OVERZETBOOT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OVERZETBOOT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.643.146

Publication

05/05/2014 : AN191790
28/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Imilejn11111

Ondernemingsnr : 0412.643.146

Benaming

(voluit) Overzetboot

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Hof van Delftlaan 61, 2180 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering van 15/01/2014 blijkt:

De algemene vergadering beslist éénparig volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van

zes jaar en dit met terugwerkende kracht van 27/06/2013 tot en met de jaarlijkse algemene vergadering

van 2019:

Rombouts Marc, Hof Van Delftlaan 61 te 2180 Antwerpen, tevens herbenoemd als gedelegeerd

bestuurder

- Pauwels Ann, Hof Van Delftlaan 61 te 2180 Antwerpen

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 9 140

afdeling..Antwerpen

urtifie

Bijlagen-billret Be1-gisch-Staatsb1ad-z-28105/201-4----AmitunlirWrônitétireèle

Rombouts Marc,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

20/06/2014
ÿþ Mod 11.1

[De In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgtsch Staatsblad

111\tmoupl

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

11 JUNI 2014

Griffie

Ondememingsnr :0412.643.146

Benaming (voluit) :OVERZETBOOT

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel :2180 Antwerpen (Ekeren), Hof van Delftiaan 61

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 2 juni 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "OVERZETBOOT" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2180 Antwerpen (Ekeren), Hof van Delftlaan 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0412.641146, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen, houdende voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de Vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven, alsmede van de staat van activa en passiva van de Vennootschap afgesloten per 31 maart 2014. Alle aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag evenals de staat van activa en passiva van de Vennootschap afgesloten per 31 maart 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van raad van bestuur, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de notaris

2. DOELWIJZIGING

De vergadering beslist het doel van de Vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te

vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in binnenland als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden of in samenwerking met derden:

- Uitbaten van een horecazaak, taverne, café, brasserie, restaurant, zowel verbruik ter plaatse als

meeneemdienst.

Traiteurdienst (inclusief uitzendkoks, verzorgen van feesten en recepties en catering).

- Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijke meer.. - Ter beschikking stellen van apparatuur en inrichting nodig voor de uitbating van een horecazaak.

- De aankoop en verkoop, de import en export, de klein- en groothandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van alle horecamateriaal.

- De aankoop en verkoop, de import en export, de klein- en groothandel van alle soorten dranken en eetwaren, tabaks-en rookwaren, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, enz.

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrebeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten, sales en marketing inzake horeca in het algemeen.

- Het inrichten van seminaries, het geven van lessen, het verlenen van consultaties, het verstrekken van adviezen en uitvoeren van studies ten diensten van het bedrijfsleven en de overheid en iedereen die hierom zou kunnen verzoeken.

- De aankoop, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, eeacht, concessie en uitbating van onroerende goederen, handelsfondsen en roerende goederen. Het beheer van een vermogen samengesteld uit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

ireTes-Staatsblad Luik B - vervolg

roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium door het stellen van beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn of noodzakelijk bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

- De studie, organisatie en deelneming, in binnen- en buitenland, in vennootschappen en ondernemingen, het aanwenden van liquide middelen tot het nemen van belangen in inlandse en buitenlandse vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, alsmede alle investeringen en financiële verrichtingen, per uitzondering van die verrichtingen welke bij wet voorbehouden zijn aan kredietmaatschappijen, banken en spaarkassen.

- De handelsagentuur, het beroep van vertegenwoordiger in de meest uitgebreide zin, de promotie van artikelen, goederen en diensten.

- De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige af aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of afval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

- Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Alsook het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van afin deelneming met derden, van handels, nijverheids of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Alsook het nemen van belangen op welke wijze dan ook in andere vennootschappen en ondernemingen."

3. VOLMACHT VOOR DE COÖRDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

5. BENOEMING BIJZONDERE VOLMA CHTDRAGER

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Karl De Ceux Accountancy", woonstkeuze gedaan hebbende te 2220 Heist-op-den-Berg, Heist-Goorstraat 49 bus I, evenais aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd;

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Verslag van de bestuurders

20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

22/08/2014 : AN191790
24/01/2013 : AN191790
09/07/2012 : AN191790
15/09/2011 : AN191790
14/07/2010 : AN191790
01/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0412.643.146

Benaming

(voluit) : Overzetboot

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Handelsstraat 1, 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming vast vertegenwoordiger

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 18/03/2015 blijkt dat: De vergadering benoemt tot vast vertegenwoordiger:

De heer Willem Op de Beeck

Kiliiaanstraat 16/2

2570 Duffel

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van -_tte

!MIMI

u

11

IIV

Willem Op de Beeck,

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2009 : AN191790
18/07/2008 : AN191790
27/09/2007 : AN191790
06/09/2007 : AN191790
06/03/2007 : AN191790
03/11/2006 : AN191790
26/07/2006 : AN191790
08/08/2005 : AN191790
07/10/2004 : AN191790
28/07/2003 : AN191790
29/06/2002 : AN191790
25/08/2001 : AN191790
09/08/2001 : AN191790
24/07/2001 : AN191790
24/03/2001 : AN191790
26/09/1997 : AN191790
01/01/1988 : AN191790
04/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
OVERZETBOOT

Adresse
HANDELSSTRAAT 1 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande