ORANGE LEMON

Société en commandite simple


Dénomination : ORANGE LEMON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.833.251

Publication

08/02/2013
ÿþMai word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

Ondernemingsnr: 5o 3 ~ÇÀ

Benaming

(voluit) : Orange Lemon

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 359 c - 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte dd 14 januari 2013, geregistreerd te Lier, dd. 21 januari 2013 bestaande uit acht bladzijden en ingeschreven in het register boekdeel 6140 blad 3 vak 26, blijkt:

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met ais naam Orange Leinon.

Maatschappelijke zetel: Antwerpsesteenweg 359 o - 2500 Lier.

De vennootschap bestaat met ingang van 14 januari 2013 voor onbepaalde duur.

Met als beherende vennoten: Daniel Verscheiden, geboren te Ukkel op 13-07-1980, wonende te 2800 Mechelen, wilgenstraat 78, verdergenoemd : Partij 1, Dimitri Baeten, geboren te Lier op 11 mei 1968, wondende te 2531 Vremde, Azalealaan 20, verder genoemd : Partij 2. De stille vennoot is: De vennootschap Rainbow Lemon bvba, met btw nr BE 0885 971 967 en zetel te 2531 Vremde , Azalealaan 20, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder : Dimitri Baeten, verder genoemd : Partij 3.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 10.010 (tienduizendentien) euro.

Het vermogen van de vennootschap wordt thans gevormd door inbrengen in speciën: partij 1 brengt 1.500 (duizenvijfhonderd) euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 15.000 (vijftienduizend) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt; Partij 2 brengt 10 (tien) euro in door middel van inbreng ln geld waarvoor hij 100 (honderd) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt. Partij 3 brengt 8.500 (achtduizenvijfhonderd) euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 85.000 (vijfentachtigduizend) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 14 januari 2013 en het eindigt op 31 december 2014.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd : Daniel Verschelden en Dimitri Baeten.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 5e dag van de maand mei, om 14.00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadsla-'gen en te besluiten. Dit kan door eenvoudig verzoek van een van de vennoten. De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

De vennootschap heeft tot doel:

optreden als agent voor diverse meubelfabricanten, stoelenfabricanten, zetel-fabricanten, verlichtingsfabricaten, producenten van wooninrichtingen, keuken-fabricaten, matrassen- en beddenfabricanten, zowel Belgische als buitenlandse

groot- en kleinhandel, import en export van kantoormeubelen en kantoor infrastructuur in de meest ruime zin

-Yan..t et!N9Q , ai trede te Ad indeze rn eri_e,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

28 -01- 2013

GFUFFJE RefeièTBANK van

KqOPHANnPi te MPGHELEN

"" " 'w *130 4 13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

handel in meubelen, inbouwkeukens, matrassen, bedveringen en overige matrassen-dragers, al dan niet

door eigen fabricatie.

handel in textielproducten

handel in artikelen voor verlichting en wooninrichting

coordinatie van bouwprojecten voor kantoren, winkels en wooninrichting

ooptrekken van gebouwen voor eigen gebruik (exploitatie of verkoop)

Q'aan- en verkoop van gebouwen voor eigen exploitatie, renovatie of bestemmings-wijziging

De vennootschap mag tevens aile bewerkingen doen van industriele of financiele, roerende of onroerende aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel. Zij mag daarvoor optreden als tussenpersoon in de handel, makelaar in goederen, handels-vertegenwoordiging.

Zij mag ook de aan- en verkoop, huur- en verhuur, het beheren van alle roerende en onroerende goederen en alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot onroerende goedren en onroerende zakelijke rechten.

Alsook het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerene transacties, zoals het sluiten an overeenkomsten van opstal en erfpacht, alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leaseing.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen welke zij het meest geschikt zou achten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, recht-streeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Alsook het aangaan en verstrekken van kredieten, leningen en voorschotten onder eender welke vorm, alsmede het waarborgen van en het zich borg stellen voor al haar verbintenissen en alle verbintenissen van dereden, vennoten en zaakvoerders door onder meer (maar niet uitsluitend door) het verstrekken van zakelijke zekerheden inclusief (maar niet beperkt tot) het in hypotheek of in pand te geven van haar goederen inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciele, financiele, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kan bevorderen of vergemakkeliken, dit alles zowel in het binnen- als buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen of het verlenen van management en adviezen in het algemeen.

Deze opsomming is aanwijzend en geenszinds beperkend. Wat voorafgaat dient begrepen in de meest uitgebreide zin.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met minimaal drie vierde meerderheid van stemmen.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

Baeten Dimitri

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"?+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ORANGE LEMON

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 359 C 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande