ONAFHANKELIJKE DESKUNDIGE RUTS C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONAFHANKELIJKE DESKUNDIGE RUTS C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.651.004

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 27.06.2014 14234-0494-009
03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 28.06.2013 13241-0147-009
07/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : %3c GSA ootl

Benaming ONAFHANKELIJKE DESKUNDIGE RUTS C.

(voluit) Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Rechtsvorm : 2590 Berlaar, Smidstraat 53

Zetel :

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 20/09/2011, neergelegd v66r registratie, blijkt dat:

de Heer RUTS Christoph, ingenieur, geboren te Mol op vijf mei negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 2590 Berlaar, Smidstraat 53;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "ONAFHANKELIJKE DESKUNDIGE RUTS C.", met zetel te 2590 Berlaar, Smidstraat 53, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 20/09/2011.

De vennootschap heeft tot doel:

a) het verstrekken van adviezen naar rechtbanken en privé-instellingen in verband met technisch zeer complexe problemen;

b) het verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software);

c) overige rechtskundige dienstverlening;

d) het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

e) algemene audit-activiteiten;

f) de uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doet nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is twee/derde (2/3-de) gestort, dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De Heer Christoph Ruts, voornoemd, verklaarde in te schrijven op al de honderd zesentachtig (186) aandelen en op ieder aandeel twee/derde (2/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de Heer RUTS Christoph, ingenieur, geboren te Mol op vijf mei negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 2590 Berlaar, Smidstraat

53.

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

flhII ii ii pur iviui iiiiiiii

'111516398

Vo

beho aan Belg

Staat

NEERGELEGD

2 7 -09- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEWCHELEN

Sïj7agen bij liëtBérgi"scli StaatsTiTád ÿÿ 07fI0120Tr - Annexes du Moniteur belge

. ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"0771072II11- Annèxés --------------- bëlgë

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaal de of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijfentwintig juni, om twintig uur (20.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat hij een bezoldiging zal krijgen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht wordt gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Adacfi Blockx", met zetel te 2400-Mol, Martelarenstraat 44 gelijkvloers, en/of haar aangestelden, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ONAFHANKELIJKE DESKUNDIGE RUTS C.

Adresse
SMIDSTRAAT 53 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande