P. VAN DE RIET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P. VAN DE RIET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.699.810

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.04.2014, NGL 15.04.2014 14091-0239-016
19/12/2014
ÿþOndernemingsnr : 0450.699.810

Benaming

(voluit) : P. VAN DE RIET

(verkort)

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Congobootstraat 11 - 2660 HOBOKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 2 december 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

 de overnemende vennootschap: P. VAN DE RIET BVBA, met maatschappelijke zetel te 2660 Hoboken, Congobootstraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0450.699,810.

 de overgenomen vennootschap: MANOUK BVBA, met maatschappelijke zetel te 2660 Hoboken, Congobootstraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0407.670.907.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

P. VAN DE RIET bvba werd opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Jos de Roeck te Deurne de dato zeventien augustus negentienhonderddrieënnegentig, geregistreerd te Antwerpen VII op 18 augustus daarna boek 6/14 blad 47 vak 4, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier september negentienhonderddrieënnegentig onder nummer 930904-249; hierna genoemd 'de overnemende vennootschap'.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd:

 bij authentieke akte verleden voor notaris Tony Sebrechts te Schoten de dato negenentwintig maart tweeduizendenéén, geregistreerd te Brasschaat II op twee april tweeduizendenéén, boek 147 blad 74 vak 13, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig april daarna onder nummer 20010420-482;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

 bij authentieke akte verleden voor notaris Tony Sebrechts te Schoten de dato zevenentwintig december tweeduizendenzeven, geregistreerd te Brasschaat II op twee januari tweeduizendenacht, boek 162 blad 96 vak 1, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien januari daarna onder nummer 08008502;

Zetel

De zetel van de vennootsohap is gevestigd te 2660 Antwerpen (Hoboken), Congobootstraat 11.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt BEF 750.000, omgerekend 18.592,01 EUR. Het is verdeeld in 750 aandelen op naam met een nominale waarde van 1.000 BEF, omgerekend 24,79 EUR per aandeel. Het kapitaal is volledig volstort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"de vennootschap heeft ten doel het verwezenlijken van de werkzaamheden als aannemer van

wegenbouwwerken en grondbewerking, met inbegrip van waterbouwkundige werken.

De verhuring van allerhande machines, rollend materieel en outillering.

Uitvoeren van aannemingswerken allerhande, inclusief industriële en utiliteitsbouw.

Uitvoeren van wegvervoer en exploiteren van een transportbedrijf.

Onderneming in onroerende goederen en projecten

Waarnemen van functie als veiligheidscoördinator;

Verlenen van diensten aan personen en bedrijven, allerhande;

Fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van alle materialen in aile mogelijke constructies,

evenals recuperatiematerialen en recycling, betoncentrale en verwerking van afval en puin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en

leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,

inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking

ervan te bevorderen;

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar statutaire zaakvoerder

-Petrus Jacobus Wilhelmus van de Riet , geboren te (NL) Nieuw Ginneken, 23/01/1962

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0450.699.810.

Aandeelhouders/vennoten

De huidige vennoten van de vennootschap zijn:

YETO BVBA, Congobootstraat 11 -- 2660 Hoboken, houdster van 749 aandelen

Piet van de Riet  Marika van Ginneken, Buizerddreef 4  2900 Schoten, houder van 1 aandeel

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

MANOUK bvba werd opgericht bij authentieke akte onder de naam "VUILVERWERKING GEBROEDERS VAN COLEN, akte verleden voor notaris De Cleene Van Der Avoort Pieter te Antwerpen, de dato acht december negentienhonderdzeventig, geregistreerd te Antwerpen op negen december negentienhonderdzeventig boek 48 blad 9 vak 16, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien december daarna onder het nummer 197013327-01.hiema genoemd 'de overnemende vennootschap'.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd:

 bij authentieke akte verleden voor notaris Joseph Van Roosbroeck te Ekeren de dato dertien maart negentienhonderdzesentachtig, geregistreerd te Antwerpen VIII op zeventien maart negentienhonderdzesentachtig, boek 92 blad 81 vak 3, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig december daarna onder nummer 921225-164

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

 bij authentieke akte verleden voor notaris Jan Van Bael te Antwerpen de dato veertien februari negentienhonderdzesennegentig, geregistreerd te Antwerpen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien maart negentienhonderdzesennegentig onder nummer 960313-268

 bij authentieke akte, waaronder de wijziging van de naam in de huidige naam MANOUK, akte verleden voor notaris Tony Sebrechts te Schoten de dato één maart tweeduizend en tien, geregistreerd te Brasschaat Il op vier maart tweeduizendentien, boek 175 blad 11 vak 11, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien maart daarna onder nummer 10040045;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2660 Antwerpen (Hoboken), Congobootstraat 11.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 40.158,75 EUR. Het is verdeeld in 1.620 aandelen op naam

zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

Doel

"Het doel van de vennootschap is:

Onderneming voor grondverzet:

Het graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven. De verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen. Het bouwrijp maken van terreinen. Het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de bouwnijverheid in het algemeen, meer bepaald alles met betrekking tot burgerlijke en utiliteitsbouw, eventueel in co5rdiinatie met onderaannemers, met inbegrip van afbraak- en restauratiewerken en monumentenzorg, fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren en materialen in aile mogelijke constructies. Hierin begrepen de bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen, de bouw van autowegen en andere wegen.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, evenals alle welk danige transacties en verrichtingen in de meest ruime zin, evenals de financieringshuur van onroerende goederen voor nijverheids- en handelsdoeleinden.

Het uitoefenen van de activiteiten van bouwpromotor en projectontwikkelaar, de projectontwikkeling en projectmanagement ten behoeve van de bouwnijverheid, het verhandelen of doen verhandelen van bouwprojecten en alle coördinatiewerken met betrekking tot bouwkundige werkzaamheden.

De bouw van individuele huizen en appartementen volgens de formule 'sleutel op de deur, algemene bouwinstallaties.

Het oprichten, verkopen en verhuren van tijdelijke gebouwen, tijdelijke ruimtes, constructies, weefwagens en -keten en dergelijke meer.

Fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van alle materialen in alle mogelijke constructies, evenals recuperatiematerialen en recycling, betoncentrale en verwerking van afval en puin.

Studie en advies inzake diverse bedrijfsaangelegenheden, inclusief het uitoefenen van de functie van veiligheidscoördinator op de bouwwerf. Dit omvat alle taken in de ruime zin die hiermee gepaard gaan, zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens de uitvoeringsfase.

Het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, waaronder:

- Huur en verhuur van machines, rollend materieel en outillering, waaronder

bouwkundige machines en hulpmaterialen, al dan niet met bedieningspersoneel;

Verhuur van vrachtwagens met bestuurder;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verhuur en operationele leasing van machines en installaties voor de burgerlijke en utiliteitsbouw en voor de weg- en waterbouw, zonder bedieningspersoneel (kranen, betonmolens, enz.)

Verhuur of operationele leasing van lichte bestelwagens (maximum 3,5 ton) zonder chauffeur;

Het uitvoeren van wegvervoer en exploiteren van een transportbedrijf.

Huur en verhuur van meubilair, stofferingsbenodigdheden en decoratiemateriaal. Aan en verkoop, zowel nieuw als tweedehands, van meubilair, stofferingsbenodigdheden en decoratiemateriaal.

Het handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmede gebouwen worden opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt en versierd.

Het waarnemen van het bestuur, management en leiding van andere bedrijven,

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zowel roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: De verwerving van deelnemingen, onder om het even welke vorm, in alle commerciële, industriële, dienstverlenende of financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse.

De verwerving door inbreng, deelneming, inschrijving, aankoop, optie, versmelting, geldschieting of door enig ander middel, van aandelen, obligaties, waarden en effecten. Het kopen en verkopen, beheren enzovoort van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden

De verwerving van brevetten en licenties welke de vennootschap zal kunnen behouden, exploiteren, beheren of afstaan.

Het beheer van gebouwen en het uitoefenen van activiteiten van syndicus.

Daartoe kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland, samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles in de meest ruime zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder

-Petrus Jacobus Wilhelmus van de Riet , geboren te (NL) Nieuw Ginneken, 23/01/1962

Rechtspersonen register

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0407.670.907.

Aandeelhouders/vennoten

De huidige vennoten van de vennootschap zijn:

P. VAN DE RIET BVBA, Congobootstraat 11 -- 2660 Hoboken, houdster van 1.620 aandelen, zijnde 100 % van het aantal aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.2. Juridisch kader

De zakelijke overwegingen die ten gronde liggen aan de voorgenomen fusie betreffen een herstructurering en rationalisering van de activiteiten en de kosten van de vennootschappen. Gelet dat de activiteiten van beide vennootschappen in grote mate gelijklopend zijn, is het immers aangewezen deze uit te oefenen binnen één vennootschap in plaats van binnen twee afzonderlijke vennootschappen.

De fusie wordt uitgevoerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 693 t.e.m. 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

1.3. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

1.6. Bijzondere bezoldiging

Voorgesteld wordt dat de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen unaniem afstand zouden doen van het controleverslag, zodat er geen bijzondere vergoeding moet worden vastgelegd in het fusievoorstel.

In dergelijk geval zal de inbrengverslaggeving, te weten het verslag van de revisor en het verslag van het bestuursorgaan, moeten worden nageleefd.

Voorgesteld wordt tevens dat de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen unaniem afstand zouden doen van het fusieverslag, zoals op te maken door de raad van bestuur van elke betrokken vennootschap.

1.7. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is eigenaar van enkele onroerende goederen, te weten :

Paalstraat 38 - 2900 Schoten : gelijkvloers winkel + duplex appartement

Magazijnen Congobootstraat 14, 16 , 18  2660 Hoboken

Terreinen Ettenhoven , Hoek Smalleweg /Boterseweg  2940 Stabroek

Ingevolge de fusie zullen deze onroerende goederen overgaan naar de overnemende vennootschap. De ondergetekenden verklaren dat op alle onroerende goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

De vennootschap verklaart dat de bodemattesten met betrekking tot de onroerende goederen zijn aangevraagd en dat deze ten gepaste tijde en uiterlijk twee dagen voor het verlijden van de fusieakte zullen worden voorgelegd aan de bevoegde instanties.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

Hiervoor wordt verwezen naar de balans per 30.09.2014, die aan dit fusievoorstel wordt gehecht om er één

geheel mee uit te maken.

De eigenlijke fusie verrichting zal evenwel plaatsvinden op basis van de balansen per 31 december 2014. De facto zal deze fusie gebaseerd worden op de cijfers 31 december 2014.

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

ln het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende ,

vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden.

trboor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt:

 ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten

laste worden genomen.

 ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel wel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschappen.

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel en de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, zoals voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de respectieve zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat deze goedkeuring kan plaatsvinden voor medio februari 2015.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 2 december 2014 te Antwerpen, in origineel, elke versie zijnde

gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd bekendgemaakt te worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen overeenkomstig de artikelen719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Lenaerts-Heremans & Co BV ovv CVBA met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76/6, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de overgenomen vennootschap

Piet van de Riet, zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.02.2013, NGL 28.03.2013 13073-0346-017
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.03.2012, NGL 02.04.2012 12076-0109-017
26/02/2015
ÿþSI

5031532*

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r.. 9Af& 1~ r j ~ 1 .. t,. I~ ~~ i ~:

win

AatuarRieri

16 FEB, 2015

afdeling Admen



Ondernemingsnr :0450.699.810

Benaming (voluit): P. Van de Riet

(verkort)

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2660 Antwerpen(Hoboken), Congobootstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING  FUSIEAKTE

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Tristan SEBRECHTS, notaris te Schoten, op 30 januari 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de P. Van de Riet, met maatschappelijke zetel te 2660 Antwerpen(Hoboken), Congobootstraat 11, hebbende het ondernemingsnummer 0450.699.810.

Blijkt als volgt:

-Comparanten verzoeken mij notaris authentieke akte te verlenen van de notulen van de algemene vergaderingen die zullen beraadslagen en besluiten over de fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de vennootschap de BVBA "Manouk", vermeld onder nummer 1, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap BVBA "P, van de Riet", vermeld onder nummer 2, zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

Comparanten wensen hiervoor gebruik te maken van de procedure als vermeld in artikels 719 en volgende Wetboek van Vennootschappen, maar melden dat zij dit doen naar analogie met artikels 693 en volgende Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg de daarin vermelde verslagen hebben opgemaakt, als nagemeld.

-Kennisname van verslagen:

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten:

1. het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op datum van 2 december 2014;

2. het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld voor elke vennootschap

overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor

op datum van 30 december 2014;

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn,

en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich naar

verklaring van comparanten geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva

van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

-Besluiten,

De vergaderingen hebben met eenparigheid van stemmen besloten als volgt:

Eerste besluit: Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

26/02/2015

j», " "``4 t

Vpor- Luik B - vervolg

ehoU ?en

aan het



Belgisch Staatsblad op de BVBA "P. VAN DE RIET", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de BVBA "MANOUK", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a) Gezien de overnemende vennootschap de BVBA "P. VAN DE RIET' tevens

aandeelhouder is in de over te nemen BVBA "MANOUK", heeft er overeenkomstig artikel 719 §3 van het Wetboek van vennootschappen, geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap.

b) De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap BVBA "MANOUK" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap BVBA "P. VAN DE RIET", wordt vastgesteld op 1 januari 2015.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschappen gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden;

Tweede besluit: Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de BVBA "MANOUK" ten algemenen titel over op de overnemende BVBA "P. VAN DE RIET",

Volgt de omschrijving van de over te dragen bestanddelen van activa en passiva, en de voorwaarden van de overdracht.

Derde besluit: Ontslag aan zaakvoerder

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de volgende zaakvoerder: de heer Piet (Petrus) van de Riet, voormeld.

-Er wordt bijgevolg vastgesteld dat de fusie door overneming van de BVBA "MANOUK" door de BVBA "P. VAN DE RIET" verwezenlijkt is, en dat de BVBA "MANOUK" opgehouden heeft te bestaan.

VOLMACHTDRAGER KBO - BTW

De vergadering machtigt CVBA Lenaerts-Heremans & C° te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76 bus 6 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, aile formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Tristan SEBRECHTS.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, fusieverslag, verslag bedrijfsrevisor .



12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 08.04.2011 11080-0291-018
14/03/2011 : AN298204
20/04/2010 : AN298204
18/03/2009 : AN298204
15/01/2008 : AN298204
31/07/2007 : AN298204
03/06/2005 : AN298204
16/06/2004 : AN298204
06/08/2003 : AN298204
15/06/2002 : AN298204
26/08/1999 : AN298204
02/10/1997 : AN298204
04/09/1993 : AN298204
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 23.01.2017, NGL 03.02.2017 17036-0430-015

Coordonnées
P. VAN DE RIET

Adresse
CONGOBOOTSTRAAT 11 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande