P2PRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P2PRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.954.127

Publication

13/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; - het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

- de aankoop en de verkoop van bebouwde en onbebouwde grondpercelen, evenals om roerende rechten en onroerende leasing.

- projectontwikkeling, planning, financiering en realisatie van sleutel op de deur projecten.

- de activiteiten van bouwpromotor, algemene bouwonderneming beperkte tot de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers, met name:

* het verwerven van onroerende goederen, het laten bouwen van onroerende constructies,

* de verkoop en verhuring van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, zowel afgewerkt als in opbouw

* het verwerven van licenties die hierop betrekking hebben.

- de onderneming en handel in onroerende goederen

- het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen, of zakelijke, persoonlijke of domaniale rechten daarop, welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daar voor goede redenen bestaan - de transmissie van en handel in elektriciteit om de mogelijkheid te voorzien om zonnepanelen te plaatsen.

De vennootschap mag verder, zowel in België als in het buitenland: alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel of bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

De vennootschap is tevens gemachtigd om  zowel in België als in het buitenland  een participatie in of een overname van vennootschappen met een gelijkaardig doel te realiseren, zich te verenigen met particuliere ondernemingen, vennootschappen en verenigingen die een gelijkaardig doel hebben, met deze samensmelten en inbrengen of afstand doen van het geheel of een deel van haar activa of zelf filialen op te richten.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Dit alles uitgezonderd gereglementeerde activiteiten en activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 100.000,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van 50.000,00 euro in geld.

Blijft nog te volstorten door de besloten vennootschap  Ardoc BV , voornoemd, een bedrag van 25.000,00 euro en door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Elbotech

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

BVBA, voornoemd, eveneens een bedrag van 25.000,00 euro.

De notaris heeft verklaard dat het bedrag van 50.000,00 Euro werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening bij BNP PARIBAS FORTIS bank.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij alleen de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er twee of meer zaakvoerders, dan verkrijgen zij elk apart de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders voor alle handelingen met een waarde of tegenwaarde van niet meer dan 5.000,00 euro. Voor alle handelingen boven de 5.000,00 euro is in dit geval het akkoord van de meerderheid van de zaakvoerders vereist.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a) indien er slechts één zaakvoerder is: door de enige zaakvoerder, alleen handelend voor alle handelingen.

b) indien er twee of meer zaakvoerders benoemd werden:

- door elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, voor zover het handelingen betreft waarvan de waarde of tegenwaarde de 5.000,00 euro niet overtreft. Een reeks samenhangende handelingen moet voor deze berekening worden samengeteld.

- door de meerderheid van zaakvoerders, samen handelend, voor alle andere handelingen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien.

De jaarvergadering heeft plaats de derde dinsdag van de maand mei om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden aangesteld:

- De heer CORTEN Franciscus Cornelis Victor, geboren te Beek (Nederland) op 30 juni 1957, wonende te 5482 JL Schijndel (Nederland), Mgr. Bekkersplein 6.

- De heer LANSLOTS Eric Jozef Joanna, geboren te Hoogstraten op 10 januari 1967, wonende te 2330 Merksplas, Hoevestraat 7.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan boekhoudkantoor Frank Van Gestel, kantoorhoudende te 2330 Merksplas, Albertstraat 1 bus 1, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

Coordonnées
P2PRO

Adresse
HOEVESTRAAT 7 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande