OMBIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OMBIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.281.311

Publication

20/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie neerlegging ter griffie

neergelegd/ o

°Ó OKT. 20111

ter griffie van de Nederiandstalige

Ondememingsnr : 0473.281.311.

Benaming

(voluit) : Fun Fish

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 1820 Perk Tervuursesteenweg 37

(volledig adres)

Óneomenp akte ; NAAMSWIJZIGING,ZETELVERPLAATS|NG, DOELUITBREIDING, ONTSLAG EN BENOEMING, COÖRDINATIE STATUTEN

gr blijkt uit een akte verleden voor Notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 23 september 2014 dat de

buitengewone algemene aansprakelijkheid "FUN

F|GH^'weomon de maat-'schappelijkezeta| gevestigd is te 1820 Perk - St enokkerzeel, Tervuursesteenweg 27, 1:ZPR Brussel 0473281.311, de volgende beslissingen heeft genomen, in bijzijn van haar enige vennoot:

BESLISSING EEN

De algemene vergadering beslist dat de naam van de vennootschap voortaan "Ombius" zal luiden en dat de

maatschappelijke zetel vanaf heden zal verplaatst worden naar 2820 Bonheiden, Hogenopstal 11,

BESLISSING TWEE

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering do voorzitter van het voorlezen van het verslag door de

zaakvoerder dat het voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap toelicht. De enige vennoot erken

kennis te hebben genomen van dat verslag.

De vergadering beslist dat het maatschappelijk doel wordt uitgebreid met de volgende activiteiten:

"De vennootschap heeft tot bijkomend doel, zowel in België als in het buitenland:

- Reparatie van elektrische apparatuur

Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten)

- Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van /

individuele woningen, appartementsgebouwen en niet-residentiële bouwprojecten of voor renovatiewerken aan deze gebouwen. Alsmede met deze podecten, zal de vennootschap instaan voor de bouw van individuele huizen en appartementen volgende de formule "sleutel op de deur".

- Elektrotechnische installatiewerken, installaties van elektrische bedradi en toebehoren, installaties van

de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen en installaties van bewakingssystemen en alarrfliflStallaties tegen diefstal uitvoeren.

-

Loodgieterwerken uitvoeren; dit omvat o.m. het plaatsen van sanitair, gasteidingen en aansluitingen m.u.v. gasleidingen voor verwarmingssystemen, wmhmrleidingen, brandblusinstallaties, enz. Eveneens zal de vennootschap installaties verrichten van verwarming, klimaatregelingeling en ventilatie; installaties in gebouwen en andere bouwwerken van verwarmingsystemen op electriciteit, gas of stookolieapparatuur, mmmmingkehe|o, apparatuur en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling, enz.

- Isolatiewerkzaamheden verrichten in gebouwen en andere bouwwerken. Dit houdt o.m. in het plaatsenvon thermisch |mdoUematadao|, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, isolatie van koelkamers en koelpakhuizen.

- Installaties van Stores en zonneschermen, installaties van lichtreclames en uithangborden, installaties van liften en roltrappen, installaties van antennes en bliksemafleiders. De vennootschap zal overige werkzaamheden verrichten in verband met de afwerking van gebouwen.

- Toezien op de bouwwerkzaamheden van verscheidene bouwwerken, meer bepaald o.m. toezien op de ruwbouw, installatie en afwerking van dezen.

- Het kopen en verkopen zowel in het groot als in detai|hmnde|, de in- en uitvoer van goederen in de oubnmdmmhn0mmectu,, ha,dvara, software inbegrepen ontwikkeling van software, informatica en toebehoren; ontwerpen enprogrammerenvmn computerprogramma's, onderhoud en reparatie van computers, elektronica-

ap ratuur en kantoormachines, Deze handel kan evenzeer via postorderbedrijven of via internet plaatsvinden. - De huur en verhuur van hard- en software en alle bijhorig heden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: 8: Naam ennoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

|

Vc behc

StaalBelç IllgeFj011 aar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De opleiding en het inrichten computercursussen; databanken, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

- Het kopen en verkopen zowel in het groot als in detailhandel, onderhoud en reparatie van huishoudapparatuur en van werktuigen voor gebruik in huis en tuin, alsook overige koop, verkoop, onderhoud en reparatie van consumentenartikelen.

- De uitbating, de inrichting, de aan- en verkoop, de verhuring en de inhuurneming van alle horecabedrijven, zoals drank- en eetgelegenheden, cafés, snackbars, cafetaria's, tavernen, spijshuizen, enzovoort, de organisatie en de uitvoering van allerlei culinaire, muzikale, culturele of sportevenementen, kortom aile handelingen die eigen zijn aan de horecasector.

- De administratieve organisatie en automatisatie van/in een bedrijf.

- Het investeren in, aankopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren van zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van onroerende goederen.

- Het geven van adviezen en de dienstverlening aan vennootschappen, ondernemingen en particulieren in verband met domotica, informatica, telefonie.

- Het uitvoeren van alle mogelijke werken van tuinaanleg, tuinonderhoud, herstelling, snoeiwerken en bijhorende werken zoals grondwerken, rioleringswerken, drainagewerken en verhardingswerken, zoals het plaatsen van klinkers, beton, asfalt enz.

- De fabricatie, de aan- en verkoop, agenturen, de groot- en kleinhandel van papierwaren, bureel- en schoolbenodigdheden, speelgoed, marokijnwaren, schoonheidsproducten, leesartikelen, algemene voeding, geschenkartikelen, binnenhuisartikelen en dit in de meest uitgebreide zin van het woord.

- De fabricatie, aankoop, verkoop, verhuur, onderhoud en herstellingen niet- gemotoriseerde voertuigen. De aankoop, verkoop en verhuur van nieuwe gemotoriseerde voertuigen.

" Het organiseren, cobrdinatie, promotie en beheer van allerhande events, alsook het organiseren van allerhande cursussen en organiseren/geven van opleidingen. De vennootschap kan tevens instaan voor het ontwerp en bouw van podia en de installaties van de hiermee verbonden beeld-, verlichtings en geluidscontructies.

- De fabricatie, de aan- en verkoop, agenturen, de groot- en kleinhandel van veiligheidsmaterialen en zekeringen voor werken op hoogte. Eveneens het verrichten van hoogtewerkzaamheden.

- Het leveren en plaatsen van alarminstallaties in onroerende en roerende goederen. Herstellen en onderhouden van alarminstallaties in onroerende en roerende goederen. Werkzaamheden in verband met de taak als veiligheidsadviseur. Alle werkzaamheden aangaande elektrotechnische installaties,

- Het verlenen van managementdiensten voor ondernemingen of holdings; het waarnemen van bestuursopdrachten, mandaten en functies in ondernemingen; de ontwikkelingen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, en aanverwante immateriële activa,

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van algemeen en financieel management, planning, strategie, organisatie, efficiëntie, en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding, enz.; - Het verlenen van adviezen en hulp op vlak van intern management; Het verlenen van adviezen en hulp op het vlak van marktonderzoek voor bepaalde producten of diensten, alsook analyse van resultaten; Het verlenen van adviezen, hulp en begeleiding van startende bedrijven; Het verlenen van adviezen en hulp op vlak van marketing en Public Relations; Het verlenen van allerhande financieel advies; Het verlenen van advies en hulp op vlak van rekrutering van mensen vinnen de verschillende aspecten van een bedrijf.

- Bovendien, niet noodzakelijk verbonden met bovenvermelde diensten,kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, alsmede huur en verhuur, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

BESLISSING DRIE

De algemene vergadering geeft ontslag van zijn zaakvoerderschap aan de heer Hendrik De Becker,

wonende te Vilvoorde, Blaesenbergstraat 69.

De algemene vergadering verleent hem ontheffing van zijn verantwoordelijkheid voor het door hem gevoerd

beleid.

Wordt in zijn plaats als enige zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd:

De heer Jarl Vander Aa, voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden, onder de

bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

BESLISSING VIER

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten, om ze in overeenstemming te

brengen met voorgaande beslissingen, te weten:

De eerste zin van Artikel 1 wordt "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Ombius".

De eerste zin van Artikel 3 wordt: "De vennootschap is gevestigd te 2820 Bonheiden, Hogenopstal 11,"

Artikel 4: wordt ingevuld als hierboven vermeld.

4 ik

Aile " .

Voor- ,

" behouden aan het Belgisch :1-t Staatsblad

BESLISSING VIJF

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Dedoncker & Partners, Haachtsesteenweg 274, 1910 Kampenhout, met recht van in de plaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten der Rechtbank van Koophandel  Vennootschappen en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, aile fiscale, sociale en andere administraties en ter zake alle verklaringen af te leggen en stukken te tekenen niet betrekking tot de voor5taande besfissingen.









VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Notaris Gauthier Clerens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie van de buitengewone algemene vergadering  uittreksel - formulier I, A en B - formulier fi  gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 01.01.2014, GGK 06.05.2014, NGL 18.12.2014 14695-0274-009
08/07/2013 : BL646022
14/09/2012 : BL646022
14/06/2010 : BL646022
26/05/2009 : BL646022
06/06/2008 : BL646022
04/07/2007 : BL646022
11/07/2006 : BL646022
03/06/2005 : BL646022
14/06/2004 : BL646022
07/07/2003 : BL646022
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 01.01.2016, GGK 10.05.2016, NGL 30.09.2016 16645-0116-009

Coordonnées
OMBIUS

Adresse
HOGENOPSTAL 11 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande