ON-SITE ENVIRONMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ON-SITE ENVIRONMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 471.768.507

Publication

10/02/2014
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i hh





NEERGELEGD

2 8 -01- 20141

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANKOOPHANISkliftieMECHELEN

Ondernemingsnr : 0471.768.507

Benaming

(voluit) ; ON-SITE ENVIRONMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2880 Bornem, Oude Sluisweg, 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden op 20 december 2013 door Meester Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris te Brussel, geregistreerd op het iste Registratiekantoor van Anderlecht op 15 januari 2014, boek 79, blad 12, vak 09, ontvangen 50 ¬ , de Ontvanger (handtekening) B. Fouquet, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ON-SITE ENVIRONMENT", met zetel van de vennootschap te 2880 Bornem, Oude Sluisweg, 30, volgende beslissingen heeft genomen :

A.-Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "DC INDUSTRIAL" (RPR Brusse110426.164.847) onder het stelsel van de artikelen 676 en 719 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen (gelijkgestelde verrichtingen).

(- .)

2.Goedkeuring van de fusie

De algemene vergadering beslist de fusie goed te keuren van onderhavige naamloze vennootschap "ON-SITE ENVIRONMENT" door de naamloze vennootschap "DC INDUSTRIAL", met zetel van de vennootschap te met zetel te Elsene (1050 Brussel), Gachardstraat, 88, bus 12 en ondernemingsnummer 0426.164.847/RPR Brussel, waarbij deze laatste vennootschap, binnen het kader van de met een fusie gelijkgestelde verrichtingen, de onderhavige vennootschap volledig zal overnemen.

2.1.Deze goedkeuring slaat zonder voorbehoud op het voormelde fusievoorstel, waarbij het volgende wordt herhaald of gepreciseerd :

a) Het gehele vermogen - zowel rechten ais verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap en dit op basis van de jaarrekening per 31 december 2012.

Op boekhoudkundig vlak worden alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap vanaf 1 januari 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

b) Het volledige kapitaal van de overgenomen vennootschap is momenteel in het bezit van de overnemende vennootschap zodat er overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen worden gecreëerd ter gelegenheid van de fusie en de aandelen van de overgenomen vennootschap worden vernietigd.

c) Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Buiten de kapitaalaandelen heeft de over te nemen vennootschap geen effecten uitgegeven.

d) Aan de bestuurders van de overnemende en de over te nemen vennootschap worden geen bijzonder

voordelen toegekend.

2.2.Bovendien wordt gepreciseerd dat:

a) De overnemende vennootschap, zodra de fusie definitief tot stand is gekomen, het eigendom en de risico's heeft van alle lichamelijke en onlichamelijke goederen, zowel activa als passiva die het vermogen van de overgenomen vennootschap vormen, en op hetzelfde ogenblik al haar rechten, verplichtingen, opdrachten en contracten overneemt, met inbegrip van de contracten 'intuitu personae' en de contracten en verbintenissen die ze heeft afgesloten met het tewerkgesteld personeel, met naleving van de toepasselijke collectieve arbeidsovereenkomsten; haar garanties, rechtsvorderingen, geschillen en beroepen, al dan niet in rechte; haar schuldvorderingen, lasten en schulden; haar archief met de opdracht het te bewaren; dit alles zonder dat dit kan leiden tot schuldvernieuwing en zonder verhaal legen de overgenomen vennootschap of haar organen om welke reden ook.

b) De eigendomsoverdracht gaat niettemin gepaard met een clausule van boekhoudkundige terugwerkende kracht tot de in het onderhavige proces-verbaal vastgestelde datum. Vanaf,gezegde datum zal elke verrichting, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

last of schuld die de resultatenrekening van de overgenomen vennootschap positief of negatief kan beinvloeden, geacht worden rechtstreeks voor rekening of ten laste van de overnemende vennootschap gesteld te zijn.

c) Overeenkomstig artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen de schuldeisers van elk van de aan de fusie deelnemende vennootschappen en waarvan de nog niet-vervallen schuld is ontstaan voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de proces-verbalen houdende de fusie van de overgenomen en overnemende vennootschap, ten laatste binnen de twee maanden te rekenen vanaf deze publicatie, niettegenstaande elke andersluidende overeenkomst, een zekerheid eisen.

d) De fusie doet geen afbreuk aan de bestaande actieve of passieve zekerheden, ongeacht hun aard, en brengt geen enkele verplichting mee van betekening, endossement, overschrijving of inschrijving, of het nu gaat om de pandrechten op het handelsfonds of hypotheken, onverminderd de voorwaarden van voorafgaandelijk akkoord die met alle schuldeisers zouden zijn afgesloten.

3 Beknopt overzicht van de overgedragen activa en passiva.

3.1.Bij (wettelijk voorziene) gebrek aan verslag van de commissaris, verzoekt de algemene vergadering de instrumenterende notaris te willen akteren dat het overgedragen actief en passief vermogen van onderhavige overgenomen vennootschap dat wordt overgedragen als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, met het oog op haar fusie met de vennootschap die haar zal overnemen bepaald wordt op basis van de boekhoudkundige staat van de vennootschap "ON-SITE ENVIRONMENT", afgesloten op 31 december 2012.

3.2. Sinds de datum van de boekhoudkundige retroactiviteit van de fusie heeft de boekhoudkundige situatie van de overgenomen vennootschap geen ingrijpende wijzigingen ondergaan.

3.3.Het handelsfonds van de overgenomen vennootschap is vrij van elk pandrecht, inschrijving of overschrijving en zelfs van elk hypothecair mandaat. Bovendien, vormt geen enkel element van het overgedragen handelsfonds het voorwerp van een pandrecht of een inpandgeving.

4.Gedetailleerde behandeling van de elementen die bijzondere maatregelen inzake publiciteit of speciale clausules vereisen.

ln het patrimonium van de overgenomen vennootschap bevinden zich geen elementen die bijzcndere maatregelen inzake publiciteit of inzake speciale clausules vereisen (artikel 683, 2de lid van het wetboek van vennootschappen).

5.Te voorziene maatregelen met het oog op de te verlenen kwijting aan de leden van de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

Met het oog op de definitieve kwijting aan de leden van de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap beslist de algemene vergadering zuiver en eenvoudig te verwijzen naar de procedure bedoeld in artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat artikel 687 van hetzelfde Wetboek niet van toepassing is.

B. - Bevoegdheden van de lasthebbers.

(" " )

-aan de Heer Patrick Degryse, bijzondere gevolmachtigde, met bevoegdheid om alleen te handelen en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om, alleen handelend, alle verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de bij de fusie betrokken vennootschappen in het Kruispuntbank Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingsplichtige, inclusief en zover ais nodig met betrekking tot het verleden, te wijzigen, te verbeteren of door te halen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd: uitgifte (1 onderhandse volmachten, 1 boekhoudkundige staat op 31.12.2012)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Voctr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/11/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 7 -11- 2013

~..~.

._.-_._...__

GRiFFiE WECHTf3AN:< van KOQPHANIJ~Lri~QyI~GHE!-EiV

Mad PDF 11.1

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oude Sluisweg (WIN) 30 - 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Neerlegging fusievoorstel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van het fusievoorstel

Fusie door opslorping

van n.v. DC Industrial (opslorpende vennootschap)

met n.v. On-Site Environment (opgeslorpte vennootschap)

De n.v. DC Industrial, die 100% van de aandelen van de n.v. On-Site Environment in haar bezit houdt, zal na afloop van de geplande verrichting, het integraal vermogen en aile rechten en plichten van de n.v, On-Site Environment overgenomen hebben.

Zowel de opgeslorpte vennootschap als de opslorpende vennootschap zijn actief in het uitvoeren van saneringswerken betreffende bodem, grond, bouwstof, lucht, slib, baggerslib, water en dergelijke, zowel in situ als in ex situ; het uitbaten van een onderneming voor uitbaggering, zoals van rivierzand en grint, van slib en dergelijke, het uitbaten van een onderneming voor zee-, stroom-, rivier-, beek- en grachtwerken, het verwerken en verhandelen van alle soorten granulaten en recyclagemateriaal,

De opslorpende vennootschap DC Industrial is de moedermaatschappij van de industriële divisie en haar activiteiten zijn uitgebreider als deze van de opgeslorpte vennootschap On-Site Environment.

Door de fusie/opslorping zal de exploitatie worden gerationaliseerd via de totstandkoming van synergieën op commercieel en administratief gebied. De financiële structuur van de vennootschappen wordt vereenvoudigd.

Deze fusie sluit aan bij het transparante beleid dat DC Industrial, aandeelhouder van On-Site Environment, voert op de Belgische markt.

Tegelijk neergelegd: fusievoorstel

DC Industrial NV, vast vertegenwoordigd door Emmanuel Maes

bestuurder

DRAGACO bvba, vast vertegenwoordigd door François Cousin

bestuurder

0471.768.507

On-Site Environment

Op de laatste buz. van Luik S vermelden : Recta Naaiti ëii1ióêdánighërd van-dé instrumenterende notaris, hetzij van de persó(ó)n(enY-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2013
ÿþi"od PDF 1 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

2 JUNI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANfBïE.TE GENT f

rt te

Ondernemingsnr : 0471.768.507

Benaming (voluit) : On-Site Environment

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

(verkort),

Zetel : Langerbruggestraat 112 - 9000 Gent

tveil2rilcj adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 19/04/2013

De raad beslist om vanaf 19/04/2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Oude Sluisweg 30 te 2880 Bornem.

Group De Cloedt NV, vast vert door De Cloedt Géry

Bestuurder

Dragaco BVBA, vast vert door Cousin François

Bestuurder

an dketÊRGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van : Aectó :Naam eri lioèdánighérd vande instrumenlerende notaris, hetzij van de persq(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 04.06.2013 13151-0559-031
06/09/2012
ÿþMod POF 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Langerbruggestraat 112 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Benoeming en ontslag bestuurders - herbenoeming Commissaris Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 23/05/2012

De vergadering benoemt de volgende bestuurders :

1) NV Group De Cloedt (ondernemingsnummer 0439.797.604), met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Gachardstraat 88 bus 12, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gery De Cloedt, voor een periode van zes jaar eindigend op de algemene vergadering van 2018.

2) BVBA Dragaco (ondernemingsnummer 0836.569.768), met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Gachardstraat 88 bus 12, met als vaste vertegenwoordiger de heer Francois Cousin, voor een periode van zes jaar eindigend op de algemene vergadering van 2018.

3) NV DC Industrial (ondernemingsnummer 0426364.847), niet maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Gachardstraat 88 bus 12, met als vaste vertegenwoordiger de heer Emmanuel Maes, voor een periode van zes jaar eindigend op de algemene vergadering van 2018.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heren Francois Cousin en Gery De Cloedt als bestuurders en bedankt hen voor hun inzet tijdens de voorbije jaren.

De vergadering herbenoemt bij éénparigheid van stemmen, de Bvba Bruno Vandenbosch, Johannalaan 35, 1000 Brussel, als commissaris voor een periode van drie jaar tot de algemene vergadering van 2015.

NV Group De Cloedt, vert door Gery De Cloedt

bestuurder

BVBA Dragaco, vert door Francois Cousin

bestuurder

^o de laatste biz " - _ Recto -" nPedanighein _ " ^F -^ta" is an de rerso(o)nlenr

ae rechtsrei" c gen

Verso handtekening



I~Y~1~1~81V~NINYN~N~VN

" iaisiao~"

2 8 2012

C, i i

nENl

Ondernemingsnr . 0471.768.507

Benaming (volurn

On-Site Environment

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

,t ,

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 25.06.2012 12204-0469-033
07/07/2011
ÿþMo/ 2D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

~

*11102884*

Ondememingsnr : 0471.768.507 Benaming

Ivoluit) : On-Site Environment

voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

21 M1 2011

RLCH"! fS.1 ::i V:1`'

KOOPHA I. CE...VT

ri t-

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Langerbruggestraat 112 9000 Gent

OnderwerD alite : Ontslag bestuurder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 25/05/2011

De voorzitter leest hierbij het schrijven van Jeroen de Lely, wonende Dijkstraat 68

te 9240 Zele, voor waarin hij zijn ontslag als bestuurder aankondigt.

De vergadering aanvaardt dit ontslag met onmiddellijke ingang.

Cousin François

bestuurder

De Cloedt Géry

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 07.06.2011 11149-0101-034
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 01.06.2010 10142-0436-027
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 18.06.2009 09264-0316-014
09/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 11.09.2008, NGL 30.11.2008 08839-0034-013
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 13.09.2007, NGL 30.11.2007 07818-0399-012
03/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 14.09.2006, NGL 30.10.2006 06858-2487-012
20/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 15.09.2005, NGL 14.10.2005 05826-2628-012
29/12/2003 : ME. - JAARREKENING 30.06.2003, GGK 12.12.2003 03841-2578-011
29/09/2003 : BL642942
02/01/2003 : BL642942
06/05/2000 : BLA107135

Coordonnées
ON-SITE ENVIRONMENT

Adresse
OUDE SLUISWEG 30 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande