P & P

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P & P
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.193.261

Publication

24/04/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II1J1(!11.111.11.11111111

mil dHurjiiijaiii;

.haadoi ANrimrppEN

niewermgre

(QP 11 APe2ne

Ondernemingsnr 0436.193.261

Benaming (vole) : P 8g P

(verkort) : -

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verbindingsdok Westkaai 30

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Tekst Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Smedt, te Wommelgem op 18 maart 2014, te registreren, blijkt dat de BVBA "P & P", te Antwerpen, volgende beslissingen niet éénparigheid van stemmen genomen heeft

Eerste besluit - Verwijzing naar voorgaande bijzondere algemene vergadering

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 26 december 2013.

Tweede besluit  Verslagen

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van volgende verslagen, handelend over de hierna beschreven inbreng in natura en die opgesteld werden overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen:

2.1. Het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Roeckens en C°, vertegenwoordigd door de Heer Guy Roeckens, bedrijfsrevisor, de dato 13 maart 2014.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in nature luiden als volgt: "7. Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de vennootschap P&P bvba bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen door de vennoten, ontstaan uit de winstuitkering bij wijze van een tussentijds dividend op 26 december 2013 voor een totaal bedrag van 171,000,00 na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, onder voorwaarde dat aile vennoten akkoord gaan met de voorgenomen inbreng. Als gevolg zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met e 171.000,00 van C 24.789,51 naar E 195.789,51.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

.de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

.de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

.dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Gezien het voorafgaandelijk akkoord van aile vennoten met een vergoeding van de inbreng op basis van de boekwaarde van één aandeel, bestaat de vergoeding van de inbreng in nature uit 526 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedriffsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Brasschaat, 13 maart 2014.

De bedriffsrevisor (getekend)

ROECKENS & C" bvba

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

. // .-eVoor-

behouélen

,., aan het --- Qdigisch Staatsblad

mod 11.1

Vertegenwoordigd door

Guy Roeckens"

2.2. Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan op 14 maart 2014.

De aanwezige vennoten hebben erkend een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Derde besluit - Kapitaalverhoging conform artikel 537 WIB

De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met hond erdeenenzeventigduizend euro (¬ 171.000,00) om het te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro éénenvijftig cent (¬ 24.789,51) op honderdvijfennegentigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro eenenvijftig cent (¬ 195.789,51), door inbreng in natura van meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van honderdnegentigduizend euro (¬ 190.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van negentienduizend euro (¬ 19.000,00), hetzij aldus netto hondercieenenzeventigduizend euro 171.000,00), en dit in twee fases.

In de eerste fase werd er als vergoeding voor deze inbreng in natura worden vijfhonderdzesentwintig (526) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 18 maart 2014.

In de tweede fase ging de kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. Vierde besluit Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot voormelde kapitaalverhogingen, heeft de algemene vergadering besloten artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt hondeniviffennegentigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro éénenvifftig cent (¬ 195.789,51).

Het is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderdzesentwintig (1.526) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één / duizend vijfhonderdzesentwintigste deel van het maatschappelijk kapitaal."

* Teneinde de statuten conform te maken aan de reeds eerder doorgevoerde zetelwijziging, heeft de vergadering besloten lid 1 van artikel 2 te wijzigen ais volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Verbindingsdok Westkaai 30."

Vijfde besluit : Volmacht voor de coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Zesde besluit: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, Volmacht

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling werd verleend aan Beleac NV, gevestigd te Antwerpen, Verbindingsdok Oostkaai 23 bus 211/214, of haar aangestelde, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, en bij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd

- uitgifte;

coördinatie der statuten;

- verslag van het bestuursorgaan;'

- verslag van de bedrijfsrevisor;

tussentijdse staat van actief en passief.

Wim DE SMEDT

Geassocieerd notes

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/10/2014
ÿþMad PDF 11.1

(4-rft .:M;' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111R1111.1111011111111

, Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 OKT. 2014

afeetntwerpen



_ y `y- ------- ry ---------- ---------------- ----------- --------- ----- V- TN ^ `` -

Ondernemïngsnr : 0436.193.261

Benaming (voluit) : P&P

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Verbindingsdok Westkaai 30, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zeteiverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst:

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 1 oktober 2014:

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel en exploitatiezetel over te brengen naar Verbindingsdok Westkaai 26 bus A4 te 2000 Antwerpen en dit vanaf heden.

De zaakvoerder beslist tevens om volmacht te verlenen aan de NV Beleac, vertegenwoordigd door Kirsten Bollen aan wie de macht verleend wordt om alle wijzigingen, verbeteringen en schrappingen bij de Kruispunt Bank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie door te voeren.

Antwerpen, 1 oktober 2014

Tom Van Soens

Zaakvoerder

---

op de raatste bij.-------- Veheelerenï -Ki-Cta :"-Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van -clé PerS6(65n(én) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

-Bipagtn-blyherBetgisceStuatsblUd-1-22/1V2014-- Ailftexes du Mbiiireur-Wele

25/02/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Md PDF I1,1

Op de laatste blz. van Luik vermeiden : Aecto Naam erili6e-cránieeid van eeeeeeeeeeeeeeeeeeee notaris, hetzij van dirpers-6(6)n(Inj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso, : Naam en handtekening.

*14050293*

II

11

II

lfeergologd tor griffie van de Rechlikok van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie

Ontlememingsnr 0436.193261

Benaming (voluit) : P&P

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: MASTEN DREEF 19, 2970 Schilde, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst:

De zaakvoerder heeft b eslist de maatschappelijke zetel en exploitatiezetel over te brengen naar Verbindingdok Westkaai 30 te 2000 Antwerpen en dit vanaf 16/12/2013.

De zaakvoerder beslist tevens om volmacht te verlenen aan de NV Beleac, vertegenwoordigd door Kirsten Bollen aan wie de macht verleend wordt om alle wijzigingen, verbeteringen en schrappingen bij de Kruispunt Bank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie door te voeren.

Tom Van Soens Zaakvoerder

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 09.07.2013 13303-0419-013
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.05.2012, NGL 01.08.2012 12376-0263-013
30/05/2012
ÿþ F.rodADF 11.1

el:f ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*12096680*

Neergelegd fer cribla van de r9thibunk van itoophaudei te. Antricrpo, op

thitfl 101/

Griffie

ce

a

Ce

sc5,

Ondernemingsnr Benaming (voluit) 0436.193.261

(verkad) : Rechtsvorm P&P BVBA

Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : MASTENDREEF 19, 2970 Schilde, Belgi

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag -benoeming

Tekst

Op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de

maatschappelijke zetel van de vennootschap op 31/12/2011 werden de volgende beslissingen genomen:

- Ontslag zaakvoerder Alaska NV, met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw Katrien Van Den Hende. Er wordt kwijting gegeven voor haar daden van beheer.

- Benoeming van de heer Tom Van Soens, wonende te Schatienhoefdreef 55 2970 Schlide tot nieuwe zaakvoerder van de vennootschap.

Tom Van Soens

Zaakvoerder

Op de iaateta biz. vaiTiIt verMeklén : Rea N'am erilioeilátiiàifeld vende Instrumentera otaris, heilii van' dé

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 26.08.2011 11463-0566-012
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 20.07.2010 10340-0401-012
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 28.07.2009 09490-0226-013
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 30.06.2008 08331-0279-013
24/07/2007 : GE152966
14/06/2007 : GE152966
26/04/2007 : GE152966
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 01.06.2015 15143-0204-014
24/10/2006 : GE152966
18/07/2006 : GE152966
12/07/2005 : GE152966
01/06/2004 : GE152966
24/06/2003 : GE152966
06/06/2001 : GE152966
01/01/1992 : GE152966

Coordonnées
P & P

Adresse
VERBINDINGDOK WESTKAAI 26, BUS 4A 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande