ORANGERIE BALEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORANGERIE BALEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.807.689

Publication

31/03/2014
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaartstraat 123 te 2490 Balen

(voilediig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 1 maart 2014 blijkt het

volgende.

Er wordt voorgesteld om de heer Dave Pelemans, de heer Kris Belmans en mevrouw Erika Heylbroeck te

ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap.

Dit ontslag treedt onmiddellijk in werking.

Met algemeenheid van stemmen wordt dit agendapunt goedgekeurd,

Er wordt voorgesteld om de vennootschap Management PB VOF, met maatschappelijke zetel te Vaartstraat 123, 2490 Balen, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap.

Als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat heeft de vennootschap Management PB vof voordien de heer Dave Pelemans aangeduid.

Er wordt voorgesteld om de vennootschap Erika Heylbroeck VOF, met maatschappelijke zetel te

Genkseweg 84, 3530 Helchteren te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap.

Als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat heeft de vennootschap Erika Heylbroeck

vof voordien mevrouw Erika Heylbroeck aangeduid.

Deze benoemingen treden onmiddellijk in werking en zijn voor onbepaalde duur.

Deze mandaten zullen bezoldigd worden uitgeoefend.

Met algemeenheid van stemmen wordt dit agendapunt goedgekeurd.

Management PB VOF

met vaste vertegenwoordiger

Dave Pelemans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I! Riad Word 11.1

1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tcr griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 8 MAART 2014

TURNHOUT Citifi riffier,

Ondernemingsnr : 0537807689

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Orangerie Balen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

3 0 AUS, 213

KOOPHAN TURNHOUT

',De griffier

1.P 11.1à16111

616*

i

IN

ED.53 ~ S o 6ó9

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ORANGERIE BALEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaartstraat 123, 2490 Balen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rudy DERDIN te Mol op 26 augustus 2013, geregistreerd te Mol op 27 augustus 2013, register 5, deel 232, blad 55, vak 27, wat volgt:

1. VENNOTEN: Door 1. de heer PELEMANS, Dave Gilbert Gerda, geboren te Antwerpen op 26 november 1978, echtgescheiden, wonende te 2400 Mol, Laar 14; 2. de heer BELMANS, Kris Jozef, geboren te Lommel op 22 april 1979, ongehuwd, wonende te 3920 Lommel, Heide 180 en 3. mevrouw HEYLBROECK, Erika Maria, geboren te Neerpelt op 7 juni 1969, echtgenote van de heer DENAYER, Mark Felix, wonende te 3910 Neerpelt, Sint-Martensstraat 8/bus 4, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

2. NAAM: De naam van de vennootschap luidt: "ORANGERIE BALEN".

3. ZETEL: De zetel is gevestigd te 2490 Balen, Vaartstraat 123.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel::

De uitbating van een drankgelegenheid, restaurant, tearoom, snackbar, fast food-zaak, sandwichbar,

crêperie, warmewafelkraam, ijssalon, drive-in restaurant, pizzeria, frituur en hotel. De bereiding en verkoop van koude en warme dranken, gerechten, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, bieren, waters, limonades, fruitsappen, koffie, thee en aile andere dranken, sandwiches, gebak, kaas en alle andere eetwaren. De uitbating van een ontbijtservice met al dan niet levering aan huis.

Ondernemen in de horecasector zowel op het vlak van de inrichting ais de uitbating, al dan niet in onderaanneming, en de toelevering van die bedrijven in eigen naam of ais tussenpersoon.

Ondernemingen in fabricage, uitbating, aankoop, verkoop, verdeling van automatische spelen.

Onderneming en in de distributiesector zowel de inrichting als uitbating, als toelevering van discounts.

Groot- en kleinhandel in wijn, alcoholische dranken, bieren, limonades en drinkwater en alle producten dienstig voor de uitbating en toelevering van ondernemingen in de horecasector en distributiesector.

De verspreiding onder het grote publiek van muziek en zang door middel van elke geluids- en/of beelddrager, zoals uitzendingen, film, video of elke andere wijze. Het verzorgen van de interne regelingen tussen de deelnemers aan muziek- en artistieke prestaties, in het bijzonder op doch niet beperkt tot het juridische en financiële vlak. Het produceren, adviseren en coachen van artiesten werkzaam in de cultuur- en ontspanningssector.

Adviserende en operationele support in verband met de organisatie en coördinatie van manifestaties in de breedste zin van het woord, zoals onder meer live-optredens, festivals, concours, taptoes, play-backs, opendeurdagen, braderijen, soundmix, klank-, video- en filmopnames, alsook het zelf (geheel of gedeeltelijk)' beheren, organiseren, inrichten, voorbereiden, uitvoeren, uitwerken, verzorgen van dergelijke manifestaties.

Het leveren van diensten met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing en verkoopstimulerende activiteiten onder artistieke vorm, zoals onder meer het zelf of door derden laten creëren, componeren, ontwerpen, wijzigen en tevens uitvoeren van videoclips, muzikale nummers en arrangementen met inbegrip van tekst, kleding, platenhoezen, literaire werken in alle mogelijke vormen, inclusief (kleur)boeken, tijdschriften, kranten, stripverhalen of onderdelen ervan, enzovoort. Deze opsomming is gegeven bij wijze van voorbeeld en is niet beperkend, dit voornamelijk gebruik makend van alle mogelijke computer-, video- en filmgeluid en audiovisuele technieken, alsook van allerhande muziekinstrumenten, geluids- en filmapparatuur.

Het ontwerpen, beheren en updaten van websites, het aanvragen en beheren van domeinnamen op het internet, het aanvragen en beheren van e-mailadressen, het on-line verkopen via internet, het ontwerpen van reciamebanners op het internet en het voeren van publiciteit rond website.

Het uitwerken en installeren van datanetwerken, allerhande programmering en systeemanalyse.

Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie. Het verrichten van secretariaatswerkzaamheden. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en aile andere waardeelementen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uit-breiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

pit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang heeft. En al wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

5. DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (E 30.000,00), en is verdeeld in driehonderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Deze effecten zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register,

Het werd volledig geplaatst en volledig volstort ten belope van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) op een bijzondere rekening bij ING de dato 26 augustus 2013,

7. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of de statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt In hun bevoegdheid,

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal/zullen de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De enige zaakvoerder, of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Door de oprichters worden de heer Pelemans Dave, de heer Belmans Kris en mevrouw Heylbroeck Erika, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap die hun mandaat aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

Wanneer de vennootschap wordt aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder, of lid van een directiecomité in een andere vennootschap zulllen de heer Pelemans Dave, de heer Belmans Kris en mevrouw Heylbroeck Erika voormeld optreden ais vaste vertegenwoordigers die worden belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

8. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ir

~ t Voor-

behouden

aan het

. Belgisch

Staatsblad

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte om te eindigen op 31 december 2014.

9, JAARVERGADERING

leder jaar, op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig (20) uur, moet een jaarvergadéring gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Zowel de jaarvergadering als de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen, worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door de commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, ln dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag,

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen, Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

10, WINSTVERDELING:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Vennootschappenwet.

Overneming van verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Vennootschappenwet en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft te worden bekrachtigd, VOLMACHTEN

Worden aangesteld door de verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s), onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Konsilanto met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131/1.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidende uitgifte der akte, notaris Rudy DERDIN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 20.07.2015 15331-0067-016

Coordonnées
ORANGERIE BALEN

Adresse
VAARTSTRAAT 123 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande