OROTEC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OROTEC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.152.596

Publication

27/11/2014
ÿþti

r

MoaPDF11.1

f..Cfjt. I7, ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0833.152.596

Benaming (voluit) : OROTEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : August Van Landeghemplein 3A bus 101, 2830 Willebroek, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder; Uittreksel uit akte benoeming

Tekst : zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 augustus 2014 blijkt het

ontslag als zaakvoerder van de heer Blommaerts Bart en de benoeming tot zaakvoerder van de heer Van den Borre Luc

Van den Borre Luc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. Vari tù¬ k vermelden : recto : Naárn en ho&danigheid van de instrumenterende notaris, rietzij van de-persô(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONIÎ UR s ELg¬ RGELEGCS

2 0 11- 2014 0 5-11- 2014

BELGISC STAATSBL ,',": OCi#4.7-.

f _

, d, u,~, ivrw. ~~:re.iV



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes dn.Moniteur_belge

29/02/2012
ÿþMod POF 11.1

~~riti; 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111) UI 111111 hifi 11h11 11U 11111 1 111 1i

*iaoa~esa"

111

Ondernemingsnr : 0833.152.596

Benaming (volgit) : OROTEC

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder Tekst :

Vennootschap onder firma

August Van Landeghemplein 3A bus 101, 2830 Willebroek, België

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10 februari 2012 blijkt het ontslag van de heer Van den Borre Luc als zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : recto ; Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en).

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

07/02/2011
ÿþMod 2.1

~.. i.,i i_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

Ondernemingsar: b j (o

Benaming OROTEC

(voluit)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : August Van Landeghemplein 3A bus 101, 2830 Willebroek, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

OPRICHTING

Ondergetekenden:

Van den Borre Luc, wonende te 2830 Willebroek, August Van Landeghemplein 3A1101 met

rijksregisternummer

69.02.27-439-20

en

2. De heer Blommaerts Bart, wonende te 2830 Willebroek, August Van Landeghemplein 3A1101 met rijksregisternummer 75.06.06-187-86

met het doel tussen hen een vennootschap op te richten, zijn heden 17 januari 2011 als volgt overeengekomen:

ARTIKEL 1

De vennootschap is een vennootschap onder firma, en draagt de benaming "OROTEC".

ARTIKEL 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, August Van Landeghemplein 3A/101. Hij mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

Het herstellen en handel van juwelen en fournituren in edele en niet-edele metalen en alternatieve

materialen,

aankoop en verkoop van tweedehands edele metalen objecten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagen bi}-het-Belgisch Staatsblad 07E0-2/2011- Annexes du Moniteur belge

iw

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

26-01-2011

GRIFFIE RE EMBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

De uitbating, het béheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernen , clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings-en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur. De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

Het ontwikkelen en programmeren van soft- en hardware, systeemanalyse.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt.

De planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap handelt in alles zowel voor eigen rekening als in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door ovemame van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval geven in het voordeel van derden.

ARTIKEL 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf 17 januari 2011. De vennootschap

zal steeds vervroegd kunnen ontbonden worden, bij éénparige beslissing van de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Een vennoot kan steeds, door middel van opzegging, met inachtname van een opzegtermijn van zés maanden, zijn wil te kennen geven niet langer tot de vennootschap te behoren. De opzegging moet steeds te goeder trouw zijn, en mag niet ontijdig geschieden. Indien er op het ogenblik van de opzegging door één van de vennoten, slechts twee vennoten zijn, zal de opzegging betekend worden aan de andere vennoot, en zal de opzegging de ontbinding van de vennootschap tot gevolg hebben.

Zijn er op het ogenblik van de opzegging door één van de vennoten méér dan twee vennoten, dan zal de opzegging betekend worden aan de vennootschap, en zal de vennootschap worden verder gezet tussen de overblijvende vennoten, na uitkering van het scheidingsaandeel aan de uittredende vennoot.

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij het Belgisch. Staatsblad 0.7/02/2011- Annexes du .lYloniteur. belge

ARTIKEL 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd (100,00) EURO, verdeeld in tien (10)

aandelen, met een nominale waarde van tien (10,00) EURO.

Dit kapitaal werd door de vennoten onderschreven en afbetaald als volgt:

- door de heer Van den Borre Luc voor vijftig (50,00) EURO, waarvoor hem vijf (5) aandelen worden toegekend;

- door de heer Blommaerts Bart voor vijftig (50,00) EURO, waarvoor hem vijf (5) aandelen worden toegekend.

De vennoten zullen in evenredigheid tot hun aandelenbezit delen in de winsten en de verliezen van de vennootschap.

ARTIKEL 6

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één van de vennoten. De

erfgenamen van de overleden vennoot nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger.

ARTIKEL 7

Een vennoot zal zijn aandelen slechts kunnen overdragen mits de éénparige goedkeuring van de

overige vennoten.

ARTIKEL 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam van de vennootschap, in alle omstandigheden, en om alle daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de

vennootschap. Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden uitgeoefend.

ARTIKEL 9

De algemene vergadering van de vennoten kan steeds bij unanimiteit de statuten van de vennootschap wijzigen.

Over andere aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren, beslist de vergadering met eenvoudige meerderheid. De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats, aangeduid in het oproepingsbericht. De bijeenroeping geschiedt door middel van een aangetekend schrijven, dat de agenda bevat. Op de vergadering heeft een vennoot evenveel stemmen als hij aandelen bezit.

Op 25 december van ieder jaar, om 10 uur, zal een jaarvergadering worden gehouden, welke vergadering de rekeningen zal goedkeuren, en zal beslissen over de bestemming van het resultaat.

ARTIKEL 10

Het maatschappelijk jaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

ARTIKEL 11

In geen geval zullen de vennoten of de erfgenamen de zegels mogen laten leggen op de goederen

of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Op de laatste blz. van luik B vermeiden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

!

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsdaad

r

SLOTVÈRKLAFtINGEN

V

"

Bijlagen bijhet. Belgisch. Staatsblad ....07/02/.20.11 Annexes.du lliloniteur_belg

1.Het eerste boekjaar zal ingaan op 17 januari 2011 en wordt afgesloten op 30 juni 2012. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 25 december 2012.

2. Worden benoemd tot zaakvoerder: de heren Van den Borre Luc en Blommaerts Bart, voornoemd. Zij zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Luc Van den Borre en Bart Blommaerts verklaren dit mandaat onder de gestelde voorwaarden te aanvaarden.

3. Alle handelingen uitgevoerd door de zaakvoerders vanaf 1 januari 2011 werden uitgevoerd voor rekening van de vennootschap in oprichting.

4.Wordt benoemd tot bijzondere gevolmachtigde om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of nodig zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, ondermeer met betrekking tot de diensten van het ondememingsloket, B.T.W.-adminstratie: de heer Costens Marc, Nieuwbaan 125 te 1742 Ternat.

Gedaan te Willebroek, in 3 originele exemplaren

Van den Barre Luc Blommaerts Bart

Op do laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2015
ÿþ"

a

&Sad PDF STA

jfr.n.-: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

01;

10h IUOIUIIIH IVIIIIV

*15123798*

Vat behot

aan

Belgl Staat;

19 '98' 2015

[;EChi'I bf.?" l}< Van KÜOFrt, I iI L ANTWrzRáeRi1td, MECHELEN

Ondernemingsnr : 0833.152.596

Benaming (voluit) : OROTEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : August Van Landeghemplein 3A bus 101, 2830 Willebroek, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit wijzigingsakte

Tekst :

Wijziging doel

De buitengewone algemene vergadering van 13 augustus 2015 heeft beslist het doel uit te breiden met volgende activiteiten:

Elektrische installatiewerken en herstellingswerken aan gebouwen

Installatie en herstelling van elektrische verwarming, klimaatregeling en ventilatie

Detail in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal

Detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in audio- en videoapparatuur in gespecialiseerde winkels

leinhandel in audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals radio- en

televisietoestellen, videoweergavetoestellen, videocamera's, hifimateriaal, enz,

Tevens werd beslist de zetel vanaf 1 september 2015 over te brengen naar de Stationsstraat n° 12 te 2830 Willebroek

De zaakvoerder

Van den Borre Luc

Op de laatste blz, van t,t~iK B vermèÎdëii : Rêdfô ;Nagym èn?ióédanígheiti ván" dé insirürnenterendè nóf ris; liètzÿ vàriiie persó(6)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
OROTEC

Adresse
AUGUST VAN LANDEGHEMPLEIN 3A, BUS 101 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande