OFFERANDESTRAAT & OMGEVING

Association sans but lucratif


Dénomination : OFFERANDESTRAAT & OMGEVING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 451.453.836

Publication

02/01/2012
ÿþ-

~~~n.i,Fi,.% I, tI7~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

wr~et. e A r,1:/

N

*12000996*

V. IIII

beh

aa

Bel Stak

Benaming : Offerandestraat & Omgeving

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Lange Beeldekensstraat 149-151

2060 Antwerpen

Ondernemingsnr : 0451.453.836

Voorwerp akte : ontbinding en sluiting vereffening

Uit het proces-verbaal van de algemene ledenvergadering van 5 december 2011, gehouden voor geassocieerd notaris Benoît De Cleene te Antwerpen, in zijn kantoor, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

1/ Beslissing om de vereniging zonder winstoogmerk voortijdig te ontbinden, zodat deze in vereffening treedt vanaf 5-12-2011.

2/ Beslissing om tot vereffenaar te benoemen : de heer SMOLDERS Dirk Jan Karel Jules, geboren te: ' Antwerpen (Deurne) op zeven juli negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2060 Antwerpen, Lange', Beeldekensstraat 151, wiens mandaat onbezoldigd wordt uitgeoefend.

3/ Beslissing dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben bij het uitoefenen van zijn mandaat, en; dat hij daarbij geen enkele machtiging van de algemene vergadering hoeft te vragen. Alle akten van de: vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar, die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

4/ Vaststelling dat alle hierna genoemde bestuurders (her) benoemd werden bij beslissing van de algemene ledenvergadering van maart tweeduizend en vijf voor de duur van zes jaar (bekendgemaakt in de bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad van eenendertig oktober daarna onder nummer 2005-10-31/05156381), en dat: dientengevolge aan hun mandaat een einde is gekomen na afloop van de gewone algemene vergadering van maart tweeduizend en elf, wegens het verstrijken van de duur ervan; bij gebreke van herbenoeming of nieuwe' benoemingen worden deze bestuurders evenwel geacht hun mandaat te hebben voortgezet tot op heden; bekrachtiging van de verbintenissen die door hen werden aangegaan in hun hoedanigheid van bestuurder voor rekening van de vereniging; beslissing om aan deze bestuurders, van wie het mandaat ingevolge voormeld besluit tot ontbinding thans beëindigd wordt, volledige kwijting en ontlasting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat tot op 5-12-2011, te weten :

1. de heer VAN BERCKELAER Frank Elisabeth Luc, geboren te Antwerpen op achtentwintig juni negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 10.

2. mevrouw APPELDOORN Maria Johanna, geboren te Antwerpen op drie augustus negentienhonderd vierenveertig, wonende te 2930 Brasschaat, Klaverheide 24.

3. mevrouw COOLS Rita Leonia Camille Gabriella, geboren te Kapellen op eenentwintig september negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 2500 Lier, Baanvelden 14.

4. de heer RAMAEKERS Ronny Albert, geboren te Guigoven op twaalf september negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Bisschoppenhoflaan 213.

5. de heer SMOLDERS Dirk, voornoemd

6. mevrouw DILLIEN Greta Mathilda, geboren te Kapellen op twintig november negentienhonderd eenenzestig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Bisschoppenhoflaan 213.

7. de heer HUSSAIN Manzoor, geboren te Bat Bani (Pakistan) op vijftien april negentienhonderd drieënzestig, wonende te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 48.

8. de heer ZAHID IMRAN Mohammad, geboren te Rawalpindi (Pakistan) op één april negentienhonderd. drieënzestig, wonende te 2060 Antwerpen, Duinstraat 41 bus 2.

9. de heer TASAWAR Hayat, geboren te Dharamsal (Pakistan) op vijf januari negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 15.

10. de heer KHAWAJA Hassan Mahmood, geboren te Muzaffarabad (Pakistan) op acht juni negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 70 bus 72.

11. mevrouw HELLEMANS Marina Yvonne André, geboren te Antwerpen (Borgerhout) op elf maart negentienhonderd tweeênzestig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Frans Versmissenlaan 6.

12. De heer EDDYANI Mohammed, geboren te Casablanca (Marokko) op vijfentwintig juli negentienhonderd. eenenvijftig, wonende te 2060 Antwerpen, Lange Beeldekensstraat 47.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

;puik B - Vervolg

5/ Na opschorting van de vergadering en voorlegging door de vereffenaar van de rekeningen van de vereffening en de stukken tot staving, en verslag over de verrichtingen van de vereffening, goedkeuring, na onderzoek, van de rekeningen van de vereffening afgesloten op 5-12-2011; vaststelling dat, na aanzuivering van alle verbintenissen van de bij ontbonden vereniging, er geen liquidatiesaldo aanwezig is, zodat geen beslissing moet worden genomen over de bestemming hiervan.

6/ Ontslag als vereffenaar van de heer Smolders Dirk voornoemd, en algehele kwijtingverlening voor de uitoefening van zijn mandaat.

7/ Beslissing tot onmiddellijke sluiting van de vereffening, tengevolge waarvan de vereniging zonder winstoogmerk "OFFERANDESTRAAT & OMGEVING' op 5-12-2011 heeft opgehouden te bestaan.

8/ De geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden, met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking als voorgeschreven door artikel 23 van de V&S-wet.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan voornoemde heer Smolders Dirk om in naam en voor rekening van de vereniging alle formaliteiten te vervullen voor de schrapping van inschrijving van de vereniging in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van ondernemingen en bij overige administratieve besturen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Notaris Benoït De Cleene

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Coordonnées
OFFERANDESTRAAT & OMGEVING

Adresse
LANGE BEELDEKENSSTRAAT 149-151 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande