OERTLI DISTRIBUTION BELGIQUE

NV


Dénomination : OERTLI DISTRIBUTION BELGIQUE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 447.092.497

Publication

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.09.2013, NGL 12.12.2013 13683-0490-038
17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.09.2013, NGL 12.12.2013 13683-0491-032
18/10/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 i



IMAIJI V

111

U;;emeo ;rri" Zï`~i 1t71û ~I~íi Ûv lol;lldbRiiç

,7.,

~

Griïfie~~

Ondernemingsnr :0447.092.497

Benaming (voluit) :OERTLI DISTRIBUTION BELGIQUE

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Koralenhoeve 10, 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerplen) akte : ontbinding-vereffening overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek vennootschappen

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 30 september 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "OERTLI DISTRIBUTION BELGIQUE" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2160 Wommelgem, Koralenhoeve 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0447.092.497, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. BENOE ING COMMISSARIS

De vergadering stelt vast dat de benoeming van de commissaris van de vennootschap als besloten tijdens de jaarvergadering gehouden op 5 juli 2011 tot op heden nog niet werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. De vergadering wenst gebruik te maken van huidige vergadering om de publicatie alsnog in orde te brengen.

De vergadering bevestigt hierbij dan ook de benoeming van de commissaris van de vennootschap als besloten tijdens de jaarvergadering gehouden op 5 juli 2011, met name de burgerlijke vennootschap o.v.v.e. cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0429.053.863, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Dominique Roux, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13.

De vergadering herinnert dat de opdracht geldt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, en meer bepaald voor de boekjaren lopende van 1 januari 2011 t.e.m 31 december 2011, 1 januari 2012 t.e,m 31 december 2012 en 1 januari 2013 t.e.m 31 december 2013, om van rechtswege te eindigen op de jaarvergadering die zal gehouden worden in 2014.

2, KENNISNAME STUKKEN

a) Voorafgaande verklaring

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende -voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de commissaris overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De besluiten van het verslag van de commissaris, met name de burgerlijke vennootschap o.v.v.e, cooperatieve vennootschap met , beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0429.053.863, RPR Brussel, alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Dominique Roux, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de vennootschap Oertli Distribution Belgique NV onder zijn verantwoordelijkheid een staat van activa en passiva per 30 juni 2013 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 286.873,21 EUR en een netto-actief van 286.873,21 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke nonnen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, voor zover de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes zullen worden gerealiseerd. Wij vestigen de aandacht op het feit dat eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, btw, sociale zekerheid en eventuele andere vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend tijdens de I vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Hasselt, 26 september 2013

De commissaris

(get)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v e. CVBA

Vertegenwoordigd door Dominique Roux ' .

b) Bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen gehouden is.

3. ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Na kennisname van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in 1 vereffening te stellen. De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening l van de vennootschap in toepassing van artikel 184, §5 Wetboek van vennootschappen.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

i. Er is geen vereffenaar aangeduid;

2. Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

3. Alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering geldig vertegenwoordigd en besluiten met 1 eenparigheid van stemmen.

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf. In het licht van het voorgaande neemt de vergadering volgende besluiten met eenparigheid van stemmen:

1. De vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen.

2, De vergadering stelt op basis van de vereffeningsrekeningen per dertig juni tweeduizend en dertien vast dat er geen passiva meer verschuldigd zijn.

3. De vergadering stelt vast dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn en besluit met eenparigheid van l stemmen om de procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

4. De vergadering besluit dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf; zoals blijkt uit het derde besluit hierna.

De vergadering verklaart in dit kader dat aan alle voorwaarden van voormeld artikel is voldaan, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan.

4. GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME RESTEREND ACTIEF

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van actief en passief de dato dertig juni tweeduizend en dertien, het resterend actief van de vennootschap die ¬ 286.873,00 bedraagt, na afhouding van de liquidatiebelasting en de voorziene Iiquidatiekosten, uit te keren aan de twee aandeelhouders, pro rata hun aandelenbezit, waarbij de vordering op BDR Thermea Group, voornoemd, aan deze laatste wordt toegekend. De aandeelhouders verklaren deze verdeling te aanvaarden.

5. BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDERS EN COMMISSARIS - KWIJTINGEN

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt met ingang van heden een einde

gesteld aan het mandaat van alle bestuurders:

1/ De heer Hubert Schwein, wonende te 67600 Sélestat (Frankrijk), Impasse Dominique Roos 4;

2/ De heer Arthur van Schayk, wonende te 3241 EG Middelharnis (Nederland), Voorstraat 18;

3/ De heer Robert van Banning, wonende te 6133 AP Sittard (Nederland), Vijverweg 12,

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt er met ingang van heden tevens

een einde gesteld aan het mandaat van de commissaris, met name de burgerlijke vennootschap o.v.v.e.

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeIoitte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831

Diegem, Berkenlaan 8b, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0429.053.863, RPR Brussel,

alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Dominique Roux, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3500

Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen aan de voornoemde bestuurders en commissaris voor de uitoefening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

'iioor-behouden aan het eeigisch

Staatsbiad v

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes d

Luik B - vervolg

van hun mandaat tot op heden.

6. VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten, verklaart de vereffening dan ook als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op het zeteladres van de vennootschap met name te 2160 Wommelgem, Koralenhoeve 10.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

7. VOLMACHTEN

De vergadering stelt de heer Jamal EL RHANOUTI, geboren te Merksem op 20 juni 1977, wonende te 2180 Ekeren, Kloosterstraat 46, aan tot bijzondere gemachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Verslag van de commissaris

Verslag van de Raad van Bestuur

21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.07.2011, NGL 15.11.2011 11609-0204-034
01/07/2011 : ME071805
31/08/2010 : ME071805
25/05/2010 : ME071805
06/10/2009 : ME071805
24/07/2009 : ME071805
21/10/2008 : ME071805
24/07/2008 : ME071805
30/06/2008 : ME071805
06/08/2007 : ME071805
25/07/2005 : ME071805
18/07/2005 : ME071805
23/07/2004 : ME071805
30/06/2004 : ME071805
24/07/2003 : ME071805
09/04/2003 : ME071805
09/04/2003 : ME071805
17/01/2003 : ME071805
16/12/2002 : ME071805
07/08/2002 : ME071805
15/08/2001 : ME071805
06/12/2000 : ME071805
29/07/2000 : ME071805
08/02/1997 : ME71805
31/10/1995 : ME71805

Coordonnées
OERTLI DISTRIBUTION BELGIQUE

Adresse
KORALENHOEVE 10 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande