PABLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PABLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.252.649

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 22.01.2014 14011-0199-012
09/12/2014
ÿþOndememingsnr : 0436.252.649

Benaming (voluit) : PABLO

(verkort) :

Rechtsvorm r besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mussenberglei 73

2650 Edegem

i. Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 28 juli 2014 geregistreerd 4; bladen geen renvooien te Antwerpen, derde kantoor der registratie op 18 augustus 2014 Register 5 boek 2511 blad 33 vak 07 ontvangen: vijftig euro (50 ¬ ) De Ontvanger getekend M. De Vos, dat een buitengewone: algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PABLO", met; maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Mussenburglei 73 werd gehouden waarbij volgende beslissingen: werden genomen:

1. De aandeelhouders en zaakvoerders verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot' bijeenroeping.

2. De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 11 juli 2014 waarin het voorste!; tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht, waaraan tevens een staat van activa en passiva niet meer; 'i dan drie maanden sinds heden vastgesteld, gehecht werd en van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 14: juli 2014, welk verslag letterlijk besluit:

"!n het kader van de door artikel 181 van de Wet van vennootschappen voorziene vereffeningsprocedures, heeft de zaakvoerder van de bvba PABLO een staaf van activa en passiva per 30 juni 2014 opgesteld, waaruit { een balanstotaal van 593.112,94 ¬ en het netto actief van 86.129, 88 ¬ blijkt, in zoverre de vooruitzichten van de: zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, die uitgevoerd werden in overeenstemming met dei toepasselijke beroepsnonnen, meent ondergetekende Paul MOREAU, bedrijfsrevisor, vennoot van de b.v.b.a.j B.M.S & C', bedrijfsrevisoren, Waferioosesteenweg 757 te 1180 Brussel dat de staat waarin de activa en; passiva van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2014, samengevat warden, volledig, getrouw en op juiste wijze de toestand van de vennootschap weergeeft'.

Voormelde verslagen worden aan onderhavige akte gehecht voor de registratie, maar zullen niet worden; aangeboden aan het hypotheekkantoor voor de overschrijving,

3. De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf: heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

4. De zaakvoerders hier aanwezig verklaren uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn.

5. De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de' aandelen, gemachtigd het gehele vermogen zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetzij zij verklaren te aanvaarden.

De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hogervermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavige proces-verbaal niks meer te vereffenen valt.

Onderhavige vennootschap is eigenaar van volgend onroerend goed voor achtennegentig ten honderd in volle eigendom (98% VE):

a) BESCHRIJVING VAN HET EIGENDOM

Gemeente Edeqem (tweede afdeling)

Een villa op en met grond, tuin, vijver, bos en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen Mussenburglei 73, volgens eigendomstitel gekend wijk B nummers 54/Z, 541B13, 56/B, 591T en 59N, groot; elfduizend honderd en een vierkante meter

b) OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed hoort de vennootschap PABLO toe voor 98% in volle eigendom en de echtgenoten' Michel LUYCKX en Dominique DECKERS elkeen voor 1% in volle eigendom, om het in deze verhouding te' hebben aangekocht van 1) mevrouw SCHUERMANS Marie-Eve Raymonde Georgette, echtgenote van de heer,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Va behoi aan Belgi Staat:

*14219 1

" " -------

j,Li fy,.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Jean-Pierre Marsily, te Wauthier-Braine en 2) de heer SCHUERMANS Jean-Paul Anne, echtgenoot van' mevrouw Anne Verhoosel, te Oudergem blijkens akte verleden voor notarissen Fernand De Baecker en Benoit Meert, beiden te Antwerpen op 9 september negentienhonderd negenennegentig overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op 8 oktober negentienhonderd negenennegentig volume 3332 artikel 7.

c) VOORWAARDEN VAN OVERDRACHT  ADMINISTRATIEVE BEPALINGN

1, Algemene voorwaarden.

Het hiervoor beschreven onroerend goed wordt overgedragen:

- voor vrij zuiver en onbezwaard van alle schutden, voorrechten en hypotheken hoegenaamd

- in de staat waarin het zich thans bevindt, zonder uitzondering noch voorbehoud en zonder dat de venno(o)t(en) aan wie het onroerend goed wordt afgegeven enige vordering zoud(en) kunnen doen gelden voor gebrek aan maat of oppervlakte, al ware het verschil een twintigste of meer, onjuistheid in de beschrijving of uit welken hoofde ook;

- met alle zichtbare en verborgen gebreken, aile voor- en nadelige, bekende en onbekende, heersende en lijdende rechten, gemeenschappen en dienstbaarheden, waarmee het voorschreven goed zou kunnen bevoor- of benadeeld zijn. In de eigendomstitel staan, in verwijzing naar vorige akten, erfdienstbaarheden vernield. De vennoten-comparanten ontslaan de notaris ervan deze opnieuw op te nemen in onderhavige akte.

2. Eigendoms- en genotsoverdracht.

Het eigendomsrecht gaat over op heden. Het hierboven beschreven onroerend goed wordt overgedragen

aan de vennoten van de ontbonden vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit, te weten:

- aan de heer Michel Luyckx, voornoemd voor de helft in volle eigendom;

- aan mevrouw Dominique Deckers, voornoemd voor de helft in volle eigendom;

Het eigendom is niet verhuurd, zodat de venno(o)t(en), het genot ervan bekomen vanaf heden door het vrij

gebruik.

3. Belastingen-taksen-gemene lasten.

Alle belastingen en taksen slaande op voorschreven eigendom zijn ten laste van de venno(o)t(en) aan wie

het onroerend goed wordt overgedragen, vanaf heden.

4. Verzekering tegen brand en andere risico's.

De eventuele niet-collectieve verzekeringspolissen, vervallen van rechtswege drie maanden na de datum

waarop de notariële akte is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd.

5, Bepalingen aangaande het Bodemdecreet

Comparanten verklaren:

1. Dat het goed bij hun weten géén risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op het goed geen risicoinrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

2. Zij verklaren véór het ondertekenen van onderhavig proces-verbaal op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van de door de OVAM op 19 mei 2014 afgeleverde bodemattesten (5) in overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd decreet.

Deze inhoud is (telkens): "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

3. Met betrekking tot het verkochte goed zelf géén weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

. Uit de stedenbouwkundige inlichtingen afgeleverd door de gemeente Edegem de dato 2 juni 2014 blijkt dat voor het goed geen vergunning werd afgeleverd voor activiteiten/inrichtingen die volgens het decreet aanleiding moeten geven tot een oriënterend bodemonderzoek.

. Op grond van bovenstaande verklaringen en informatie bevestigt ondergetekende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

6. Bepalingen aangaande de leegstand, verwaarlozing en onbewoonbaarheid,

Comparanten verklaren dat bij hun weten de goederen niet zijn opgenomen in de inventaris van de leegstaande en/of verwaarloosde bedrijfsruimten (Decreet van negentien april negentienhonderd vijfennegentig), noch in de inventaris van de leegstaande gebouwen en/of woningen, de inventaris van de verwaarloosde gebouwen en/of woningen of de inventaris van de ongeschikte en/of onbewoonbare woningen (Decreet van tweeëntwintig december negentienhonderd vijfennegentig).

7. Stedenbouwkundige informatie:

1.Vlaamse Codex RO.

. De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO, zoals eveneens

blijkt uit de stedenbouwkundig inlichtingen de dato 2 juni 2014:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van;

-17/01/1961:: bouwen van een landhuis

-23/06/1992: verbouwingen aan de woning

-01/12/1998: het uitbreiden van de bestaande woning

-31/08/1999: het verbouwen en uitbreiden van de bestaande woning

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend is: woonpark

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bel9uden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"

Voor-

.ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht

overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn

aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-builtattest

niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden

. De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de

vergunningsplichtige handelingen.

2. Waterparagraaf en overstromingsgebied

1) Comparanten verklaren dat:

- het eigendom niet gelegen is in een risicozone voor overstroming;

- het eigendom niet gelegen is in een mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld

door de Vlaamse regering;

dat het eigendom niet gelegen is in afgebakende overstromingsgebieden en oeverzones en bijgevolg het

voorkooprecht voor integraal waterbeleid niet van toepassing is.

2) De notaris verklaart dat het eigendom, zoals blijkt uit de opzoeking verricht op GEO-Vlaanderen, niet gelegen is in een risicozone voor overstroming, noch in een recent overstromingsgebied, noch in een van nature overstroombaar gebied vanuit een waterloop.

6. Alle aandeelhouders verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is,

De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijk die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaren de aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarop zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

7 .Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PABLO definitief opgehouden heeft te bestaan.

8. De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 2650 Edegem, Mussenburglei 73.

9. De vergadering der aandeelhouders, beslist rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan alle zaakvoerders, afzonderlijk, voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerders, te weten de heer Luyckx Michel, wonende te 2650 Edegem, Mussenburglei 73, en mevrouw Deckers Dominique, wonende te 2650 Edegem, Mussenburglei 73 van rechtswege beëindigd is,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 29.03.2013 13074-0527-012
10/08/2012 : AN267456
15/02/2012 : AN267456
18/02/2011 : AN267456
20/01/2010 : AN267456
20/02/2009 : AN267456
10/01/2008 : AN267456
05/06/2007 : AN267456
28/03/2007 : AN267456
14/07/2006 : AN267456
03/02/2006 : AN267456
14/06/2005 : AN267456
26/01/2004 : AN267456
07/01/2004 : AN267456
14/03/2001 : AN267456
12/12/2000 : AN267456
02/02/2000 : AN267456
25/06/1999 : AN267456
11/01/1995 : AN267456
01/01/1995 : AN267456
01/01/1992 : AN267456

Coordonnées
PABLO

Adresse
MUSSENBURGLEI 73 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande