OMARZAI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OMARZAI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.806.645

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 25.07.2014 14356-0243-012
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 14.07.2013 13306-0084-012
20/05/2011
ÿþmod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIV 1011

" iia~r

be ~;~1 pceikke

a ,

B Griffie 1. 0 MEI 2011

Sta



Ondernemingsnr : 0834.806.645

Benaming : RIJSCHOOL SUCCES

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 66

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte : BVBA: naamwijziging

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op 2 mei 2011, "geregistreerd één; blad, geen verzendingen, Registratie Mortsel, de 6 mei 2011. Boek 141, blad 3, vak 1. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 euro). De e.a. inspecteur (get.) De Vries", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; « RIJSCHOOL SUCCES » met zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Turnhoutsebaan 66, de volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste beslissing :

De vergadering beslist de naam te wijzigen van "RIJSCHOOL SUCCES" in "OMARZAI"

Tweede beslissing:

De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan Ann Dhuygelaere, notarisbediende,; wonende te Tessenderlo, Boekdonkstraat 20 voor de coordinatie der statuten.

Biizondere volmacht De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der; Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten tel ;: vervullen en alle documenten te tekenen : de heer PEETERS Bart, wonende te Kontich, Kauwlei 54.

(get.) notaris F. Leconte.

Samen neergelegd : afschrift akte dd. 2 mei 2011; coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

05/04/2011
ÿþ1

" 1151052"

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

± ~ci7.~1~ ~"-~-~-`

~C~p~c~~~~ ~~ ~~

731.1

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming : RIJSCHOOL SUCCES

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tumhoutsebaan 66

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op 22 maart 2011, neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad vóór registratie blijkt dat de heer OMARZAI Mohammad Yusof, geboren te Shiwa (Afghanistan) op eenentwintig maart negentienhonderd drieënzestig, wonende te 4703 EZ ROOSENDAAL, Burgemeester Freijterslaan 348, intekenend op alle 100 aandelen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met ;: een kapitaal van 18.600,00 euro volstort ten belope van 2/3den en met de volgende statuten : RECHTSVORM - BENAMING : De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en wordt genoemd "RIJSCHOOL SUCCES"

ZETEL : 2100 Antwerpen-Deurne, Turnhoutsebaan 66. De zetel mag door eenvoudige beslissing i; van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats in België mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland. DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

- Exploiteren van een autorijschool, afname van theoretische en praktische examens;

- uitbating van alle soorten horecabedrijven waaronder onder meer, maar hiertoe niet beperkt, hotels, restaurants, grillrooms, café-restaurant, traiteur en banketaannemer, snelbuffetten; zoals snack- en sandwichbars, hamburgerrestaurants, al dan niet met verkoop van dranken aan de toog en bereide eetwaren in wegwerpverpakking.

- een onderneming voor telefoonuitbating, uitbating van een carwash en uitbating van een; benzinestation. De groot- en kleinhandel van kantoorbenodigdheden, -machines en meubilair, papierwaren en kantoorbehoeften in de ruimste zin van het woord; De groot- en kleinhandel in computers en alle toebehoren, evenals hardware, software, de installatie, het advies en onderhoud ervan, evenals het uitwerken van softwareprogramma's.

- De groot- en kleinhandel in electrische, electronische en computergestuurde toestellen tevens omvattend alle hifimateriaal en installaties, van artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, alsmede alle radio-electrisch materiaal, meubelen, meubileringsartikelen, sierglaswerk en sierkeramiek, dinanderie en sierijzerwerk, ijzerwerkj blikwaren en huishoudartikelen, snijgereedschap, verlichtingsartikelen en alle aanverwanten en dit zowel in groot- als in kleinhandel, import en export.

- De groot- en kleinhandel, invoer- en uitvoerhandel in schoeisel, textielwaren en kleding, schoonheidsartikelen en toiletartikelen, lederwaren en zadelmakerswerk, fantasiejuwelen, uurwerken, fotografische en kinematografische artikelen.

- krantenwinkel, nachtwinkel.

!; - in- en export van gsm's en accessoires en telecomunicatietoestellen in de uitgebreidste zin van het

woord.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

?3i1 Fo15en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden _ aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijzigingen der statuten.

KAPITAAL: Het kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 E), vertegenwoordigd door honderd aandelen die elk één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering.

Indien de zaakvoerder een rechtspersoon is, benoemt deze, overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Wanneer de wet het vereist, zullen de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht staan van een commissaris, aangesteld door de algemene vergadering en gekozen tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de tiende van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. VERDELING : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen. VERDELING BIJ VEREFFENING : Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld warden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

II. Eerste boeklaar

Het eerste boekjaar gaat in op 22 maart 2011 en eindigt op 31 december 2012.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

__...Voorbehoudene

aan bet -Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- dat de kosten, uitgaven en vergoedingen wegens deze oprichting die ten laste vallen van de

vennootschap, ongeveer achthonderd vijftig euro bedragen.

- dat de huidige zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen (Deurne), Turnhoutsebaan 66

- dat tot zaakvoerder wordt benoemd: de heer OMARZA! Mohammed Yusof, voornoemd, wiens

mandaat bezoldigd zal zijn.

Bijzondere volmacht

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der

Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te

vervullen en alle documenten te tekenen : de heer PEETERS Bart, wonende te Kontich, Kauwlei 54.

(get.) notaris F. Leconte. Samen neergelegd : afschrift akte dd. 22/3/2011

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0197-012

Coordonnées
OMARZAI

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 66 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande