OSAKA HOCKEY EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OSAKA HOCKEY EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 835.689.642

Publication

22/05/2014
ÿþh 1.1,!141,111,1M i V

Mod Word 11.1

I H( ELE D

12 MEI 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEpriiip MECHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835689642

Benaming

(voluit) : Osaka Hockey Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Elsendonkstraat 146 - 2560 Mijlen

(volledig adres)

Onderwem akte : Adreswijziging

Ulttreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur gehouden op 24 april 2014:

En overgaande tot het agenda wordt met éénparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke- en exploitatiezetel van de vennootschap vanaf 1 mei 2014 over te brengen naar

Scrijnpoortweg 137

2170 MERKSEM

Frank Boschman

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de teatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.01.2014, NGL 18.02.2014 14043-0161-013
13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.02.2013, NGL 08.03.2013 13060-0122-010
04/05/2011
ÿþ Mod 2.1

LuBa C3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

Voor

behouc

aan hi

Belgis

Staatsb

IIlI llhI II 11111 I II IllI III II I IP

*11067549*







NEERGELEGD

~

Ondernemingsnr : Benaming : (voluit): Rechtsvorm : Zetel :

23s. P3. ~º%.t..

OSAKA HOCKEY EUROPE

Naamloze vennootschap

2560 Nijlen  Elsendonkstraat 146

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Thierry Raes te Antwerpen-Wilrijk op 8 april 2011, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat de naamloze vennootschap "OSAKA HOCKEY EUROPE", ! gevestigd te 2560 Nijlen, Elsendonkstraat 146 werd opgericht door:

1. De Heer Frank BOSCHMAN, geboren te Antwerpen op 25 mei 1965, wonende te 2930 Brasschaat, ! Guyotdreef 20.

2. De Heer Werner Kamiel Maria Emerentia BOSCHMAN, geboren te Sint-Niklaas op 22 januari

11939, wonende te 2170 Antwerpen-Merksem, Bredabaan 912.

STATUTEN.

j Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennoot-

schap. Zij draagt de benaming "OSAKA HOCKEY EUROPE".

I Artikel 2. ZETEL.

! De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Nijlen, Elsendonkstraat 146.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

- in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor de rekening van derden :

de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, vervoer, opslag, distributie, verhuring,

fabricatie, vervaardigen, assembleren, onderhouden en verstelwerk van sportartikelen en

sportmaterialen in de brede zin van het woord, zoals onder meer kleding, schoenen en tassen

alsmede van alle mogelijk aanverwante producten en toestellen;

Î - in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1/het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle I

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en j

verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil,

jde verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking I hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke I rechten;

12/het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en ! verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; 3/het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te ! richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw-of immobiliënvennootschappen en 1 ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, I vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand I aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haat maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig I j inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de

1 bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op de laatste blz. van j_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J

s v)oº%- . UhouNn aan het ~éTgTs~ïi Staatsblad Luik B - vervolg

[Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. ! De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van I ! verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te I geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar l j in andere vennootschappen of ondernemingen.

! De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of j onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar I maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00).Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort in speciën ten belope van vijftig procent, hetzij tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) bij de naamloze vennootschap KBC Bank.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR. Î $ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder I belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid. j De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. I Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon I uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

I Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

! De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand november om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Artikel 23. DEPONERING VAN DE EFFECTEN. Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als





































L



Vpor- -'Shouilen aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

wérkdagen beschouwd.

I Artikel 30. STEMRECHT.

I Ieder aandeel geeft recht op één stem.

I Artikel 35. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

I Het boekjaar begint op één juli van een jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. i Artikel 36. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor del vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke i reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het j saldo van de nettowinst.

Artikel 41. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Î Overeenkomstig artikel 518§2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd: 111 de heer Frank Boschman, voornoemd, alhier aanwezig en zijn mandaat aanvaardend; 21 de Heer Stephen Mark Butler, geboren te Dublin op 12 december 1979, wonende te 2930 1 Brasschaat, Hoge Weg 6, wiens mandaat wordt aanvaard ingevolge de hiernavermelde onderhandse 1 i volmacht van 6 april 2011, gehecht aan deze akte. I Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar i 12017. De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AND3 Accountants en belastingconsulenten, gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 91/1, BTW BE 0418.390.001 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door een zaakvoerder, de heer Patrick Coonen, accountant, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het i i rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde I I Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de I gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. BIJZONDERE VOLMACHT.

I Aan elke bestuurder afzonderlijk wordt hierbij volmacht gegeven om bij het Postbeheer, de Lucht- en Scheepvaartdiensten, de Spoorwegen, de Buurtspoorwegen, bij alle vervoer- of besteldiensten, bij welkdanige ondernemingen en particulieren, brieven, zendingen in ontvangst te nemen, te lichten of op te vorderen, alsook af te geven of te verzenden al of niet aangetekende, al of niet verzekerde I brieven, kaarten, pakketten, tollis, goederen, postliggende stukken en alle zendingen of stukken, het alles met of zonder geldwaarden, ontlasting te geven.

I RAAD VAN BESTUUR

De hierboven benoemde bestuurders, te weten :

-De heer Frank Boschman, alhier aanwezig;

-De heer Stephen Mark Butler, hier vertegenwoordigd door de Heer Frank Boschman krachtensi voormelde hieraangehechte onderhandse volmacht van 6 april 2011, benoemen hierbij eenparig de heer Frank Boschman, voornoemd, vanaf heden tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met de vertegenwoordigingsbevoegdheid zoals voormeld. De Heer Frank Boschman verklaart zijn I mandaat te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de oprichtingsakte en onderhandse

volmacht,

Geassocieerd Notaris Thierry Raes

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 21.12.2015 15700-0141-017
17/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 12.06.2017, NGL 11.07.2017 17304-0345-020

Coordonnées
OSAKA HOCKEY EUROPE

Adresse
SCHIJNPOORTWEG 137 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande