OTHELLO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OTHELLO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.096.745

Publication

06/06/2013
ÿþ11111111111111111 1111

NIU

Mod Word 1 i.1

i\3 E .r.:- t--" ,_. s ,- . ,-,.r

2 8 -05- 2013

.___ \

C .ell-1"l`~ 5 iai.JS-1'4 : ,ir.V, ,1.; KOOPHANDEL te id#cCl-.ELl;.hi ~ U 'the

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte;777

Ondernemingsnr : 0448.096.745 Benaming

(voluit) : OTHELLO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Bergstraat 161 (volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "OTWEE" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 6 mei 2013, vóôr registratie, dat de! buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "OTHELLO", met! zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Bergstraat 161, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERST BESLUIT - FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET-BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "OTWEE"

Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de buitengewone algemene. vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte-aansprakelijkheid"OTWEE", beslist dei - vergadering, in de zin van artikel 676, 1` van het Wetboek van vennootschappen, de onderhavige; vennootschap te fuseren met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OTWEE", voornoemd,£ eigenares van al de aandelen van de onderhavige vennootschap, bij wijze van overdracht door de onderhavige: = vennootschap in de gezegde vennootschap "OTWEE" van haar vermogen omvattend gans haar actieve en's passieve toestand, niets uitgezonderd noch voorbehouden, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening," op basis van de tussentijdse rekeningen per 30 september 2012, zodat al de verrichtingen gedaan door ' onderhavige vennootschap sinds 1 oktober 2012 vanaf nul uur tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie gedaan zullen zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. Er worden geen aandelen toegekend in ruif voor de overgang van het gehele vermogen, aangezien de; overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is in de overgenomen vennootschap.

Ten gevolge van de fusie :

a. wordt de onderhavige vennootschap ontbonden zonder vereffening;

b. zal de goedkeuring van het lopende boekjaar door de algemene vergadering van de vennoten van del vennootschap "OTVIIEE" gelden als kwijting voor de bestuurders van de onderhavige vennootschap voor de; uitoefening van hun mandaat tussen 1 oktober 2012 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

TWEED BESLUIT - BEWARING VAN DOCUMENTEN

Onder dezelfde opschortende voorwaarde beslist de vergadering dat de boeken en de documenten van de; overgenomen vennootschap op de zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OTWEE" zullen bewaard worden gedurende door de wet bepaalde termijnen.

DERDE BESLUIT  BIJZONDERE VOLMACHT

Onder dezelfde opschortende voorwaarde, beslist de vergadering aan de heer STESSES Dirk, voornoemd,; alleen handelend, alle machten te verlenen om op de buitengewone algemene vergadering van de; overnemende vennootschap de verwezenlijking van de onderhavige fusie vast te stellen, het overgedragen; vermogen te beschrijven en de heer hypotheekbewaarder uitdrukkelijk te ontslagen om ambtshalve inschrijving. te nemen.

Onder dezelfde opschortende voorwaarde, beslist de vergadering aan de heer STESSES Dirk, voornoemd, alle machten te verlenen, met bevoegdheid deze machten te delegeren, teneinde de administratieve formaliteiten ten gevolge van de fusie te verwezenlijken en elke inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Ondernemingen Kruispuntbank en in alle administratie, alsook de doorhaling van het BTW-nummer, uit te voeren.

Op de laatste blz. van Lue B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend ontledend uittreksel Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.05.2013, NGL 17.05.2013 13124-0295-015
30/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

,1 i'r:. r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ji11uwWii~u~u.~~iuu

*1301 9

IN

NEERGELEGD

16 -01- 2013

~~~IriIwO~reANT(vi7 KOOpHANDf attiffMEGHEL1rN

Ondernemingsnr : 0448096745

Benaming

(voluit) : OTHELLO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bergstraat 161 bus A, 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Verslag van de bestuursorganen van 30 november 2012 betreffende het fusievoorstel bij fusie met 100%-dochtervennootschap waarbij alle activa en passiva van de NV OTHELLO worden overgenomen door de BVBA Otwee.

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 30 november 2012 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig artikel 676 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen:

-de overnemende vennootschap Otwee BVBA, met maatschappelijke zetel te Bergstraat 161, 2220 Heist-op-den-Berg,

-de overgenomen vennootschap OTHELLO NV, met maatschappelijke zetel te Bergstraat 161 bus A, 2220 Heist-op-den-Berg,

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art 719 1 ° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Otwee werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op 11 juni 2003, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 juni daarna, onder nummer 2003-06-27-0072015,

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden niet meer gewijzigd nadien.

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Berg straat 161.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600,00 verdeeld in 186 aandelen met een nominale

waarde van ¬ 100,00 elk en is volledig volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Doel

"De vennootschap heeft ais doel:

-het verlenen van managementdiensten en bedrijfsadviezen, het verlenen van diensten op financieel gebied - daaronder begrepen het financieren, het aangaan en verstrekken van geldleningen en het instaan voor schulden alles ten behoeve van gelieerde ondernemingen.

-het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van en het makelen in onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transakties in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

Het aanhouden van deelnemingen in vennootschappen en het deelnemen aan besturen van deze vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met/deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Stesses Dirk, zaakvoerder

Rechtspersonen register

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 16.374.

Het ondernemingsnummer van de vennootschap is: 0860.735.537.

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De naamloze vennootschap OTHELLO werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Luc Van Campenhout te Keerbergen op 17 juli 1992, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 september daarna, onder nummer 1992-09-16-171.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd. De laatste wijziging betrof ondermeer een omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. Deze wijziging werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2012, onder het nummer 2012-01-3110027719,

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Bergstraat 161

bus A.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 62.000,00 verdeeld In 150 aandelen met elk een gelijke

fractiewaarde van 11150ste van het kapitaal en is volledig volstort.

Doel

"De vennootschap heeft als doet:

-de aan- en verkoop in groot- en kleinhandel van dames- , heren- , en kinderkleding, lederwaren, schoenen

en geschenkartikelen;

-de productie van dames- , heren- , en kinderkleding.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door.

Stesses Dirk, Gedelegeerd Bestuurder;

Hannes Maria, Bestuurder;

Otwee BVBA vertegenwoordigd door Stesses Dirk, Bestuurder.

"

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 72.462. Het

ondernemingsnummer van de vennootschap is: 0448.096.745.

1.2. Boekhoudkundige datum (art 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2012,

1.3. Bijzondere rechten (art 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (art 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de ovememende vennootschap

2. Motivering van de fusie

De economische en organisatorische werkelijkheid verantwoorden niet langer het bestaan van twee afzonderlijke entiteiten. Door deze geruisloze fusie is de juridische realiteit een weerspiegeling van de economische,

3. Bijkomende vermeldingen

3.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

De samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap zit in bijlage ingesloten en maakt integraal deel uit van dit fusievoorstel.

3.2. Wijziging van de statuten van de ovememende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dient het doel van de ovememende vennootschap te worden uitgebreid.

3.3. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de ovememende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 30 november 2012 te Heist-op-den-Berg, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

..,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

b

Y.'

4,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dirk STESSES

Gedelegeerd Bestuurder

Maria HANNES

Bestuurder

Otwee BVBA

vertegenwoordigd door Dirk Stesses

Bestuurder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 08.06.2012 12160-0085-019
31/01/2012
ÿþ Mod 2.1

ke e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

--17 -01- 2012

ANK van CH1.LEN

GRIFFIE HEC

KOOPHANDEL g

I lUit UU1llIUhIUhII OhIiIHhl

*12027719*

Vo beho

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr : 0448.096.745

Benaming

(volut) : OTHELLO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bergstraat 161  2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op negentien december tweeduizend en elf, vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "OTHELLO" met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg is bijeengekomen en dat zij volgende beslissingen heeft genomen : (bij uittreksel)

EERSTE BESLUIT - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen en bijgevolg de bestaande aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Ingevolge deze beslissing dienen de bestaande aandelen aan toonder te worden vernietigd en dient er te worden overgegaan tot de inschrijving van de aandelen in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat zij bezitten en de gedane stortingen.

Vaststelling

Iedere aandeelhouder verklaart afzonderlijk te zijn overgegaan enerzijds tot de materiële vernietiging van de aandelen aan toonder waarvan hij eigenaar is en anderzijds tot de inschrijving van de aandelen in een speciaal register. De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge de voorgaande beslissing, alle aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam.

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de

genomen beslissing om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND AFSCHRIFT

Tegelijk hierbij neergelegd:

-een expeditie van de nog niet geregistreerde akte

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 30.06.2011 11233-0363-020
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 30.06.2010 10261-0400-022
01/07/2009 : ME072462
16/06/2008 : ME072462
11/06/2007 : ME072462
09/06/2005 : ME072462
31/12/2004 : ME072462
12/11/2004 : ME072462
29/09/2003 : ME072462
10/11/2000 : ME072462
28/01/1999 : ME072462
26/11/1996 : ME72462

Coordonnées
OTHELLO

Adresse
BERGSTRAAT 161, BUS A 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande