OXYDE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OXYDE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.724.429

Publication

17/11/2014
ÿþVoc

behoi

aan Belgi Staat:

Mod Woud 11.1

Ondernemingsnr : 0884724429

Benaming

(voluit) : Oxyde Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Entrepotkaai 9 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Belgisch Wetboek van vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Oxyde Belgium BVBA, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Chemical Marketing Company NV.

[Uittreksel fusievoorstel dd. 31 oktober 2014]

A/ Identificatie van de te fuseren vennootschappen

1. OXYDE BELGIUM, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0884.724.429.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden of in medewerking met derden

- De uitvoering van alle handelszaken en financiële en industriële verrichtingen van allerlei aard, die, al ware het ook maar zijdelings, in verband staan met scheikundige en petrochemische producten en alle producten die daarvan zijn afgeleid, en in het bijzonder alle producten en nieuwe methodes, het beproeven van producten en van alle toebehoren. Zij mag kopen, verkopen, raffineren, vervaardigen of behandelen om op 't even welke manier, alle scheikundige producten of om het even welke andere substanties of hun derivaten.

Algemeen advies inzake bedrijfsbeleid alsook begeleiden en managen van projecten, met inbegrip van: activiteiten van marktonderzoeksbureau, adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en  beheer en; managementactiviteiten van holdings; alsook algemene zakelijke dienstverlening.

- Organiseren en verzorgen van feesten, recepties, salons, tentoonstellingen, beurzen, evenementen erP overige activiteiten in verband met amusement en recreatie, met inbegrip van vervoersbemiddeling, organisatievan vrachtvervoer, fotostudio en overige fotografische activiteiten.

- Vervaardigen van en handelsbemiddeling in chemische preparaten, met inbegrip van poets- en onderhoudsmiddelen, parfums en cosmetische artikelen en overige chemische producten.

- Vervaardigen van en handelsbemiddeling in kunststofproducten, met inbegrip van platen, vellen, buizen en profielen van kunststof, kunststofelementen voor de bouw en overige producten van kunststof, huishoudartikelen en kantoormachines en kantoorbenodigdheden.

- Vervaardigen van en handelsbemiddeling in metalen onderdelen, met inbegrip van kleine artikelen van metaal, huishoudartikelen van metaal, meubels en ijzerwaren.

Projectontwikkeling en bemiddeling in immobiliën, met inbegrip van projectontwikkeling voor woningbouw, projectontwikkeling voor kantoorbouw en bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

Zij mag aile brevetten of uitvindingen betrekking hebbend op deze nijverheid en aile artikelen daartoe nuttig verwerven en erover beschikken, de hierboven genoemde voorwerpen vervoeren, ontvangen, opslaan, bewerken of afleveren en goederenstocks verwerven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nK V81, k~D~Ifdiidel

Antwerpen

05 NOV. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Op de laatste blz. van Wik ,B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

Zij mag inzonderheid, met betrekking tot de in vorige alinea's bedoelde producten, alle productiebewerkingen en andere industriële bewerkingen verrichten, enigerlei fabrieken of installaties daartoe bestemd oprichten en exploiteren, onder enigerlei vorm bouwen, huren en exploiteren, zelfs voor rekening van derden, aile voorontwerpen en plannen uitwerken, alle handelingen van engineering verrichten, zowel voor haarzelf of voor rekening van derden met betrekking tot zulke constructies.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in specien of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. »

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Stephen Stone

-De heer Fernando Rodriguez

Zij wordt hierna 'Oxyde Belgium', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2. CHEMICAL MARKETING COMPANY, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0445.838.625.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving;

« De vennootschap heeft als doe!

a. de groot- en kleinhandel, import en export in additieven voor de voedingsindustrie, voedingsproducten, additieven en mixen voor de veevoedingsindustrie, farmaceutische producten en producten van en voor de scheikundige en kunststoffennijverheid,

b. het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair in de handel, de vertegenwoordiging en representatie van producenten en leveranciers, het aanwerven, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

c. de groot- en kleinhandel, import en export in artikelen voor sport, visvangst, jacht, speelgoed, textiel, schoeisel, lederwaren, kleding en kinderartikelen;

d. de groot- en kleinhandel, import en export in kunstvoorwerpen, meubelen, verlichting en decoratieartikelen;

e, de groot- en kleinhandel, import en export in computers, electro-, hifi-, multimedia-artikelen en toebehoren;

f. het verstrekken van adviezen en het begeleiden van projecten op het gebied van personeelsbeheer, financieel management, bedrijfsbeheer, productiviteit en alle multimedia aspecten;

g. de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het beheer van onroerende goederen en rechten, inclusief onroerende leasing;

h. het geven en organiseren van congressen, lezingen en seminaries;

i. het voeren van aile activiteiten van een publiciteitsondememing, van een onderneming voor het organiseren van tentoonstellingen en kunstgalerijen, van een onderneming voor de installatie van feesten en evenementen;

j. zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

k. het beleggen van haar eigen vermogen in effecten, roerende en onroerende goederen;

I. het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusie de eigen handelszaak. »

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Stephen Stone

-De heer Fernando Rodriguez

Zij wordt hierna `CMC', of 'de Overgenomen Vennootschap' of 'de Over te Nemen Vennootschap' genoemd,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Oxyde Belgium zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap, CMC.

r--Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

B. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Ovememende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 januari 2015 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

C. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

D. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders / zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

[Uittreksel uit de resoluties van de zaakvoerders dd 31 oktober 2014]

"Aanduiding van de persoon belast met de ondertekening van het fusievoorstel

De zaakvoerders beslissen met eenparigheid van stemmen om de heer Peter Blocken, individueel bevoegd, namens hen te belasten met de ondertekening van het fusievoorstel namens de zaakvoerders en alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn om deze operatie tot een goed einde te brengen.

Volmacht

Tenslotte beslissen de zaakvoerders om mevrouw Annemie Wittemans en/of mevrouw Nadine Crocaerts, cio BDO Juridische Adviseurs BCVBA, 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 72/1, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigden en hen te belasten met de ondertekening van de formulieren 1 met het oog op de publicatie van de genomen beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

Voor eensluidend uittreksel

Annemie Wittemans

gevolmachtigde

tegelijk hiermee neergelegd

Fusievoorstel

Resoluties zaakvoerders houdende een bijzondere volmacht

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 05.07.2013 13287-0576-037
24/06/2013
ÿþMod Word 11.1

Luik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lII1ow~M~~mu~sflio1+iw

130 5 8

Ondernerningsnr : 0884724429 Benaming

Neergelegd ter griffie van Il> Rechtbank van Kaoptifint#e! te Antw rpen

.M . 1 3 RJN 2013

Grfiené'rih9er

V beh aa Bel sta:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : Oxyde Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Entrepotkaai 9 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 2 mei 2013]

"De vergadering beslist een commissaris aan te stellen en bevestigt hierbij de benoeming tot die functie van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CV kantoorhoudend te Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 72 bus 1. BDO Bedrijfsrevisoren duidt de heer David Lenaerts als haar vaste vertegenwoordiger aan.

De opdacht geldt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar met name voor de boekjaren 2013, 2014 en 2015?

Voor eensluidend uittreksel

Fernando Rodriguez

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2015
ÿþmod 11.1

"

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111.111.1111111111111

Onderrtemirtgsnr : 0884.724.429

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 JAN. 2015

afdelis,rteerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : OXYDE BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL MET DE ACTIVITEITEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op eenendertig december tweeduizend veertien, vdér registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OXYDE BELGIUM", gevestigd te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0884.724.429, onder meer :

1. beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (afdeling Antwerpen) en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de naamloze vennootschap "CHEMICAL MARKETING COMPANY", in afkorting "CMC", gevestigd te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0445.838.625, overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf één januari tweeduizend vijftien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. vastgesteld heeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap het fusievoorstel eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de overgenomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf eenendertig december tweedui-. zend veertien ophoudt te bestaan.

3. beslist heeft het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met bepaalde activiteiten van de overgenomen vennootschap door inlassing na het laatste gedachtestreepje in artikel 3 van de statuten van volgende tekst:

"- de groot- en kleinhandel, import en export in additieven voor de voedingsindustrie, voedingsproducten, additieven en mixen voor de veevoedingsindustrie, farmaceutische producten en producten van en voor de scheikundige en kunststoffennijverheid.

- het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair in de handel, de vertegenwoordiging en representatie van producenten en leveranciers, het aanwerven, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke".

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", gevestigd te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te

Op de kaatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ,ar het Beigisen Staatsblad

mod 11.1

vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte

belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en

stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

afschrift van

de akte;

volmachten;

- gecoordineer-

de statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.05.2012, NGL 22.05.2012 12126-0106-036
30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 24.05.2011 11118-0384-035
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.07.2010, NGL 02.08.2010 10368-0324-029
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09537-0328-014
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 13.08.2008 08571-0398-011
19/05/2015
ÿþ Mod Word 111

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(llI111R18muu



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 MEI 2015

af1Ç r ntwerpen

~

~

Ondernemingsnr ; 0884.724.429

Benaming

(voluit) : OXYDE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Entrepotkaai 9, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerders d.d. 17 april 2015 blijkt de volgende beslissing:

De zaakvoerders beslissen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Gloriantiaan 38, 2050 Antwerpen en dit met ingang vanaf 17 april 2015.

Stephen Stone

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.04.2015, NGL 27.05.2015 15142-0418-042
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.05.2016, NGL 17.06.2016 16183-0014-041

Coordonnées
OXYDE BELGIUM

Adresse
GLORIANTLAAN 38 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande