ORION.W

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORION.W
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.730.629

Publication

03/07/2014
ÿþfer

MOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo, 111111111Rj11,11111111111 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

bah° aan Belg van koophandel Antwerpen

Staat afdeling Antwerpen, op 24 JUN 2014

Griffie



Ondernemingsnr : 0543.730.629

Benaming

(voie : ORION.W

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sneeuwbeslaan 17, 2610 Antwerpen (district Wilrijk)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging van een voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Overeenkomstig artikels 676, 1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.") hebben de bestuursorganen van ORION.W, een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, met zetel te, 2610 Antwerpen, Sneeuwbeslaan 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0543.730.629 (hierna "ORION.W BVBA"), en van L. VAN MILDERS, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2610 Antwerpen, Sneeuwbeslaan 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0463.739.974 (hierna 1. VAN MILDERS BVBA''), gezamenlijk een fusievoorstel opgesteld waarin wordt voorgesteld dat ORION.W BVBA zou worden overgenomen door L VAN MILDERS BVBA door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

I_ VAN MILDERS BVBA is thans de enige aandeelhouder van ORION.W BVBA. De hierin beoogde, verrichting is dus een met een fusie dcor overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikel 676, 1". W. Venn., d.w.z, een verrichting waarbij ORION.W BVBA, als overgenomen vennootsohap, tengevolge van een ontbinding zonder vereffening, haar gehele vermogen, zowel activa als passive, overdraagt aan L. VAN MILDERS BVBA, die reeds houdster is van aile aandelen van ORION.W BVBA.

In uitvoering van de vereenvoudigde procedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen zal L VAN MILDERS BVBA, als overnemende vennootschap, geen enkel aandeel uitgeven als gevolg van deze fusie. De bestuursorganen van L. VAN MILDERS BVBA en ORION.W BVBA stellen daarom het volgende voor:

1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de overgenomen en van de ovememende vennootschap 1.1. De overgenomen vennoctschap ORION.W BVBA:

De overgenomen vennootschap is ORION.W, een besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2610 Antwerpen, Sneeuwbeslaan 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0543.730.629.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van ORION.W BVBA als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen.

De verwerving, inbreng, ruiling, aankoop, verkoop, beheer van aandelenparticipaties, financieel vast actief en/of geldbeleggingen, alsook het participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap, in het algemeen gencemd hcldingactiviteiten.

De aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of In leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van aile soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en aile soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht.

De realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit.

De cobrdinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot onder meer het management van vennootschappen, elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootsohappen, overnames, overdrachten van aandelen of. handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en aile gelijkaardige en/of aanverwante diensten en producten (hierna algemeen genoemd "corporate finance"), onder aile vormen te leveren, dit gekoppeld met aile verwante diensten. Zo zal de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden. Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap op aile wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht enzovoort.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis,

Het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bi kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity".

De aanvaarding en uitoefening van aile opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap.

Alle administratieve, Industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken.

Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan aile handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverhelds-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen:

1.2. De overnemende vennootschap L. VAN MILDERS BVBA:

De overnemende vennootschap is L. VAN MILDERS, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2610 Antwerpen, Sneeuwbeslaan 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0463.739.974.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van L VAN MILDERS BVBA als volgt:

"De vennootschap heeft lot doel'.

Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen.

De verwerving, inbreng, ruiling, aankoop, verkoop, beheer van aandelenparticipaties, financieel vast actief en/of geldbeleggingen, alsook het participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap, in het algemeen genoemd holdingactivitelten.

De aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van aile soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en aile soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht.

De realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit.

De coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot onder meer het management van vennootschappen, elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en aile gelijkaardige en/of aanverwante diensten en producten (hierna algemeen genoemd "corporate finance"), onder aile vormen te leveren, dit gekoppeld met aile verwante diensten. Zo zal de vennootschap op aile wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht enzovoort.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity".

De aanvaarding en uitoefening van aile opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of geiijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap.

Aile administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, aile handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken.

Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan aile handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen."

2 Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootsbhap

Alle handelingen van ORION.W BVBA verricht sinds I februari 2014 zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van L. VAN MILDERS BVBA.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belg

Voor-

behouden 3. Rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten , aan het

Belgisch , hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Staatsblad Vernes de enige aandeelhouder van OR1ON.VV BVBA geen speciale rechten heeft en er wat L. VAN; j\v7

 MILDERS BVBA betreft geen houders van effecten andere dan aandelen zijn, is deze bepaling niet van ' toepassing,

4. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren . vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van ORION.W , BVBA of t... VAN MILDERS BVBA.

3. Goedkeuring door de gewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal door ORION.W BVBA en L. VAN MILDERS BVBA worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De buitengewone algemene vergaderingen van ORION.W BVBA en L, VAN MILDERS BVBA, waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel worden gehouden.

6, Volmacht

Beide vennootschappen geven volmacht aan elk van Liesbet Danneels, Noemi Blumberg, Freya Jorens, . Delphine Van Wees en Sophie Van Rymenant, advocaten bij het advocatenkantoor Argo bcvba (De Keyserlei 5 bus 15, 2018 Antwerpen), met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, voor de neerlegging en de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van het dit fusievoorstel en aile formaliteiten in verband daarmee.

Voor eensluidend uittreksel,

Sophie Van Rymenant

bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/10/2014
ÿþ Mol Won] 11 1

Male In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111,1111.0,1.1ill II

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

06 OCT. 2014

afdrtietwerpen

.._ _

"

Ondernemingsnr1 0543.730.629.

Benaming

(voluit) : ORION.W

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sneeuwbeslaan 17 - 2610 Antwerpen-Wilrijk (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand - Overgenomen vennootschap.

Uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LECLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen, op 29 augustus 2014, om vijftien uur, "Geregistreerd op het lste registratiekantoor Antwerpen 1, op 11 september 2014, bladen : 5; verzendingen : geen ; Register 5, boek 222, blad 33, vak 17, ontvangen registratierechten vijftig eut.° (50,00 ¬ ), voor de vin adviseur, de adjunct fiscaal deskundige (getekend) De Beider Mieke" , blijkt het volgende:

1). De vergadering besliste tot de fusie (hierna de "Fusie") door vereniging van aile aandelen in één hand door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LVAN MILDERS", met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Sneeuwbeslaan 17, ondernemingsnummer 0463339.974 (de "Overnemende vennootschap") met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OR1ON.W" met zetel te 2610 Antwerpen-WiCrijk, Sneeuwbeslaan 17, ondernemingsnummer 0543.730.629 (de "Overgenomen vennootschap") door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen van de Overgenomen vennootschap maar de Overnemende vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 30 mei 2014, als gevolg waarvan de Overgenomen vennootschap werd ontbonden zonder vereffening.

De Fusie werd verwezenlijkt en verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak werden haar effecten gesorteerd per één februari tweeduizend veertien om 00.00 uur.

Bijgevolg zullen aile handelingen van de overgenomen vennootschap met ingang van één februari tweeduizend veertien om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de overnemende vennootschap.

2).Het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, dit is het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de overnemende Vennootschap onder algemene titel, met aile rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3).Cre vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Overgenomen vennootschap, er een einde is gekomen aan het mandaat van de zaakvoerders van de Overgenomen vennootschap, te weten:

1).De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L.VAN MILDERS", met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Sneeuwbeslaan 17, ondernemingsnummer 0463.739.974.

2).De naamloze vennootschap "ASSART", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Konijnendreef 4, met ondernemingsnummer 0400.981.568.

Voor uittreksel,

De Notaris.

(getekend) Jean Jacques LECLEF.

Antwerpen, 30 september 2014.

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2014
ÿþh

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

1. 1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

*19012~S~x

N0

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

- 02 JAN 2014

Griffie

'.; Ondernemingsnr : 5k3, "1"3fl , ezg

Benaming (voluit) : ORION.W

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Sneeuwbeslaan 17

Onderwerp akte :OPRICHTING NA PARTIËLE SPLITSING DOOR OPICHTING BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018. Antwerpen, Broederminstraat 9, op zevenentwintig december tweeduizend dertien, v66r registratie', uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,:, dat:

;! - overgegaan werd tot de partiële splitsing door overneming en door oprichting van de naamloze, vennootschap "ASSART", gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Derbystraat 62,1i ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent met ondernemingsnummer 0400.981.568, - ingevolge voormelde akte werden de in het partieel splitsingsvoorstel door overneming en door,', oprichting en de schriftelijke verslagen van de bedrijfsrevisor over het partieel splitsingsvoorstel door overneming en door oprichting, opgesteld in toepassing van de artikelen 731 en 746 van het;' Wetboek van Vennootschappen, overgedragen naar (i) de bestaande besloten vennootschap met'. beperkte aansprakelijkheid "SUMATRA INVEST", gevestigd te 1050 Brussel, Leemansplaats 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0502.271.344, en (il) naar de nieuw op te richten besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid;; "ISAMO INVEST", "BALMA" en "ORION.W", waarvan de zetel respectievelijk zal gevestigd zijn te! 1120 Brussel, Gemene Beemdenstraat 51-53, te 1390 Archennes, rue de Florival 93 en te 2610:: Antwerpen (district Wilrijk), Sneeuwbeslaan 17.

- diensvolgens de aan de nieuw op te richten vennootschap toegewezen activabestanddelen, met: alle rechten en plichten, overgegaan zijn op de nieuw op te richten vennootschap "ORION.W". - alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de nieuw op te richten'; vennootschap toegewezen activa werden vanaf zevenentwintig december tweeduizend dertien; overgenomen door de nieuw op te richten vennootschap "ORION.W".

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa en passiva van de inbrengende'; vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te,; ! richten vennootschap werd vastgesteld op één september tweeduizend en dertien.

Ingevolge voormelde splitsing werd op voormelde datum van zevenentwintig december tweeduizend:; en dertien overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen van de oprichting van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORION.W'.

Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt:

1. Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid

2. Naam: "ORION.W"

3. Zetel: te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Sneeuwbeslaan 17

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend,;

vermogen.

De verwerving, inbreng, ruiling, aankoop, verkoop, beheer van aandelenparticipaties, financieel vast:'

actief en/of geldbeleggingen, alsook het participeren in andere bedrijven, handelszaken,;;

projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng,.á

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2014

mod 11.1

Y

F

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bilagen bij Tiëf l èTgîsclStaatsblad -13/01/2014 - Annexés du Moniteur belge

X F I i

overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap, in het algemeen genoemd holdingactiviteiten.

De aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing : nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, ` en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht.

De realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin ' van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit. De coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot onder meer het management van vennootschappen, elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder i fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van ' aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en producten (hierna algemeen genoemd 'corporate finance"), onder alle vormen te leveren, dit gekoppeld met alle verwante diensten. Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht enzovoort.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluiténd op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity". De aanvaarding en uitoefening van aile opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap.

Alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken. Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan alle handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die' rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal

ZESENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD EN TWAALF EURO NEGENENTACHTIG CENT (¬

36.412,89), verdeeld in DRIEËNVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD VEERTIG (53.540) aandelen

zonder vermelding van waarde.

Het werd volgestort door inbreng in natura ingevolge voormelde splitsing.

Aangezien de buitengewone algemene vergadering van de partieel gesplitste vennootschap

"ASSART" beslist heeft tot het opstellen van het schriftelijk verslag door de bedrijfsrevisor als

" bedoeld in artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, is artikel 219 van het Wetboek van - Vennootschappen (verslag van de oprichters en de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura) niet van toepassing,

7. Boekiaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en veertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk

reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

9. Gewone algemene verga-derinct: de laatste vrijdag van de maand mei oorveertien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, al dan niet

vennoot.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

` 10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien er twee zaakvoerders zijn besturen zij samen de vennootschap. indien er meerdere ;° zaakvoerders zijn vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, zijn:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L.VAN MILDERS" (ondernemingsnummer 0463.739.974)

- de naamloze vennootschap "ASSARI' (ondememingsnummer 0400.981.568)

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers. Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Evenwel voor handelingen waarvan het bedrag of de tegenwaarde vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) niet overtreft, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van één zaakvoerder.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders ; wordt beslist.

Benoemingen

Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders in de akte van partiële splitsing voor de duur van de' vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering:

- de besloten vennootschap " met beperkte aansprakelijkheid "L. VAN MILDERS", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Wilrijk), Sneeuwbeslaan 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0463.739.974, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer VAN MILDERS Luc Maria Jenny Eugène Josepha, geboren te Wilrijk op 20 juni 1950, wonende te 2600 Antwerpen (district Wilrijk), Sneeuwbeslaan 17, bus 12, en

- de naamloze vennootschap "ASSART", voornoemd, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger mevrouw ARTS Monica Emma Antonia, geboren te Antwerpen op 27 januari 1925, wonende te 8300 Knokke-Heist, Konijnendreef 4.

Niet-aanstelling van commissaris

Op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, heeft de algemene vergadering van de partieel gesplitste vennootschap beslist dat de nieuw opgerichte vennootschap niet de verplichting heeft om een commissaris te benomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Sledsens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ORION.W

Adresse
SNEEUWBESLAAN 17 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande