ORTHODENTI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORTHODENTI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.827.762

Publication

28/12/2011
ÿþ Lul Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Tl ,A3

Benaming

(voluit) : ORTHODENTI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 87

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twaalf december twee duizend en elf, dat :

1. Mevrouw VERMEULEN Pascale, geboren te Antwerpen op vier februari negentienhonderd zeventig, identiteitskaartnummer 590-9152289-74, wonende te 2223 Heist-op-den-Berg, Leo Kempenaersstraat 90.

Gehuwd met de heer Alain DUFAIT onder het wettelijk stelsel van gemeenschap van goe-deren bij ontstentenis van een huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd, zoals verklaard.

2. Mevrouw VAN der SMISSEN Veerle Simonne Paula, geboren te Brecht op zesentwintig april negentienhonderd zesenzestig, identiteitskaartnummer 590-6264004-61, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Kwikstaartlaan 17.

Gehuwd met de heer Erik VERHELST onder het wettelijk stelsel van gemeenschap van goederen bij ontstentenis van een huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd, zoals verklaard;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: ORTHODENTI.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 87.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met anderen, aile handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het uitoefenen van de tandartsgeneeskunde, en dit rekening houdende met de medische plichtenleer.

Dit kan onder andere omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van het medisch cliënteel, alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële in-frastructuur.

De uitbating van een tandheelkundige inrichting, tandverzorging, prothese, radiografie, orthodontie, kleine mondheelkunde, vertegenwoordiging.

Alle activiteiten van de tandheelkunde, zijnde alle bloedige of onbioedige behandelingen, alsmede de zelfs bijkomende bewerkingen uitgevoerd in de mond van patiënten en die tot doel hebben de kauworganen te beschutten, te genezen, recht te zetten of te vervangen; behandelingen en bewerkingen begrepen in de operatieve tandheelkunde, de mondprothese en de orthodontie die als examenvakken voorzien zijn bij artikel vijftien van de wet van éénentwintig mei negentienhonderd éénentwintig op het toekennen van de academische graden. Dit geldt eveneens voor de diagnose en prognose die aan deze bewerkingen en handelingen voorafgaan; het nemen van een afdruk van de mond met het oog op het plaat-sen van een prothese.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen reke-ning.

De prestaties worden in naam en voor rekening van de vennootschap uitgevoerd door een of meer personen, titularis van de door de wet voor de uitvoering van die prestaties vereiste diploma's en onder hun eigen professionele aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i iiii um liai

*iiissaso"

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

15 DEC. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge ti Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

Zij mag alle nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennoot-schap verboden;

- het waarnemen van alle bestuurders- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

-het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen ver-bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroe-rende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorde-ren, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde perso-nen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kas-bons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, be-staande of nog op te richten vennootschappen;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen;

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van ven-nootschappen waarnemen.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd zesentachtig (186) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

- Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

- Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder aile handelingen verrichten voor het dagelijks beheer van de vennootschap voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, tienduizend euro niet overtreft.

Samen handelend kunnen zij gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, door de zaakvoerder wanneer er maar één is, of door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste' vrijdag van de maand mei om twintig uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vernielden, worden ten minste vijftien dagen v5ôr de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist : - dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee (gewone) zaakvoerders;

- dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur : mevrouw Pascale Vermeulen, voornoemde oprichter sub 1;

* mevrouw Veerle Van der Smissen, voornoemde oprichter sub 2,

die beiden verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die beiden verklaren het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend dertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend twaalf.

- dat zij er zich toe verplichten om ten laatste tegen eenendertig maart tweeduizend en twaalf een afzonderlijke aandeelhoudersovereenkomst op te maken.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de naamloze vennootschap OPTIFISK, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang activiteit) en in voorkomend geval bij de Registratiecommissie voor de aanvraag tot registratie als aannemer.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 30.07.2015 15361-0029-013
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 22.07.2016 16337-0053-013

Coordonnées
ORTHODENTI

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 87 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande