OIL INDUSTRY AND FOOD COOPERATION, AFGEKORT OLIFCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OIL INDUSTRY AND FOOD COOPERATION, AFGEKORT OLIFCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.607.792

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 10.07.2013 13289-0491-008
27/06/2013
ÿþar.

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19`06-21

BELGf L3CH STAA

III

MO

VITEUft BE

LGE t>7eergelerld r ree van de

Rechtbank van Koopht+.,'. lotwerpea

3m) - JUN I313

Da Graaf

III IIII~98 3IY~

IVI~~

" 130

SBLAD

Griffie

V---

Ondernemingsnr : D Li 57 " 6(:)" . - .2

Benaming (voluit): OIL INDUSTRY AND FOOD COOPERATION

(verkort) : OLIFCO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2900 Schoten, Botermelkdijk 258

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL  KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING DOEL Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Tristan SEBRECHTS, notaris te Schoten, op 4 juni 2013, ter geregistreerd neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de naamloze vennootschap "OIL INDUSTRY AND FOOD COOPERATION", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Botermelkdijk 258, hebbende het ondernemingsnummer 8E 0457,607.792.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten als volgt:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist om met ingang van 1 mei 2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar : 2000 Antwerpen, Bredestraat 4.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zesenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 56.400,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) door de inbreng van gelden, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De bestaande vennote schrijft in op het kapitaal voor het volledig bedrag, en verklaart haar inschrijving te volstorten door inbrengen in gelden ten bedrage van : zesenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 56.400,00) voor de kapitaalsverhoging. Bovendien verklaart zij een bedrag van twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro achtenzestig cent (¬ 12.394,68) tot volstorting van het bestaande kapitaal. Hetzij een totaal bedrag van achtenzestigduizend zevenhonderd vierennegentig euro achtenzestig cent (¬ 68.794,68).

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volgestort,

De inbreng in geld werden, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een geblokkeerde rekening, geopend ten name van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis Bank, onder nummer 001-6990504-81, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 2 juni 2013, dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat het kapitaal aldus daadwerkelijk verhoogd werd tot vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

VIERDE BESLISSING

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

27/06/2013

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

àià ~ R I

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e gist

Staatsblad

opgesteld door de zaakvoerder in datum van 15 maart 2013 met het oog op de hierna vermelde doelwijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van 31 maart 2013 gehecht,

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte warden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

De buitengewone algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken. b) Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige tekst van artikel 3 van de statuten aan te passen door toevoeging van volgende tekst aan het reeds bestaande doel:

"-Commercialisering, commissionair, financier, investeerder, import, export en agentuur in voedings-en kruidenierswaren in de breedste zin, en in het bijzonder noten, zaden, planten en extracten, vruchten, specerijen, cacao, koffie, meel en graanpreparaten, kruidensausen, zuurwaren, mosterd, azijn, tomaten conserven en dergelijke,"

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan KBF bvba, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Werner Wagemans, Erkend Boekhouder  Fiscalist B.I.B.F., te 2980 Zoersel, Zoerselsteenweg 71, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, onder meer de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de B,T.W administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Tristan SEBRECHTS.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, staat van actief en passief en verslag zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013

18/10/2012
ÿþ Mod PoF ti.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\11\yll\p31§II

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ne6re{cgd ri, _°

van Koophandel ia ; ,r7t,r #p4rP, op 2 [t;(T 711l?

Griffie

Ondernemingsnr :0457.607.792

Benaming (voluit): FINGERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2960 Brecht, Nieuw Rommersheide 4A

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Tekst

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Tristan SEBRECHTS, notaris te Schoten, op 28 september 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FINGERS", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Nieuw Rommersheide 4A, hebbende het ondernemingsnummer BE 0457.607.792.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten als volgt:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om de huidige naam van de vennootschap te wijzigen naar OIL INDUSTRY AND FOOD COOPERATION, afgekort OLIFCO.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2900 Schoten, Botermelkdijk 258.

DERDE BESLISSING

a) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder in datum van 17/08/2012 met het oog op de hierna vermelde doelwijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van 30 juni 2012 gehecht.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De buitengewone algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b) Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige tekst van artikel 3 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland alle handelsfinanciering- en industriële nijverheidsverrichtingen, inbegrepen alle managing-consulting-, commissie- en commercialisatie- activiteiten, zowel als tussenpersoon, voor eigen rekening, als voor rekening van derden die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Commercialiserin" , brokera" e, tradin" , commissionair, financier, investeerder en adviseur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

18/10/2012

Luik B - vervolg

van alle eetbare oliën en vetten.

-Alle activiteiten als makelaar, trader, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementering ter zake.

-De organisatie en deelneming van zakenreizen en business meetings, handelsmissies, beurzen, evenementen en tentoonstellingen, professionele contacten onderhouden, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderingen en het verlenen van logistieke en intellectuele bijstand.

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle management bijstand en het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of begeleiden en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin. -Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle handelsmerken, octrooien en copyrights, het beheer van internet-domeinnamen en het verrichten van alle activiteiten die verband houden met de elektronische informatieverwerking en elektronische handel en het verrichten van alle activiteiten welke hiermee verband houden.

-Advies, bijstand en knowhow verlenen, het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur-en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag voormelde werkzaamheden uitoefenen zowel in België als in het buitenland, op diverse wijzen en diverse kanalen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon

Zij mag ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen."

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen:

- het ontslag van Mevrouw NOBELS Karin, wonende te 2960 BRECHT NIEUW ROMMERSHEIDE 4A per 17 augustus 2012 en verleent haar kwijting,

- de benoeming van de nieuwe zaakvoerder, Mevrouw GOOSSENS Martine, wonende te 2900 Schoten, Botermelkdijk 258

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap alsook de neerlegging ervan op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de vereiste publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Voorbehouden 'aarfhet `Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

.i

Voor-behvud`en ,,32baN het

`Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Aanstelling bijzonder gevolmachtigde

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met macht van indeplaatsstelling, de heer Wemer Wagemans, Erkend Boekhouder  Fiscalist B.I.B.F., te 2900 Schoten, Bosnimfdreef 5 , aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsioket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerde Notaris Tristan

SEBRECHTS.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte en gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 26.07.2012 12344-0345-010
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 27.07.2011 11338-0097-010
10/05/2011
ÿþ Motl 2,1

i..~:~_...:..a..-_. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-c -.

tlei::prc;;f:: /'s: va. de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

2 8 APR. 2011

u1111 iu 101101111 ll1 I ll1 lU 11

*iio~asae*

Vo, beho

aan

Belg Staat;

©ndernemingsnr : 0457607792

Benaming

(voluit) : FINGERS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Spechtendreef 125 - 2960 Brecht

Onderwerp akte : Wijziging zetel van de vennootschap

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 6 april 2011 wordt met algeheelheid van stemmen beslist om de zetel van de vennootschap over te brengen naar Nieuw Rommersheide 4 A te 2960 Brecht en dit:

" vanaf 11 april 2011.

Karin Nobels

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 26.07.2010 10345-0319-010
04/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 29.07.2009 09505-0092-010
04/03/2009 : AN316864
04/08/2008 : AN316864
01/08/2007 : AN316864
03/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/08/2006 : AN316864
02/08/2005 : AN316864
05/08/2004 : AN316864
23/04/2004 : AN316864
15/07/2003 : AN316864
03/08/2002 : AN316864
12/08/1999 : AN316864
20/04/1996 : AN316864
25/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
OIL INDUSTRY AND FOOD COOPERATION, AFGEKORT …

Adresse
BREDESTRAAT 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande