OVIMMOB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OVIMMOB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.976.315

Publication

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 25.11.2013 13667-0467-011
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 28.09.2012 12594-0456-009
01/02/2011
ÿþVoor-behoude. aan het Belgisch Staatsbla

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

illoorg$legd ter gril& von de Retithr: not

Griffie 2 a JU. 2411

; Ondernemingsnr :

~3 01 (q 2(i s-

Benaming (voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

OVIMMOB

N.V.

De Pont 39A. 2970 Schilde

Onderwerp akte :NV: oprichting

Tekst: Uit een akte verleden voor notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 11 januari 2011, geregistreerd, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de: openbaarmakingsvereiste, de naamloze vennootschap "OVIMMOB" te 2970 Schilde, De Pont 39A, .; waarvan de gegevens luiden als volgt:

1. Oprichters:

1.De heer OOSTZANDER Marinus Willem, hebbende de Nederlandse nationaliteit, geboren te! ;ï Breda op 9 december 1945, wonende te 2970 Schilde, De Pont 39A.

!: 2. De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "MAVET", met maatschappelijke zetel te! Nederland, 5321 JG Hedel, Hooiweg 15.

Ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Midden  Nederland! ;; onder nummer 11027133.

;; 2. Naam en rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van! een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: OVIMMOB.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2970 Schilde, De Pont 39A.

4. Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de neerlegging ter! griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Alle verrichtingen te doen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die! rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het kopen, verkopen, verkrijgen, bezitten,! vervreemden, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, verpachten, valoriseren, verbouwen,! verkavelen, hypothekeren en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan! i van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen;

Het in eigendom houden en beheren van alle onroerende goederen, onroerend vermogen, van! mede-eigendommen, syndicus, van privatieve eigendom, rentmeesterschap.

Bouwpromotor, algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werken uitgevoerd; door onderaannemers.

De verhuring van divers materiaal, alle roerende en onroerende goederen.

Het verstrekken van management-, business- en technologische adviesdiensten voor; beheerstechnische, commerciële, financiële, organisatorische, operationele en administratieve: aangelegenheden in de ruimste zin; voormelde bijstand en diensten verlenen aan bedrijven en personen, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, en dit zowel voor nieuw op te richten of bestaande! 1: ondernemingen.

Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in! :; andere vennootschappen en/of ondernemingen. Het optreden voor eigen rekening en/of voor! rekening van derden bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of! participaties. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande; ;; vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en organisaties en hieraan leningen verstrekken. De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, !! rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of! groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland , die een gelijkluidend, soartgetük_.of-aanvu11ende=doel_-nastr._everl-of_van_.die_aard zijn_d.e-.ontwikkeling_van_baai+,onderneming-?

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

te bevorderen. De vennootschap kan hiervoor alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen' kopen en verkopen, kredieten aangaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Het organiseren en geven van seminaries en trainingen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante duurzame activa.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan, en zich voor derden borg stellen, hetzij door vestiging van persoonlijke zekerheden, hetzij door vestiging van zakelijke zekerheden, mits inachtneming van de wettelijke vereisten inzake erkenning van dergelijke activiteiten, waar dit vereist zou zijn.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, noch bepalend, en dient in de breedste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zou achten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden. De vennootschap kan eveneens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van de waarde, met een fractiewaarde van één/duizendste deel van het kapitaal.

De oprichters verklaren dat de aandelen volledig werden volgestort, zodat een bedrag van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) ter beschikking is van de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigde dat de storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van het Wetboek van Vennootschappen.

7. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste twee bestuurders indien de vennootschap slechts twee aandeelhouders heeft, in de andere gevallen uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De raad van bestuur vormt een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van vertegenwoordigende raden, in zover de wet en de statuten geen bijzondere regels opdragen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

i3. Dagelijks bestuur:

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk of als college moeten optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

9. Directiecomité:

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behougen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-behouyten aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1

10. Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en onverminderd wat hiervoor bepaald is inzake dagelijks bestuur en bijzondere volmachten, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk handelend.

11. Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 141 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan door een accountant. Ook in dit geval behoudt de algemene vergadering echter het recht een commissaris aan te wijzen, die onderworpen is aan alle wettelijke bepalingen die het statuut van de commissaris in een naamloze vennootschap beheersen.

12. Algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden de tweede maandag van de maand juni om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld.

13. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

De bestuurders maken elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De bestuurders stellen een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid, wanneer de wet dit vereist.

14. Winstverdeling:

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies afgetrokken zijn, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar dient te worden hernomen wanneer het reservefonds om één of andere reden is aangetast.

Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur beslist.

Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

15. Interimdividenden:

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, met inachtneming van de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

16. Vereffenaars en vereffening:

Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, worden de bestuurders in functie beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars in college handelend, zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders beslist.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalsaandelen,

komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

17. Slotbepalingen en tdelijke bepalingen:

1° JAARVERGADERING:

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

2° EERSTE BOEKJAAR:

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 31 december 2011.

3° BESTUURDERS

1. Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee.

2. De vergadering beslist te benoemen tot nieuwe bestuurders, voor een periode van zes jaar,

om te eindigen bij de jaarvergadering van het jaar 2017 :

- de heer Oostlander, voornoemd onder 1.;

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Mavet", voornoemd onder 2., voor wie

aangesteld wordt als vaste vertegenwoordiger : de Heer VERWOERT Marinus, geboren te Hooften

op 28 augustus 1950, wonende te 5321 JG Hedel, Hooiweg 15, Nederlander, die aanvaardt.

De bestuurders, aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en

bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen zou verzetten.

De mandaten zijn onbezoldigd totdat de algemene vergadering hierover anders beslist.

4° COMMISSARIS-REVISOR

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de

vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

5° RAAD VAN BESTUUR

Nadat de raad van bestuur is samengesteld uit voormelde bestuurders, heeft deze verklaard zich

te verenigen met het oog op de benoeming van de gedelegeerd bestuurders en voorzitter van de

raad van bestuur.

Na beraadslaging beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen :

te benoemen als gedelegeerd-bestuurders van de vennootschap, onder meer belast met het

dagelijks bestuur van de vennootschap, voor een periode van zes jaar ingaande op 11 januari 2011

om te eindigen bij de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien :

- de heer Oostlander, voornoemd onder 1.;

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht °Mavet", voornoemd onder 2., en

vertegenwoordigd zoals gezegd, voor wie aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger : de heer

Verwoert Marinus, voormeld.

Die beiden verklaren hun mandaat te aanvaarden met de bevestiging niet getroffen te zijn door

een maatregel die zich daartegen zou verzetten.

De mandaten zullen onbezoldigd zijn.

De raad van bestuur verkiest de heer Oostlander als Voorzitter, voor een periode van zes jaar.

6° VOLMACHT:

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling,

aan Luc Ravert & C° bvba, gevestigd te 1860 Meise, Hendrik van Dievoetlaan 1 teneinde het nodige

te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het

ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als

belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

Wim DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.08.2015, NGL 31.08.2015 15506-0407-012
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.08.2015, NGL 31.08.2015 15506-0408-012

Coordonnées
OVIMMOB

Adresse
DE PONT 39A 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande