OLIVIER ONGHENA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OLIVIER ONGHENA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.959.317

Publication

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 30.09.2013 13615-0179-012
15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 08.10.2012 12607-0038-012
13/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Lbaffl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaoiiiss"

f~r~~^r, (;Î ^î''; r ~~" .~" ' J}~.. ^°.r,

0 2 JAN. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0883.959.317

Benaming

(volut) : OLIVIER ONGHENA

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Transvaalstraat 41 te 2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte : Statutenwijziging inhoudende uitbreiding van het doel

Er blijkt uit een beslissing van de buitengewone algemene vergadering in datum van 29 december 2011 bij; proces-verbaal van notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem van zelfde datum, dat de' hiernavolgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing:

Het verslag opgemaakt door de zaakvoerder over de noodzakelijkheid van de wijziging van het maatschappelijk doel der vennootschap wordt goedgekeurd, alsmede goedkeuring van de staat van activa en passiva per 30 september 2011. Voormeld verslag en voormelde staat worden aan onderhavige akte gehecht; en zullen er samen mee geregistreerd worden.

Tweede beslissing:

De doel van de vennootschap wordt uitgebreid met volgende tekst:

"De vennootschap mag bovendien investeren in roerende en onroerende goederen, dit als bijkomstig doel. zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit op enige manier. aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit. Daartoe mag de vennootschap alle; roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, beheren en erover beschikken als een goede; huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het' aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd,; gemeubeld of ongemeubeld. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door: leningen, voorzover het doel van de vennootschap gerespecteerd wordt."

Artikel 3 van de statuten van de vennootschap wordt derhalve gewijzigd, en luidt thans als volgt:

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel in het algemeen de uitoefening van de rechtspraktijk en meer in het bijzonder de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals bijvoorbeeld het publiceren van artikels en boeken en het optreden als bestuurder, voorlopig bewindvoerder, sekwester, commissaris inzake opschorting, bemiddelaar, arbiter, docent, vereffenaar of curator.

De vennootschap heeft tevens tot doel de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat en het voeren van een advocatenkantoor, met; inbegrip van het huren, leasen, aan- en verkopen in volle eigendom, naakte eigendom of vruchtgebruik van alle roerende en onroerende goederen, het vestigen van zakelijke rechten hierop, het opnemen van kredieten, het' stellen van hypotheken of het verlenen van andere waarborgen, het aanwerven van personeel en het aangaan van samenwerkingsverbanden en associaties met andere advocatenkantoren.

De vennootschap kan verder hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan. Zij mag ook leningen toestaan of: leningen toegestaan door derde aanverwante vennootschappen waarborgen.

Mits voorafgaande toelating van de bevoegde Overheden van de Orde van Advocaten, indien vereist, kan de vennootschap andere samenwerkingsverbanden aangaan, hetzij in het buitenland hetzij in het binnenland.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde Overheden van de Orde van Advocaten eerbiedigen.

De vennootschap mag bovendien investeren in roerende en onroerende goederen, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit op enige manier aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit. Daartoe mag de vennootschap alle: roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, beheren en erover beschikken als een goede;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen, voorzover het doel van de vennootschap gerespecteerd wordt.

Derde beslissing:

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en verleent daartoe alle machten aan de zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling, inzonderheid om de coördinatie van deze statuten goed te keuren.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie en individueel bevoegd, wordt aangesteld : (1) de BVBA Consultum, met zetel te Waarloossteenweg 63, 2570 DUFFEL, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder CEBO Invest BVBA, vast vertegenwoordigd door mevr. Danielle Le Leu en (2) de Heer Flip Dejaeghere, wonende te Duffel, Waarloossteenweg 63, om thans en in de toekomst alle nodige handelingen te ! stellen betreffende de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, en de vennootschap te vertegen-woordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsook bij alle belastingadministraties waaronder de administratie van de BTW ten einde onder andere alle nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap en hiertoe alle stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

~

~ Voor behóuden aan het Belgisch Staatsblad



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten.

De notaris.

Notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/09/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V~ llli

behi

aas

Bel Staa





" 111388]1*



Neergefegd ter griffie von de

Ieektbt ~kvan EQoe~a~i~deí te Airtrei~pen

op

Griffie Griffior.

Ondernemingsnr : 0883.959.317

Benaming

(voluit) : OLIVIER ONGHENA

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Transvaalstraat 41 te 2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte : Statutenwijziging inhoudende wijziging boekjaar - datum jaarvergadering

en overgansbepalingen

"

Er blijkt uit een beslissing van de buitengewone algemene vergadering in datum van 31 augustus 2011 bij;

proces-verbaal van notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem van zelfde datum, dat de:

hiernavolgende beslissingen werden genomen niet eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing:

De vergadering beslist om het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om het te laten beginnen op 1 januari;

van ieder jaar en te laten eindigen op 31 december.

De vergadering beslist derhalve artikel 16 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 16 - Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar."

Tweede beslissing:

De vergadering beslist om de datum van de algemene ver-gadering te wijzigen, om deze te houden ieder;

jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur.

De vergadering beslist derhalve artikel 14 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 14  Algemene vergadering.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de`

vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor

de vennootschap en waarvan hij de agenda vaststelt.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur of op de'

" eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien de gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn,

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, wor-den de besluiten van de enige vennoot, die handelt; als alge-mene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.."

Il. Inzake varia - overgangsbepalingen

Derde beslissing:

De vergadering beslist bij wijze van uitzondering dat het lopende boekjaar ingegaan op 1 september 2010 voorzien tot en met 31 augustus 2011, verlengd wordt tot en met 31 december 2011.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist bij wijze van uitzondering dat de algemene vergadering voor het verlengde boekjaar van 1 september 2010 tot en met 31 december 2011, gehouden zal worden de laatste vrijdag van de maand mei 2012 om tien uur.

Vijfde beslissing:

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en verleent. daartoe alle machten aan de zaakvoerder, niet recht van indeplaatsstelling, inzonderheid om de coördinatie van' deze statuten goed te keuren.

De vergadering verleent volmacht aan de heer Flip Dejaeghere te 2550 Kontich, Duffelsesteenweg 19/1, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neer-legging en/of publicaties die verband houden niet onderhavige akte, met beslissingen van; de zaakvoerder en de van de alge-mene vergadering, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot; inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en/of een onderne-; mingsloket, en aile formaliteiten te vervullen bij de Federale overheidsdienst Financiën, niet name onder meer de Be-lasting over de Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de' rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ)en alle andere administraties zoals een Soci-aal Verzekeringsfonds, een sociaal secretariaat.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten.

De notaris.

Notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem

Voor-

behouden

pan het

" $elgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 28.01.2011, NGL 23.03.2011 11069-0256-012
23/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 29.01.2010, NGL 18.02.2010 10047-0163-012
10/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 30.01.2009, NGL 09.02.2009 09036-0248-012
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 28.09.2015 15614-0166-012
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.07.2016, NGL 20.07.2016 16351-0268-011

Coordonnées
OLIVIER ONGHENA

Adresse
TRANSVAALSTRAAT 41 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande