpen, programmeren, aanmaken en verwerken van websites, CD-ROMS, audio, video en foto's en dit in de meest ruime zin.

r)Het ontwerpen van toepassingen voor PDA, GSM's, en PSP.

s)Het ontwerpen, opmaken, en verwerken van drukwerk, illustraties, logo's, huisstijlen, prints en allerhande grafisch materiaal.

t)Het organiseren en geven van cursussen, seminaries en workshops alsook van tornooien en competities en dit in de meest ruime zin.

u)Onderneming voor de inrichting van beursstanden.

v)Het adviseren van particulieren en ondernemingen bij de opmaak van websites en "usability".

4)Het uitbaten van een transportbedrijf voor nationaal en internationaal transport van goederen en zaken in de ruimste zin van het woord, alsook van containers en chasis van aile aard, omvattende onder meer: goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten; verhuur van vrachtwagens met chauffeur;

5)Administratie, consultancy en management-activiteiten, omvattende onder meer:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

a)adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

b)het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

c)studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

d)het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerk-+zaamhe-iden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

6) Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante immateriële duurzame activa.

7)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

8)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door Inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

9)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten.

10)De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

VIERDE BESLUIT:

De vergadering bevestigt het ontslag als zaakvoerder van TROMPENAARS Laurent met ingang op 7 januari 2013 en de hem gegeven kwijting van het gevoerde mandaat.

De vergadering bevestigt de benoeming tot zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang op 7 januari 2013 van KOUJO Mouin; zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt :

- in artikel 1: vervanging van het woord "TROMPENAARS" door de woorden "OCEAN TRADING";

- in artikel 3 : nieuwe eerste zin :

"De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Quellinstraat 28."

- nieuwe tekst van artikel 4 :

"De vennootschap heeft tot doel :

1) de uitbating van supermarkten, shoppingcentra en zelfbedieningswinkels, beenhouwerijen en traiteurszaken alsmede de groot- en kleinhandel (aan- en verkoop, in- en uitvoer, distributie, commercialisering, handelsbemiddeling en algemene vertegenwoordiging) onder andere in:

a)aïgemene voedingswaren, huishoudelijke artikelen en aanverwante produkten;

b)zuivel-, traiteurproducten en eieren, groenten en fruit, charcuterie, conservenartikelen, brood- en banketwaren, wijnen en alcoholische dranken, niet alcoholische dranken, roomijs en consumptie-ijs, dieetproducten;

c)speelgoedartikelen, sportartikelen, schoonheidsproducten en cosmeticaproducten, toilet-en parfumerie-, fantasieartikelen, verbruiksgoederen;

d)geschenkartikelen In de ruimst mogelijke zin, daar onder begrepen artikelen In kristalporselein-zilver en andere edele metalen en natuur- en (kunst)bloemen en planten, juwelen, precisie-artikelen en luxe-artikelen,

e)kleding, textiel, lederwaren, handtassen en schoeisel;

f)papierwaren, kantoorbenodigdheden, boeken, dagbladen en tijdschriften, g)onderhouds- en doe-het-zelf artikelen, piastiekwaren, gereedschap h)Bouwmaterialen en aanverwante artikelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

»Meubels, decoratieartikelen en aanverwante artikelen

j)Rookwaren

k)Telefoonkaarten

l)Validatie-centrum voor producten van de Nationale loterij en ander kansspelen

2) Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden, al dan niet met alcoholhoudende en sterke dranken, waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, cafés, bars, dancings, nachtclubs en tavernen, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf In de ruimste zin van het woord. Het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden: het ter beschikking stellen van allerhande ruimten: catering, uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en aile toebehoren. De in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in aile voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere.

3) Informatica-adviesbureau, waaronder onder meer dient te worden begrepen:

a)Het verlenen van advies voor elke vorm van communicatie die een organisatie, bedrijf of overheid gebruiken, zij het tekst, beeld, geluid of animatie. Het opsporen, creëren, bewerken, stockeren en publiceren van deze communicatie.

b)Het verlenen van adviezen van financiële, commerciële, administratieve, bestuursmatige en technische aard, het opstarten van projecten, uitvoeren en begeleiden van deze projecten.

c)Het voorbereiden en opstarten van informaticaprojecten, organisatiesystemen, het In toepassing brengen van systemen van gegevensverwerking, het analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing, het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's, met inbegrip van begeleiding en bijstand.

d)Het ontwikkelen, uitvoeren, begeleiden en promoten van studies, marketing, onderzoek, audits, producten en diensten.

e)De activiteiten van systeemintegrators.

f)Het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven In oprichting of bij de overname van bestaande bedrijven, en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

g)Het opmeten van gebouwen.

h)Het analyseren en rapporteren van commerciële en technische activiteiten, het organiseren van aile soorten evenementen.

»Tussenpersoon in de handel.

j)Alle activiteiten in verband met Internet, alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de e-commerce evenals aile dienstverlening aangaande het voorgaande. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

k)De im- en export, groot- en kleinhandel en fabricatie van speelgoed, onder meer speelkaarten en computerspelletjes, sport- en geschenkartikelen.

i)De 1m- en export, groot- en kleinhandel, fabricage en assemblage, de agentuur, leasing en verhuring van aile elektronische machines zoals computers, tekst - en gegevensverwerkers, card-games, "data systems", hardware, randapparatuur, alsmede aile materieel, onderdelen, benodigdheden en toebehoren.

m)De im- en export, groot- en kleinhandel in software.

n)De ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducent en de commercialisering ervan.

o)Het uitwerken en installeren van datanetten, allerhande programmering, systeemanalyse, installatie, bediening en opleiding van computers.

p)Het afsluiten en uitvoeren van onderhoudscontracten voor materieel en programma's en voor alle herstellingen van bedoelde machines en materieel.

q)Het ontwerpen, programmeren, aanmaken en verwerken van websites, CD-ROMS, audio, video en foto's en dit in de meest ruime zin.

r)Het ontwerpen van toepassingen voor PDA, GSM's, en PSP.

s)Het ontwerpen, opmaken, en verwerken van drukwerk, illustraties, logo's, huisstijlen, prints en allerhande grafisch materiaal.

t)Het organiseren en geven van cursussen, seminaries en workshops alsook van tornooien en competities en dit in de meest ruime zin.

u)Onderneming voor de inrichting van beursstanden.

v)Het adviseren van particulieren en ondernemingen bij de opmaak van websites en "usability".

4)Het uitbaten van een transportbedrijf voor nationaal en internationaal transport van goederen en zaken in de ruimste zin van het woord, alsook van containers en chasis van alle aard, omvattende onder meer: goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten; verhuur van vrachtwagens met chauffeur;

5)Administratie, consultancy en management-activiteiten, omvattende onder meer:

a)adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van Informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer In het algemeen;

b)het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

c)studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

d)het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerk-izaamhe--den, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

6) Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante immateriële duurzame activa.

7)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik enlof blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel ln verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

81Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

9)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten.

10)De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze Interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met Inbegrip van het handelsfonds, In pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan

1) bvba "CONENCO", te Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

,Voar- , behouden aan hot Belgisch Staatsblad

2) cvba "KMO CONSULT", te Merksem, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondememingsioketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vbár registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

Op de laatste biz, van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 05.12.2011, NGL 12.03.2012 12060-0169-011
17/02/2011 : AN246124
07/02/2011 : AN246124
12/02/2010 : AN246124
27/01/2009 : AN246124
09/01/2009 : AN246124
21/11/2008 : AN246124
01/10/2008 : AN246124
14/11/2007 : AN246124
10/09/2007 : AN246124
16/10/2006 : AN246124
20/09/2005 : AN246124
14/09/2004 : AN246124
29/09/2003 : AN246124
21/01/2003 : AN246124
02/06/2001 : AN246124
20/05/2000 : AN246124
01/01/1997 : AN246124
01/01/1995 : AN246124
01/01/1993 : AN246124
01/01/1992 : AN246124
01/01/1990 : AN246124
01/01/1989 : AN246124

Coordonnées
OCEAN TRADING

Adresse
JAN WELTERSLAAN 13 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande