OFFICIELE VEILING VAN SPORTPAARDEN EN VEULENS

Association sans but lucratif


Dénomination : OFFICIELE VEILING VAN SPORTPAARDEN EN VEULENS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 445.328.483

Publication

13/08/2012
ÿþ- -- MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden III

aan het " iaiaiza1

Belgisch Staatsblad

.

NEERGELEGD

0 1 M3S. 2012

GRIFFIE ií ~g~ ; ~" i'Y`. y `" r~ i KOOPHANDEL t" B É,.~~ '._t_ p=,''.

Ondernennrngsnr 0445.328.483

Benaming

(voluit) : OFFICIELE VEILING VAN SPORTPAARDEN EN VEULENS in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm VZW

Zetel Driesstraat 14 te 2811 MECHELEN

Onderwerp akte : sluiting vereffening

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 04/04/2012 van de vereniging zonder winstgevend doel OFFICIËLE VEILING VAN SPORTPAARDEN EN VEULENS in vereffening, blijkt het volgt :

(" " )

De voorzitter stelt vast dat alle leden van de VZW aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dit wil zeggen meer dan twee derde van de leden, zodat de vergadering geldig is samengesteld om te beraadslagen en te besluiten over alle punten van de dagorde.

Na het verslag over het beheer en de vereffening te hebben aanhoord, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen;

1.Dat zij de rekeningen van de vereffening goedkeurt;

2.Dat zij het verslag van de heer Peter BOLLEN, vereffenaar, goedkeurt.

3.Dat het netto-actief, overeenkomstig de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 29/07/2010, zoals neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen dd. 16/12/2011, correct overgedragen werd aan resopectivelijk de V.Z.W. BELGIAN WARMBLOOD FOAL AUCTION en aan de VZW Jumping Mechelen.

4.Dat zij de heer Peter BOLLEN, voornoemd, ontheft van zijn functie als vereffenaar en hem volledige kwijting verleent voor zijn beheer;

6.Dat zij vaststelt dat de vereffening van de vereniging afgesloten is en dat de vereniging opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vereniging bijven gedurende vijf jaar bewaard door de heer Peter BOLLEN, voornoemd, te Hombeek.

Ondertekend door de Heer Peter BOLLEN, voorzitter van de Raad van Bestuur en vereffenaar

(---Z\rels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op aat,te btr far. Lui}, S ,E.-,nrcirícn Recto Naarn en 4iG.s:" 5  ,,# eid ,Gri dû InStrurrrEnlati ndt hetcij ur^.n de lrersafoNPfFnl

beVoegd dt verer,iqPnu , r q of nrganismE ren 8." -,,n71¬ ari denier. te veniegenr.mordigtn

Verso Naanr erf Ycar.ii..r i" ~r~q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2011
ÿþti AAOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

2,v1`i;~

~

V( behc

aar

Belt Staal

iii ii iv iiii mi ii 11111 Ii iiI

*iioaaaoa"

-N-E-Effl G E L E G D

1- 6 -02- 2011

GRIFFIE ACHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Unifie

Ondememingsnr : 0445.328.483

Benaming

(voluit) : OFFICIËLE VEILING VAN SPORTPAARDEN EN VEULENS

(verkort) :

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Driesstraat 14, 2811 Mechelen

Onderwerp akte : Ontbinding - aanstelling vereffenaar - overdracht vermogen

Uit de notulen van de Buitengewone algemene Vergadering van 29 juli 2010 van de V.Z.W. Officiële Veiling' van Sportpaarden en Veulens blijkt o.m. dat

De vergadering besluit unaniem dat de vereniging zonder winstoogmerk V.Z.W. OFFICIËLE VEILING VAN; SPORTPAARDEN EN VEULENS, met maatschappelijke zetel te 2811 Mechelen, Driesstraat 14, opgericht bij' onderhandse overeenkomst te Sint-Katelijne-Waver op 20 augustus 1991, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 24 oktober 1991, nr. 17601, ON nr. 044328383 voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vergadering besluit unaniem conform artikel 10, 3 van de statuten één vereffenaar te benoemen, met: name, de Heer Peter Bollen, voorzitter van de Raad van Bestuur, wonende te Driesstraat 14, 2811 Mechelen. De Heer Peter Bollen aanvaardt deze functie.

De rechten en plichten van de vereffenaar als volgt worden bepaald:

De vereffenaar zal een boedelbeschrijving doen opmaken van alle activa en passiva van de ontbonden vereniging.

Hij zal de schulden van de vereniging betalen en, na aanzuivering van alle verbintenissen van de ontbonden vereniging, het overblijvende vermogen overdragen aan de volgende verenigingen zonder winstoogmerk:

a) De V.Z.W. JUMPING MECHELEN, met maatschappelijke zetel te TEINTSTRAAT 33A, 2580 PUTTE, ondememingsnummer 0445.643.536, en dit voor 75 % van het netto-actief van de VZW;

b) De V.Z.W. BELGIAN WARMBLOOD FOAL AUCTION, met maatschappelijke zetel te GOEIINGEN 14 9940 EVERGEM, ondernemingsnummer 0472.908.058, en dit voor 25% van het netto-actief van de VZW

De niet-eisbare schulden van de ontbonden vereniging mogen, zo er daar zijn, met instemming van de schuldeisers en op voorwaarde dat deze de ontbonden vereniging bevrijden van alle verplichtingen, overgedragen worden aan de verenigingen JUMPING MECHELEN en BELGIAN WARMBLOOD FOAL AUCTION, voomoemd, volgens de verhouding van toekenning zijnde respectievelijk 75% en 25%. Deze laatste: zullen zich verbinden tot betaling van de schulden zonder enige tussenkomst vanwege de ontbonden; vereniging.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald hoeft hij: geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe: alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en: er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke: rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijving van bevel of beslag, de: hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen,' over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke, schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers alsook juridische adviseurs, mogen aanstellen en hen de'' macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. De vereniging in vereffening zal de kosten van deze aangestelde derden dragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

t "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De overdracht van het vermogen van de ontbonden vereniging aan de verenigingen zonder winstoogmerk JUMPING MECHELEN en BELGIAN WARMBLOOD FOAL AUCTION, voornoemd, zal gedaan worden onder de lasten en voorwaarden die de vereffenaar zal bepalen.

Ondertekend door de Heer Peter BOLLEN, voorzitter van de Raad van Bestuur en vereffenaar

De boekhouding tri bewaring bij de vereffenaar : Peter Bollen Driesstraat 14 2811 Mechelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OFFICIELE VEILING VAN SPORTPAARDEN EN VEULE…

Adresse
DRIESSTRAAT 14 2811 HOMBEEK

Code postal : 2811
Localité : Hombeek
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande