OLAER BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OLAER BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.059.562

Publication

25/07/2013
ÿþ'j' i

Voc

behot.

aanl

Beigi

Staats

mod 17.1

Heergel ~ !erg iste cran cie Rechtba4i~C van Koopfandel to,atm~erpen, op

1 6 Ili ¬ . i 2013 Griffie

,~~~(~:^, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~



m

*13116100*

Ondernemingsnr : 0412.059.562

Benaming (voluit) :SA OLAER BENELUX N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rupelweg 11

;; 2850 Boom

iiOnderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - IN

VEREFFENINGSTELLING - AFSLUITING VAN DE VEREFFENING '

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 4 juli 2013,; il váár registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze! ;, vennootschap "S.A. OLEAR BENELUX N.V. heeft besloten :

:: VERVROEGDE ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING IN EEN AKTE

;; De beide aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, besluiten tot de vervroegde en vrijwillige ontbinding; van de Vennootschap.

il Bij kennisneming van de eenvoudigheid van de rekeningen van de Vennootschap en van de uiteenzetting van, ;; de raad van bestuur besluiten de beide aandeelhouders in navolging van artikel 184 §5 van het Wetboek van; vennootschappen tot de ontbinding van de Vennootschap en vereffening in één akte aangezien de volgende; ;; voorwaarden vervuld zijn;

- er wordt geen vereffenaar aangeduid;

- volgens de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2013 zijn er geen passiva, op; uitzondering van de provisie dewelke werd aangelegd voor de erelonen en kosten met betrekking tot;

il de ontbinding(sekte) dewelke ondertussen werden aangezuiverd zoals blijkt uit het revisorenverslag .;

- alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd op onderhavige buitengewone algemene; vergadering van aandeelhouders en zullen tot deze ontbinding en vereffening in één akte besluiten;

il _ met eenparigheid van stemmen;

de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf, in de verhouding van hun;

aandelenbezit.

k De beide aandeelhouders verklaren dat de vereffening van de naamloze vennootschap "S.A OLAER; ;; BENELUX N.V." hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

En terstonds heeft ondergetekende Notaris de aandacht gevestigd van de bestuurders van de Vennootschap op

de toepassing van het artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van; li de benoeming van vereffenaars, de laatste in functie zijnde bestuurders tegenover derden zullen beschouwd; ;; worden als vereffenaar.

;; Dientengevolge aanvaarden de bestuurders om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op zich tel ;' nemen.

;; De beide aandeelhouders verklaren bijgevolg om te verzaken aan de termijn van één maand waarover zij; ;; beschikken ingevolge artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

i; KENNISNAME VAN HET ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS

ii Deze beslissing tot vrijwillige ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening heeft van rechtswege het;

einde van het mandaat van de bestuurders (de heer Cornelis Johannes Veraart en Mevrouw Marleen; ;iVanderlinden) en de overdracht van het gehele vermogen van onderhavige vennootschap aan haar beide;

aandeelhouders tot gevolg.

;; De beide aandeelhouders verklaren derhalve alle resterende activa van de Vennootschap over te nemen ten; ii persoonlijke titel.

;; De vergadering verleent volledige kwijting aan de bestuurders: de heer Cornelis Johannes Veraart en Mevrouw; ;i Marleen Vanderlinden, voor de uitvoering van hun mandaat en het bestuur van de Vennootschap. Dei li vergadering verleent tevens volledige kwijting aan de commissaris voor de uitoefening van zijn mandaat in dei ;; Vennootschap.

;; AANDUIDING VAN DE PLAATS WAAR DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP ZULLEN' WORDEN BEWAARD  GERESERVEERDE SOMMEN EN WAARDEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwcordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1: YoÇr-behoueen t aan het

Belgisch Staatsb lad



De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard te Avenue Robert Schuman 82, 1400 Nijvel.

De gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders en waarvan de afgifte hun niet kon worden gedaan, worden in bewaring gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas. De vergadering stelt vast dat er geen gelden en waarden zijn die toekomen aan de schuldeisers of vennoten en die hen niet konden worden uitgekeerd. Bijgevolg dient er dan ook niet overgegaan te worden tot het deponeren van gelden bij de Deposito- en Consignatiekas,

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren, of elke andere advocaat van Eversheds Brussels cvba, met kantoor te Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervuiling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en eventuele andere administraties te vervullen met betrekking tot de ontbinding en de sluiting van de vereffening, evenals de schrapping van de inschrijving van de Vennootschap. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmachten, verslagen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.07.2013, NGL 08.07.2013 13288-0146-030
24/04/2013
ÿþ Mod waad 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0412.059.562 Benaming

(voluit) : (verkort) :

OLAER BENELUX

èët iè rgritfre'ii h a rSe~7l ~ii71FI

van Koopha det te Antwerpen, op A132. -

Griffie

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rupelweg 11, 2850 Boom

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag van een bestuurder

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders van 2 april 2013:

1, De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Robert Bastiaan Groeneveld ais bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 2 april 2013.

Zijn mandaat was niet bezoldigd.

De algemene vergadering bevestigt hierbij dat alsdus op dit ogenblik de volgende personen zetelen in de raad van bestuur van de Vennootschap:

1) De heer Comelis Johannes Veraart; en

2) Mevrouw Marleen Vanderlinden.

De algemene vergadering besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde personen op dit ogenblik het mandaat van bestuurder van de Vennootschap uitoefent.

De algemene vergadering verwijst naar artikel 13 van de statuten van de Vennootschap, dat vermeldt : "Behalve in geval van bijzondere afvaardiging door de raad gegeven overeenkomstig huidig artikel 13, verbinden alle akten die het dagelijks bestuur overschrijden, slechts geldig de vennootschap indien ze door twee bestuurders getekend worden, diegenen geen volmacht of voorlopige beslissing van de raad van bestuur tegenover derden hoeven te verantwoorden.

2. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren 1 en ll te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2013
ÿþ ASod Wasti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

1 8 JAN. 2013

T,UI LNHOUT

Ild UUriffier,

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

HhII

Ondernemingsnr : 0412.059.562

Benaming

(voluit) : S.A. OLAER BENELUX N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vekenakker 4, 2322 Minderhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 20 december 2012:

1. De raad van bestuur besluit de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel van de Vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsten van haar huidige adres te Vekenakker 4, 2322 Minderhout naar Rupelweg 11 te 2850 Boom.

2. De raad van bestuur besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, of elke andere advocaat of medewerker bij Eversheds Brussels CVBA, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, bij de kruispuntbank van ondernemingen, het ondernemingsloket en bij het bevoegde BTW-kantoor met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren 1 en ll te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen,

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Tegelijk neergelegd : notulen van de raad van bestuur gehouden op 20 december 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 24.08.2012 12444-0156-032
30/07/2012
ÿþmod 11.1

Le E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de Le_

rgelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 AU 2012

TURNHOUT De Griffier,

Griffie

suroe. ie~w~m~m~~uwn~i~~w

Ondernemingsnr : 0412.059.562

11

Benaming (voluit) : OLAER BENELUX

(verkort) :

11

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Vekenakker 4

i 2322 Hoogstraten (Minderhout)

Ij

I1

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

WIJZIGING VAN DE STATUTEN - BENOEMINGEN

1 ~

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 2 juli 2012,; voór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze; 11 vennootschap "S.A. OLEAR BENELUX" heeft besloten

;t BEVESTIGING MANDAAT COMMISSARIS

11 de benoeming van de huidige commissaris te bevestigen, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van eens cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", met zetel tel 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de Heer Roland Van den Ecker als commissaris van de; vennootschap voor een periode van drie jaar, die normaliter een einde zou nemen op de algemene vergadering; '' van 2013. WIJZIGING BOEKJAAR

het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 juli en af te sluiten op 30 juni van het! daaropvolgend jaar.

f; De vergadering beslist de eerste zin van artikel 26 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder daaropvolgend jaar."

WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de vierde donderdag van de maand oktober om veertien uur.

de eerste zin van % rtikel 18 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De algemene jaarvergadering komt van rechtswege bijeen op de vierde donderdag van de maand oktober om! veertien uur."

11 OVERGANGSBEPALINGEN

het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari 2012 te verlengen tot en af te sluiten op 30; juni 2013.

te bevestigen dat de jaarvergadering die betrekking heeft op het vorige boekjaar, afgesloten op 31 december! 112011, gehouden werd op 29 juni 2012 en dat de jaarvergadering die betrekking heeft op het boekjaar af te: I! sluiten op 30 juni 2013 zal gehouden worden de vierde donderdag van de maand oktober van het jaar 2013 om:

veertien uur,

ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Akte te nemen van het ontslag ais bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 2 juif 2012 van:

(1) Michael i3lenkinsop;

(2) Thomas Hughes;

11 De algemene vergadering maakt zich sterk dat op de jaarvergadering van de aandeelhouders van de!

vennootschap aan de heren Michael Blenkinsop en Thomas Hughes kwijting zal worden verleend voor de;

vervulling van hun mandaat tot op datum van hun ontslag.

als nieuwe bestuurders te benoemen met ingang vanaf 2 juli 2012:

11 (1) De heer Cornelis Johannes Veraart, wonende te Laakstraat 4, 6851 GX Huissen, Nederland; en

11 (2) Mevrouw Marseen Vanderlinden, wonende te 1500 Halle, Biezeweide 175. Hun mandaat is onbezoldigd, gaat in op 2 juli 2012 en wordt toegekend voor een periode van vijf jaar. hierbij dat aldus op dit ogenblik de volgende personen zetelen in de raad van bestuur van de vennootschap te? bevestigen:

1) De heer Cornelis Johannes Veraart;

2) Mevrouw Marleen Vanderlinden;

'` _ ~)r.-D~he.~tRaberíGasüaan Groenevsld---------------------------------------------------------------------1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

mod 11.1

dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde personen op dit ogenblik het mandaat van' bestuurder van de vennootschap uitoefent.

ONTSLAG EN BENOEMING COMMISSARIS

in gemeenschappelijk overleg een einde te stellen aan het mandaat van de huidige commissaris, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door Roland Van de Ecker.

Naar aanleiding van voornoemde beëindiging van het mandaat van de commissaris, benoemt de vergadering vervolgens als nieuwe commissaris van de vennootschap: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITfE

BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door de heer Didier BOON, bedrijfsrevisor.

De commissaris zal de controle verrichten over drie boekjaren. Zijn mandaat zal, behoudens herbenoeming,

eindigen op de jaarvergadering van het jaar 2015. Zijn jaarlijkse bezoldiging wordt vastgesteld op een

afzonderlijke vergadering.

MACHTIGING VAN HET RAAD VAN BESTUUR

elke machtiging te verlenen aan de raad van bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen, volmachten

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.10.2011, NGL 30.03.2012 12074-0125-031
25/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hE

Eas. 111

*11113236*

Ondernemingsnr : 0412.059.562 Benaming

(voluit) : OLAER BENELUX

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DOORNVELD 4 - 1731 ASSE

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Bij besluit van de Raad van Bestuur d.d. 01/07/2011, gehouden op de maatschappelijke zetel, wordt beslist dat de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 01 juli 2011 wordt overgebracht naar de Vekenakker, 4 te B- 2322 Minderhout.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bofidi-Revac, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De heer Michael Blenkinsop

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 01.09.2010 10529-0079-030
11/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 26.04.2006, DPT 03.08.2009 09548-0314-031
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.04.2009, NGL 10.07.2009 09397-0102-034
18/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.02.2009, NGL 09.03.2009 09072-0314-039
05/03/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 05.10.2007, DPT 26.02.2009 09060-0004-033
26/09/2007 : BL370149
26/07/2006 : BL370149
07/02/2006 : BL370149
07/02/2006 : BL370149
07/02/2006 : BL370149
07/02/2006 : BL370149
07/02/2006 : BL370149
07/02/2006 : BL370149
20/12/2005 : BL370149
28/11/2005 : BL370149
10/12/2004 : BL370149
10/12/2004 : BL370149
10/12/2004 : BL370149
10/12/2004 : BL370149
10/12/2004 : BL370149
02/09/2003 : BL370149
19/03/2003 : BL370149
03/01/2003 : BL370149
23/08/2001 : BL370149
23/08/2001 : BL370149
10/07/2001 : BL370149
10/07/2001 : BL370149
10/07/2001 : BL370149
10/07/2001 : BL370149
10/07/2001 : BL370149
13/11/1998 : BL370149
01/01/1997 : BL370149
14/12/1996 : BL370149
14/12/1996 : BL370149
31/12/1993 : BL370149
31/12/1993 : BL370149
01/01/1992 : BL370149
01/01/1992 : BL370149
01/01/1990 : BL370149
23/08/1986 : BL370149
23/08/1986 : BL370149

Coordonnées
OLAER BENELUX

Adresse
RUPELWEG 11 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande