ODEVIE

Divers


Dénomination : ODEVIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 473.288.239

Publication

21/05/2014 : AN342214
09/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsank van koophandel Antwerpen

3 0 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

{ j rif{ip

111 ili liii 11111 til Ilit lit INII~VN

" 1A1840]0*

Vo beht aai Bel! Staa

Ondernemingsnr : 0473.288.239

Benaming

(voluit) : ODEVIE

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2140 Antwerpen, Gitschotellei 343

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding vennootschap - onmiddellijke sluiting vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 19 september 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ODEVIE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2140 Antwerpen, Gitschotellei 343, RPR Antwerpen 0473.288.239, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

A.Verslagen, staat van activa en passiva en conclusies van de externe accountant:

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot vroegtijdige ontbinding van de vennootschap toelicht en van het verslag opgemaakt door Marc Luyten bedrijfsrevisor bvba welke vertegenwoordigd wordt door de heer Marc Luyten, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per 31 augustus tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren; de werkende notaris bevestigt het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten, waartoe de vennootschap gehouden is, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten verklaren kennis te hebben genomen van deze verslagen welke op het bureau worden neergelegd. De verslagen blijven aangehecht, samen elkaar aanvullend en aldus een gehele bijlage vormend, De besluiten met voorbehoud van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA , kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, heeft met het oog op de vereffening van de BVBA Odevie, conform de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa- en passivabestanddelen afgesloten per 31/08/2014 onderzocht.

De controle gebeurde in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren geldend voor een beperkt nazicht,

Gezien de beperktheid van de administratieve organisatie konden we niet steunen op de interne controle en hebben we onze werkzaamheden toegespitst op een substantiële controle.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele belastingschulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de fiscale controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle geboekte, meegedeelde en tot op heden gekende schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controle verslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 44.822,15 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd. "(toepassing van ertikel 184, § 5, tweede lid W.Venn.).

In het raam van de voorgenomen verrichting met uitzondering van het hiervoor beschreven voorbehoud, kan gesteld worden dat de staat van activa en passiva afgesloten per 31/08/2014 volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum conform de bepalingen van het K.B. tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen van 30/1/2001."

De zaakvoerder, de heer Faes, voornoemd, verklaart en attesteert dat de vennootschap op dit moment geen

.passief heeft________ ___________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

ge \foor-% behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. Ontbinding

De vergadering beslist dat de vennootschap ontbonden wordt en derhalve met ingang van heden in

vereffening is gesteld.

In alle stukken die van de vennootschap uitgaan zal worden vermeld, dat zij in vereffening is.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap, het mandaat van zaakvoerder eindigt.

Na beraadslaging en op basis van een staat van activa en passiva afsloten op 31 augustus tweeduizend veertien, geeft de vergadering volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerder, de heer Faes, voornoemd, voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden.

De algemene vergadering beslist, gezien de vennootschap geen passief meer heeft, geen vereffenaar te benoemen en onmiddellijk over te gaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

DERDE BESLISSING

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen inzake de ontbinding en de vereffening en de vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

De vennoten verklaren, mits de vereffening geen moeilijkheden vooropstelt, en niet deficitair is, te beslissen geen verslag op te stellen en onmiddellijk te willen overgaan tot de sluiting van de vennootschap, en verklaren een einde te willen stellen aan de vennootschap als rechtspersoonlijkheid.

De vergadering aanvaardt deze besluiten, keurt bijgevolg de rekeningen goed, verleent aan de heer Faes voornoemd, in haar voormalige hoedanigheid van zaakvoerder décharge voor haar beheer en stelt de definitieve sluiting van de vereffening vast.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar tenminste bewaard worden ten huize van de heer Faes, voornoemd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN BERGHEN & CO ACCOUNTANTS met zetel te Frederik de Merodestraat 98, 2800 Mechelen, om in naam en voor rekening van de vennootschap, aile formaliteiten te verrichten aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW administratie, en, alle andere officiële instanties, alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

STEMMING

De vergadering erkent dat alle voorgaande beslissingen werden genomen bij eenparigheid van stemmen.

De dagorde uitgeput zijnde, wordt de vergadering opgeheven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de buitengewone algemene vergadering  uittreksel - formulier I, A en B

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013 : AN342214
03/05/2012 : AN342214
17/05/2011 : AN342214
28/04/2010 : AN342214
14/05/2009 : AN342214
30/04/2008 : AN342214
31/05/2007 : AN342214
22/04/2005 : AN342214
10/06/2004 : AN342214
21/05/2003 : AN342214

Coordonnées
ODEVIE

Adresse
Zetel : 2140 Antwerpen, Gitschotellei 343

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande