OUDERENADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OUDERENADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.161.119

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 30.07.2014 14359-0548-014
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 19.07.2013 13320-0104-014
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 27.07.2012 12341-0298-013
09/05/2012
ÿþ Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1]086596*

JYutleMei SJ7 ~~f YG ~ ~

r- "7 ,~e ~~Oiri~lflG'e

YQl? !seflpM3jcf f<7 itgwSPpalf 0.0

Griffie

?6 (Pi) ?[I?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0832.161.119

Benaming

(voluit) ; OUDERENADVIES

(verkctt)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Heidestraat 32 C te 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel - Hernummering door gemeente

De heer Koenraad Stabel, zaakvoerder van de vennootschap OUDERENADVIES BVBA, neemt kennis van de beslissing van de gemeentelijke overheid Ranst om een hernummering door te voeren van de Heidestraat te Ranst. Bijgevolg bevindt de maatschappelijke zetel van de vennootschap zich niet meer te 2520 Ranst, Heidestraat 32 C, maar te 2520 Ranst, Heidestraat 58, en dit met ingang vanaf 26 maart 2012.

Koenraad Stabel,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzsen van derden te certegermoordrgen

Verso . Naam en handtekening.

03/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii ii ii u iii ii ii im N

*11000196*

Voor-

behouden

aan het Belgisch _ Staatsblad

N13,ârgeivgci ter wir7rv t'Tn de Rechtbank

Koophandel fe An;werpaft op

Griffie 3 DEC. ?nin

Qndememingsnr : 0 ~ ~ 2 -

Benaming

(voluit) : OUDERENADVIES

Rechtsvorm : handelsvennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2520 Ranst, Heidestraat 32C.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Anne-Mie Szabô, notaris te Turnhout op 21 december 2010, kortelings te registeren, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

DOOR:

- de heer STABEL Koenraad Karel Maria, wonende te 2520 Ranst, Heidestraat 32C.

NAAM: OUDERENADVIES.

ZETEL: te 2520 Ranst, Heidestraat 32C.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

het verlenen van advies, bijstand, opleiding en expertise aan ondernemingen, vennootschappen, rechtspersonen, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden op het vlak van management, bedrijfsvoering en -beheer, organisatieontwikkeling, marketing, bestuur, human resources, externe en interne communicatie, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit alsmede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ . 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle voormelde aandelen werd ingeschreven door de heer Stabel voornoemd.

AFBETALING IN GELD:

De heer Stabel volstort zijn inschrijving, zoals blijkt uit een bankattest dat werd overhandigd, uitgaande van de KBC Bank en gedateerd op 20 december 2010, waaruit blijkt dat het bedrag werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening nummer 731-0152116-92.

In vergelding werden hem alle 100 aandelen met stemrecht toegekend.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurijike of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene; vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

tr Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2011.

JAARVERGADERING: De algemene vergadering van vennoten, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algeheelheid van vennoten. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de derde donderdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Telkens het belang van de vennootschap het vereist, kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden. Algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door een zaakvoerder of door de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die, alleen of gezamenlijk, één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging betast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen vóór de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

RESERVES - VERDELING VAN DE WINST - VEREFFENING:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van vennootschappen er anders over beschikt.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen, te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel besluit van een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van

f.+ Voorbehouden aan het aelgisch Staatsblad stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

ALGEMENE VERGADERING:

a) als zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, de heer Stabel Koen voornoemd.

b) er wordt geen commissaris benoemd.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT:

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. Ondememingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer) wordt verleend aan Alaska Antwerpen - Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, accountants en belastingconsulenten met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 d, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Frank Vermeiren en mevrouw Leen Van Romphey, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Anne-Mie Szabó.

NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een expeditie van de oprichtingsakte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 24.06.2016 16234-0129-012

Coordonnées
OUDERENADVIES

Adresse
HEIDESTRAAT 58 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande