OLLEKE-BOLLEKE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OLLEKE-BOLLEKE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 816.906.977

Publication

23/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0816.906.977

Benaming

(voluit) INNOMEDIO

(verkort)

Rechtsvorm: ven otschap 9 onder firma

Zetel: /fr(Jorat', tu.) LL10

(volledig adres)

t1.11B1.111

j.

Il

e

In de bijlagen bij het leelqisoh-etaateblad.4ekee4te maken kopie na neeriegging ter griffiejeciefilefer griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

14 OKT, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

Onderwerp akte Omvorming statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 30 september 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 l'Us van het Wetboek Registratierechten, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder firma "INNOMEDIO", met maatschappelijke zetel te 2310 Rijkevorsel, Dorp 9 bus 1, onder meer volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING: ONTSLAG VOORLEZING VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door de heer Steven Pazen, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2014.

De vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen,

In deze staat van actief en passief werd overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen vermeld hoeveel het maatschappelijk kapitaal na omzetting zal bedragen, met name achttienduizend achthonderd vijftig euro (¬ 18.850,00)

De besluiten van het verslag van Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door de heer Steven Pazen, bedrijfsrevisor, Vulden als volgt:

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de VOF INNOMEDIO heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, .werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld, met dien verstande dat wij ons niet kunnen uitspreken over de realisatiemogelijkheden van de handelsvorderingen, de afgrenzing van inkomsten alsook niet over de volledigheid van de (handels)schulden.

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 2.285,05 is EUR 16.264,95 kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 18.550 vereist voor de oprichting van de BVBA. Het is de intentie van de aandeelhouders om voorafgaand aan de omzetting het kapitaal door middel van inbreng in speciën te verhogen met EUR 18.600, , waarvan door beide aandeelhouders samen in totaal EUR 6.200 effectief zal worden volstort.

Antwerpen, 24 september 2014

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

(Get.)

Steven Pazen

Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt vast dat zij geen opmerkingen heeft op voormelde verslagen en staat: van activa en asiva,enkeurtde gage/es ab besluiten eriri verVegoed.

Een afschrift van deze verslagen zal samen met de staat van activa en passive afgesloten per 30 juni 2014 worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) zodat het kapitaal zal worden verhoogd van tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00) tot achttienduizend achthonderd vijftig euro (E 18.850,00) door inbreng ln geld. De vergadering beslist dat deze

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

kapitaalverhoging zal gepaard gaan zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen en bilgevoig mits stijging van de fractiewaarde van de honderd (100) bestaande aandelen zonder nominale waarde, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

DERDE BESLISSING: INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING EN VOLSTORTING VAN DE NIEUWE KAPITAALAANDELEN

De huidige vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van onderhavige vennootschap, en verklaren aldus in te schrijven elk voor de helft, op de kapitaalverhoging met een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vergoeding voor deze inbreng bestaat louter uit een stijging van de fractiewaarde van de honderd (100) bestaande aandelen. Er worden aan de vennoten geen nieuwe aandelen toegekend gezien aan volgende voorwaarden is voldaan:

- aile vennoten zijn op heden aanwezig;

- alle vennoten hebben de kapitaalverhoging goedgekeurd;

- de inbreng gebeurt pro rata het bestaande aandeelhouderschap.

BANKATTEST

Uit het attest, afgeleverd door de KBC Bank op 18 september 2014, blijkt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort op een geblokkeerde rekening met nummer BE82 7460 0535 6468 van onderhavige verhnootschap. Dit attest werd aan ondergetekende notaris overhandigd om bewaard te blijven in het dossier.

VIERDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op achttienduizend achthonderd vijftig euro (¬ 18.860,00), vertegenwoordigd door gelijke kapitaalaanclelen zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

VIJFDE BESLISSING: OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Vermits er noch statutair, noch wettelijk enige beperking bestaat om de bestaande vennootschap onder firme om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de vergadering de bestaande vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met behoud van de honderd (100) bestaande aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Daartoe worden de bestaande participaties/"aandelen" omgeruild en ontvangt ieder aandeel-houder één nieuw aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid voor één oude participatie/'aandeel" in de vennootschap onder firme.

Deze omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap per 30 juni 2014. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firme werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat de omgevormde vennootschap vanuit fiscaal en juridisch oogpunt geen nieuwe vennootschap is maar enkel dé voortzetting van de bestaande vennootschap met dezelfde vennoten en met dezelfde juridische personaliteit en zonder wijziging aan de bestaande activa en passiva elementen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet aldus de activiteiten van de vennootschap onder firma verder, evenals de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werden gehouden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer BTW BE 0816.906.977,

Ondergetekende notaris heeft de vennoten gewezen op de inhoud en draagwijdte van artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van omzetting van een vennootschap onder firme blijven de vennoten onder firma overeenkomstig artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van v66r het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het Wetboek van Vennootschappen,

ZESDE BESLISSING: ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA Als gevolg van de voorgaande beslissingen nemen de zaakvoerders ontslag met ingang van heden, met name de heer Joosen Jens en de heer De Cnodder Robin, beiden voornoemd.

De algemene vergadering aanvaardt dit ontslag en beslist om de zaakvoerder décharge te geven vanaf heden.

ZEVENDE BESLISSING: BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist om met ingang van heden en voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen: de heer Joosen Jens en de heer De Cnodder Robin, beiden voornoemd

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ACHTSTE BESLISSING: VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2390 Malle (Oostmalle), Sint-Lenaartsebaan 1 bus 2.

NEGENDE BESLISSING: MACHTIGING AAN ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

pe vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren,

TIENDE BESUSSING:' VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, wordt verleend aan Profisk CVBA met zetel te 2320

Hbogstratén, industrieweg 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om bij de

Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de belastingen over de

Toegevoegde Waarde, de diensten van de Vennootschapsbelasting en aile andere administraties en

overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met aile

nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

ELFDE BESLISSING: GOEDKEURING VAN DE STATUTEN:

Vervolgens beslist de vergadering de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid als volgt vast te stellen:

STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

A. Naam-Duur-Zetel-Doel

Artikel 1.- Naam

Pe vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam

"INNOMED10".

Artikel 2,- Duur

Pe vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Artikel 3.- Zetel

Pe vennootschap is gevestigd 2390 Malle (Oostmalle), Sint-Lenaartsebaan 1 bus 2.

Pe zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede

in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

Artikel 4.- Doel

Pe vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening

Webportalen, web hosting, gegevensverwerking een aanverwante activiteiten.

Computerconsultancy-activiteiten.

Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratieen de

toepassing van bijbehorende programmatuur (software).

Beheer van computerfaciliteiten.

Overige diensten op gebied van informatietechnologie en computer.

- Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of programma van

de klant.

Groot- en kleinhandel in andere kantoormachines en kantoorbenodigdheden, telecommunicatleapperatuur,

computers, randapperatuur en software.

Prepress- en premediadiensten.

Persagentschappen, uitgeverijen van software en computerspellen.

Industriële vormgeving.

Overige groot- en kleinhandel in consumentenartikelen.

- lm- en export van aile bij wet toegelaten consumptieartikelen.

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven alsook management van ondernemingen.

Commissiehandel/vertegenwoordiging van aile bij wet toegelaten produkten.

verhuur van materialen.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 12.- Benoeming Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

Artikel 14.- Intern bestuur Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

E. Algemene vergadering

Artikel 19. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

F. Inventaris - Jaarrekening - Reserve Winstverdeling

Artikel 26. - Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

-*

". 4...w

- Ârtikei- -2.7.- Bestemming Van de Winii:ReserVe -.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit ,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te yormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst ot een deel ervan zal worden gereserveerd,

of een andere bestemming zal krijgen,

Voor ontledend uittreksel,

Dominique Maes

Notaris te Turnhout

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte  gecoördineerde statuten  verslag van de bedrijfsrevisor

Vot 1-; behoge -en tan ri

23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

31/01/2013
ÿþ6tad word tt.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van KO0i.iïdildSi te Ant Eerpen, op

1 7 JAN. 913

Griffie

Ondernemingsnr : U16906977

Benaming

( oiwt) OLLEKE-BOLLEKE

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Moeshofstraat 194 2170 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging doel en maatschappelijke zetel/Ontslag en benoeming

Overeenkomstig onze wettelijke en statutaire verplichtingen, brengen wij u hiermede verslag uit over de bijzondere algemene vergadering over de wijziging van de naam van de vennootschap naar VOF INNOMEDIO . De maatschappelijke zetel wordt gewijzigd van Moeshofstraat 194 te 2170 Antwepren naar Dorp 9 bus 1 te 2310 Rijkevorsel per 15/11/2012.

JII!IJ11nn~~~un~miniiuiu

1.foor- benoude

;an hel

Belgisc

St latsblr

"

I{.

Het vorige doel van de vennootschap wordt geschrapt en vervangen door onderstaande tekst :

-Webportalen, webhosttng, gegevensverwerking en aanverwante activiteiten.

-Computerconsultancy-activiteiten.

-Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratieen de toepassing van bijbehorende programmatuur(software).

-Beheer van computerfaciliteiten.

-Overige diensten op gebied van informatietechnologie en computer.

-Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of programma van

de klant.

-Groot- en kleinhandel in andere kantoormachines en kantoorbenodigdheden,telecommunicatieapparatuur,'

computers, randapparatuur en software.

-Prepress- en premediadiensten

-Persagentschappen, uitgeverijen van software en computerspellen.

-Industriële vormgeving

-Overige groot- en kleinhandel in consumentenartikelen.

-lm- en Export van alle bij wet toegelaten consumptieartikelen.

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven alsook management van ondernemingen

-Commissiehandel/vertegenwoordiging van alle bij wet toegelaten produkten.

-Verhuur van materialen.

Hiernaast werd ook beslist om zaakvoerders Van lshoven Kim en Peeters Tanya te ontslaan.

Het ontslag gaat in vanaf 15 november 2012. Er wordt hen kwijting verleend voor de periode dat zij

zaakvoerder waren.

Per 15/11/2012 worden Dhr Joosen Jens en Dhr.De Cnodder Robin aangesteld als zaakvoerders,

Joosen Jens

Zaakvoerder

de =aatste L Iz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoeoanigiteid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
OLLEKE-BOLLEKE

Adresse
MOESHOFSTRAAT 194 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande