ONLINE CONSULTING SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONLINE CONSULTING SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.447.890

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.09.2014, NGL 29.09.2014 14617-0001-009
05/08/2014
ÿþ1111111i~u~x~~in~i~i1uu

*1919 15*

Mod Woed 11.1

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERKretiffiefd. MECHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neertegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0872.447.890

Benaming

(voluit) : Online Consulting Services

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hanswijd de Bercht 54 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

opgemaakt door

de bestuursorganen

van de vennootschappen

BVBA Hofline Electro & Cabling

en

BVBA Online Consulting Services

in toepassing van art. 719 W, Venn.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 676 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

Uiterlijk op datum van het fusiebesluit zullen alle aandelen BVBA Online Consulting Services eigendom zijn; van BVBA Hoffine Electro & Cabling.

Op 14 juni 2014 is overeenkomstig art. 719 W. Venn door de bestuursorganen van de hierna gemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van geruisloze fusie opgesteld:

1.Cotirdinaten van de vennootschappen

A.De overnemende vennootschap:

Naam: Hofline Electro & Cabling

Rechtsvorm: : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Lakenmakersstraat 283-285 2800 Mechelen

Ondernemingsnummer. BE 0477.509.224

Rechtspersonen register : Mechelen

zaakvoerder BVBA Nake vertegenwoordigd door Mr. Stefan Vrancken

BVBA SHP Services vert door Mr, Jan Hofman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bï'iagen Fiët BèZgïsch Stààfsblhd = b51QS/2Dr4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal:Het kapitaal bedraagt 25.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1000 aandelen.

Aandeelhouders: De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens,

zijn; BVBA SHP Services 1 aandeel

Jan Hofman 500 aandelen

Stefan Vrancken 499 aandelen

Het doel luidt als volgt

De vennootschap heeft tot doel:

-Het oprichten en uitbaten van een handel in klein- en het groot in elektronische producten, audio- en videoapparatuur, computers, printers, telefoontoestellen en aanverwante; ontwerp, verkoop, implemantatie en onderhoud van computer hardware, software en telecommunicatie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten.

-Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregate), installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, installatie van bewakingssystemen en alarminstallatie tegen diefstal, installatie van antennes en bliksemafleiders installatie van lichtreclames en uithangborden.

-De Studie en de uitvoering van aile mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en bultne decoraties;

Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken

Het bouwrijp maken van bouw- en andere terreinen, afbraakwerken.

Tuinaanleg en aanleg en onderhoud van opritten en andere klinkerwerken.

Rubbouwwerken, stukadoor, cernent- en dekvloeractiviteiten.

Fabricatie, herstelling en installatie van keukens en daarnaast ook tegelwerken, sanitaire werken, loodgieterij, elektriciteitswerken en schrijnwerkerij.

Onderneming voor het leggen van tegeivloeren en mozaiek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen in alle materialen, ook met hout voor plafonneer- cementeer- en alle pleisterwerken; voor timmer- en schrijnwerk; voor behang- en schilderwerk, voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling, airconditioning en industriele pijpleidingen; voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, plaatsen en herstellen van sloten.

In- en export, groct- en kleinhandel in bouwmaterialen, meubelen, elektronisch en sanitaire toestellen, keukens, keukenmeubelen, -toestellen en keukeninstallaties, alsook alle met voorgaande activiteiten verband houdende artikelen, producten, koopwaren, grondstoffen, bijhorigheden, onderdelen, benodigdheden, materialen en materieel en toebehoren;

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

De vennootschap mag haar personeel ten dienste stellen van andere bedrijven.

Beheer van roerende en onroerende vermogens, aan- en verkoop, huren en verhuren, beheren van alle roerende en onroerende goederen.

Het deelnemen in, het financieren of doen financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen in vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen; het beleggen van vermogens in schuldvorderingen en effecten; het stellen en het zich borgstellen voor derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats in België of in het buitenland op om het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt zijn. Zij mag deelnemen door middel van deelgenootschap, overdracht fusie of tussenkomst allerhande in alle andere ondernemingen in Beigie of in het buitenland, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk gelijklopend is met het hare.

B.De over te nemen vennootschap ;

Naam: : Online Consulting Services

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maatschappelijke zetel: Hanswijk De Bercht 54 2800 Mechelen

Ondernemingsnummer: BE  0872.447,890

Rechtspersonenregister . Mechelen

De raad van bestuur bestaat uit: BVBA Nake vert. door Stefan Vrancken.

fi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

BVBA Shp Services vert. door Jan Hofman

Kapitaal:Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 25.000,00 EUR. Het is verdeeld in 100 aandelen.

Aandeelhouder: BVBA Hofcine Electro & Cabling 100 aandelen

Het doel luidt als volgt

De vennootschap heeft voor doel:

Het oprichten en uitbaten van een handel in elektonische producten en aanverwanten, met inbegrip van alle bedrijvigheden die met de handel verband houden, zoals de ontwikkeling, installatie, onderzoek, vervullen van consultancy opdrachten.

Het ontwerp en uitvoeren van administratieve, financiele, industriele en oommunicatie software, toepassingen en het ermee verband houdend management, consulting en onderzoek.

Tevens mag de vennootschap, diverse activiteiten verzorgen zoals organisatie van handelsbeurzen, recepties en feesten. Dit doel wordt in de ruimste zin opgevat.

De vennootschap heeft eveneens tot doel dienstverlening en ontwikkeling te verschaffen op het vlak van marketing, design, advertising en dit in de ruimste zin,

De vennootschap heeft eveneens tot doel het aankopen, verkopen, restaureren, huren, verhuren en onderhouden en opkuisen, dit alles in de ruimste zin van roerende en onroerende goederen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

De vennootschap kan alle daden stellen van burgerlijke, financiele of industriele aard, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, splitsing, inschrijving of op welke wijze ook, mogen deelnemen aan ondernemingen, verenigingen, vennootschappen welke ook overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen in alle takken van de industrie en handel.

De vennootschap mag alle commerciele, industriele, financiele en burgerlijke (ver)handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Aankoop en verkoop van alle voedingsmiddelen, voedingswaren, genotsmiddelen en dranken voor de detailhandel.

Bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleesgerechten, rookwaren, ijsroom, alsmede alle traiteuractiviteiten;

De catering en alles dat daaronder valt als traiteuractiviteit met betrekking tot de bereiding van alle voedingswaren,al dan niet consumptieklare schotels, voor afhaling of consumtie ter plaatse in de meest uitgebreide zin.

Uitbating van bistro's, restaurants, eet- en drankgelegenheden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Inrichting van alle feestzalen en vergaderzalen

Het nemen van paritcipaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, alsook alle investerings- en financiele verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften,

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

De fusie zal als volgt worden doorgevoerd:

De vennootschap BVBA Hoffine Electro & Cabling zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de vennootschap BVBA Online Consulting Services, die de over te nemen vennootschap is.

De naam van de verkrijgende vennootschap BVBA Hofline Electro & Cabling zal behouden blijven.

2.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 01 juli 2014 zullen de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.Bijzondere rechten aan aandeelhouders en houders van effecten andere dan aandelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aande-Ilen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er zijn geen andere effecten, andere dan aandelen.

J.

Voor-

behouden aan heit Belgisch

Staatsblad

4.Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

5.Bodemgesteldheid

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of

andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

6.Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap en deover te nemen vennootschap, elk voor de helft.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kasten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

7.Fiscaie gevolgen

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren het voornemen te hebben een

belastingneutrafe fusie door te voeren. Voor de fusie zal zodoende toepassing gemaakt worden van:

artikel 211 Wetboek Inkomstenbelastingen

-artikel 117 en 120 Wetboek Registratierechten;

-artikel 11 en 18 §3 Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde waarde,

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de : bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring voor 31/10/2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 10 juni 2014, te Mechelen, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te warden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Mechelen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

voor de vennootschap BVBA Hofline Electro & Cabling

BVBA Nake BVBA Shp Services

Stefan Vrancken (aanspr. Vert.) Jan Hofman (aanspr. Vert.)

Zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2014
ÿþ\istungps

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LzuL

1 -lu- 2014

RECHTBANK van KOOP!-:ANDEt ANTWEReeleed. MFCHELEN

mad 11.1

Ondememingsnr : 0872.447.890

Benaming (voluit) : Online Consulting Services

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hanswijk Re Bercht 54

2800 Mechelen

;r Onderwerp akte :Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - geruisloze fusie door opslorping van bvba Online Consulting Services door bvba Haine Electro & Cabling - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Filip Huygens te Mechelen op 16 september 2014, Geregistreerd :4 blad(en), 0 verzending(en) op het 'tee registratiekantoor Mechelen op 23 september 2014,

" referentie OBA5, boek 330, bled 003, vak 03. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00). De adviseur-,ontvanger, (getekend) VAN VLASSELAER Marie-Rose, blijkt dat de volgende besluiten werden genomen:

BESLUIT TOT MET EEN FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING

De algemene vergadering besluit het gehele vermogen van de vennootschap over te dragen aan haar enige aandeelhouder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOFLINE, ELECTRO & CABLING, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Lakenmakersstraat 283-285 Rechtspersonenregister Mechelen 0477.509,224.

Deze overgang is gelijkgesteld met een fusie en gaat gepaard met de ontbinding zonder vereffening: van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ONLINE CONSULTING SERVICES vanaf 16 september 2014.

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig. geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 juli 2014. Aile verrichtingen vanaf 1 juli 2014 door de overgenomen vennootschap ONLINEL CONSULTING SERVICES gedaan, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap HOFLINE ELECTRO & CABL1NG, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.) Filip Huygens

Tegelijk hiermee neergelegd:

, expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 28.09.2012 12591-0147-009
04/07/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BVBA Nake Stefan Vranken

BVBA SHP Services Jan Hofman

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~cn. ~~culi ter & RtFF) de RECHTBANK VAN SLO HANDEL

BRUGGE (Afdeting Brugge

°p' 2 5 JUNI 2812

Griffie

Ondernemingsnr : 0872.447.890

Benaming

(voluit) : Online Consulting Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heistlaan 39 8301 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijzing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering dd. 15/4/2012

De voorzitter stelt voor dat de maatschappelijke zetel vanaf heden 15 april 2012 wordt verplaatst naar; Hanswijk de Bercht 54 2800 Mechelen,

Er wordt gestemd en meteen wordt dit voorstel aanvaard.

Getekend

zaakvoerder zaakvoerder

1

I 11111

*iaii1sso*

V beh aa Bel Sta<

25/04/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 Annexes du Moniteur belge

Mos! Wad 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b E j . (-:;E: NEERGELEGD ter GRIFFIE de"

RenlifiD+4NK VAN KOOPHANDEL 2012 BRUGGE (Afdt?ling Brugge,

op: 0 6 APR. 2Q~Z

r,f,~r

Ondernerningsnr : 0872.447.890

Benaming

(voluit) : Online Consulting Services

(ver kort)

Rec4zisvtirm . bes4oten vennootschap timet beperkte aansprakeiijkt'etid

Zetel : Heistlaan 39 8301 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering dd. 31/3/2012

De vergadering besluit om het ontslag te aanvaarden van Jan Hofman als zaakvoerder vanaf 31/3/2012. Er wordt kwijting verleend voor het gepresteerde werk.

Wordt als nieuwe zaakvoerder benoemd vanaf 1/4/2012: BVBA SHP Services BE-0454.045.617 met zetel te: 8301 Knokke-Heist Heistlaan 39 met vaste vertegenwoordiger Jan Hofman

Bij afzonderlijke stemming wordt volledige kwijting verleend aan de bestuurders over het door hen gevoerde beheer, gedurende het voorbije boekjaar.

De dagorde uitgeput zijnde wordt de vergadering geheven om 21.30 uur

Voor de BVBA NaKe

Stefan Vranken

zaakvoerder

ICI IIIYIIIIVII 1IIII MONITEUR

*12079714* 1 g -1M-

3E_GISCH S1:-



be

a

Hi

Sta





Op de tdatste blz van Luik B vermeiden , Recto Naam en hoedanigheid <<ar de instrumenterend* notaris hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naent en handtekening

23/11/2011
ÿþ nood 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbla

*iivszaa"

iei;RGUEC~. `.er ûRIFrit

RECriTEANl: VAN1:0O1?i1ANQEL Tt':

BZUrerf-84tr

op *ijejoi

Ondernemingsnr : BE-0872.447.890

Benaming

(voluit) : Online Consulting Services

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: Heistlaan 39 8301 Knokke-Heist

Onderwerp akte : benoeming bijkomende zaakvoerder

uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering dd. 1/10/2011

De voorzitter brengt verslag uit over de werking en doel van de onderneming.

Hierop worden volgende beslissingen genomen :

Wordt benoemd tot nieuwe bijkomende zaakvoerder vanaf 1 oktober 2011:

-BVBA NaKe Hamerstraat 18 2800 Mechelen met ondernemingsnummer: 0836.270.058 en met

aansprakelijk vertegenwoordiger Stefan Vrancken.

Na beraadslaging worden deze wijzigingen eenparig goedgekeurd.

Jan Hofman

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/11/2011
ÿþmod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD toi

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

2 6 ®Kr , 2611e griffer.

Griffie

GR.F.-it= der

Ondememingsnr : 0872.447.890

Benaming : ONLINE CONSULTING SERVICES

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heistlaan 39

8301 Knokke-Heist (Heist-aan-Zee)

!! Onderwerp akte : BVBA: Wijziging doel

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Schotte te Mechelen opi negenentwintig september tweeduizend en elf, Geregistreerd, Mechelen le kantoor op 13 OKT 2011i één Blad(en) geen Verzending(en) Boek 5/982 Blad 22 Vak 02 Ontvangen vijfentwintig euro (¬ ! 25,00) De Ontvanger (getekend) Koen DECOSTER.", dat de Buitengewone Algemene Vergadering! der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ONLINE! CONSULTING SERVICES", met maatschappelijke zetel te 8301 Knokke-Heist (Helst-aan-Zee),; Heistlaan 39, beslist heeft met éénparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap uit te! breiden als volgt : "- Aankoop en verkoop van alle voedingsmiddelen, voedingswaren, i genotsmiddelen en dranken voor de detailhandel. - Bereiding en verkoop van alle koude en warme! dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, alsmede alle traiteuractiviteiten.- De catering en alles dat daaronder valt als traiteuractiviteit met betrekking tot!

sf de bereiding van alle voedingswaren, al dan niet consumptieklare schotels, voor afhaling of consumptie ter plaatse in de meest uitgebreide zin.- Uitbating van bistro's, restaurants, eet- en; drankgelegenheden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. - Inrichting van; feestzalen en vergaderzalen. - Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle! bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken. - Het! verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften. - Het waarnemen! en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten." Artikel twee derf statuten wordt vervolgens dienovereenkomstig aangepast.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL (get.) Paul SCHOTTE, Notaris. Werd tegelijkertijd neergelegd:! afschrift + uittreksel akte + uittreksel akte gecoordineerde statuten + verslag zaakvoerder + staat van! activa en passiva.

il

fi

Voor- IIJI iII I II I 1I 1111 ~IIAIIflIV

behouden '11168]08*

aan het

Belgisch

Staatsblad

iu



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 17.09.2011, NGL 10.10.2011 11577-0180-009
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 18.09.2010, NGL 30.09.2010 10563-0516-009
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 19.09.2009, NGL 22.09.2009 09772-0020-010
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 20.09.2008, NGL 15.12.2008 08850-0316-010
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 15.09.2007, NGL 27.09.2007 07751-0229-010
13/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 16.09.2006, NGL 11.10.2006 06836-3922-012

Coordonnées
ONLINE CONSULTING SERVICES

Adresse
HANSWIJK DE BERCHT 54 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande