PACIFISC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PACIFISC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.877.291

Publication

28/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-01-2015

Griffie

*15301680*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578877291

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Pacifisc

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL ANTWERPEN

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Natacha Stoop, te Antwerpen, Bollandusstraat 1, op 23 januari 2015. Zijn verschenen:

de heer Wannes DE RIDDER, geboren te Lier op achttien januari negentienhonderd achtentachtig, wonende te 2560Nijlen, Bevelsesteenweg 34c en mevrouw Marjan VERWERFT, geboren te Lier op negentien oktober negentienhonderd zesentachtig, wonende te 2560Nijlen, Bevelsesteenweg 34c om over te gaan tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Pacifisc met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Bevelsesteenweg 34C.

STATUTEN

I.- NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.- Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt :  Pacifisc .

Artikel 2.- Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 2560 Nijlen, Bevelsesteenweg 34c. De zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats in België worden overgebracht, door beslissing van de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen en, met inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, in België en in het buitenland bijkantoren oprichten.

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement van Plichtenleer en deontologie vastgesteld door het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en onder meer doch niet uitsluitend:

" de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

" het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

" het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

" het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van de belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

" studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

" juridische adviesverlening, in het bijzonder van de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

Onderwerp akte :

Bevelsesteenweg 34 Bus C 2560 Nijlen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

" De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

" alle andere activiteiten die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder zoals ze blijken uit de richtlijnen van het Instituut en de toepasselijke reglementaire bepalingen;

" de vennootschap mag voor eigen rekening alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover deze verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut; geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

II.- KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00¬ en is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding

van waarde.

III.- BESTUUR - CONTROLE

Artikel 6.- Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De meerderheid van de zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité en meer algemeen de zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de rechtspersoon, moeten lid zijn van het Instituut of moeten personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België.

Indien het een rechtspersoon betreft, moet zij een natuurlijke persoon, boekhouder of boekhouder-fiscalist aanstellen als permanente vertegenwoordiger van de rechtspersoon. Deze is persoonlijk gebonden door de deontologie van het Instituut.

Wanneer evenwel de raad van bestuur, het college van zaakvoerders of het directiecomité slechts uit twee leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het Instituut en mag het tweede lid benoemd worden onder de personen die in België wettelijk gerechtigd zijn om de aan de boekhouder of boekhouder-fiscalist voorbehouden werkzaamheden uit te oefenen, zoals bedoeld in artikel 48 van de wet of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Het lid van het Instituut moet steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij de beslissingen van het bestuursorgaan.

IV.- ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 7.- Gewone algemene vergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op

een andere in de bijeenroepingen aange¬duide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt

plaats op de 3dezaterdag van de maand mei, om 14 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de

eerstvolgende werkdag.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend.

De enige vennoot kan die bevoegdheden niet overdragen.

V.- BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING

Artikel 8.- Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de

inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet

VI.- ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 9.- Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene

vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

Artikel 10.- Vereffening

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

VII.- WOONSTKEUZE - ALLERLEI

Artikel 11.- Woonstkeuze

Iedere in het buitenland wonende zaakvoerder, commissaris of vereffenaar moet woonst in België

kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft.

Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen,

dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap geldig

geschieden op de zetel van de vennootschap.

Alle kennisgevingen terzake van de vennootschap aan de effectenhouders op naam geschieden op

het laatste aan de vennootschap bekendgemaakt adres. Iedere adreswijziging dient te worden

bekendgemaakt aan het orgaan van bestuur van de vennootschap bij aangetekend schrijven of bij

schrijven met ontvangstmelding.

BIJZONDERE SCHIKKINGEN EN BEPALINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD -

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 21 mei 2016.

AANVAARDING VAN BENOEMING VAN GEWOON ZAAKVOERDER

Mevrouw Marjan VERWERFT, voornoemd, stagiair-BIBF, verklaart haar benoeming tot zaakvoerder

te aanvaarden.

NIET-AANSTELLING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte

schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een

commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 23 januari 2015.

13/03/2015
ÿþ Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

NEF

~. M.

3 - 1.1MRI 2015 Î

G riffi

RF.GHTBANK van~Kt7C:,-KAp-:: .. _ .

uni 111,1,11M111J1111111

Ânnexes d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/21015

Ondernemingsnr : 5 7 8 8 7 7 2 91

Benaming (voluit): PACIFISC

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2560 Nijlen, Bevelsesteenweg 34 bus C

(volledig adres)

Onde erp akte : RECHTZETTING PUBLICATIE OPRICHTINGSAKTE

In de publicatie in het Belgisch staatsblad van 28 januari 2015 betreffende de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PACIFISC" werd volgende materiële vergissingen gemaakt:

- In de hoofding staat "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" daar waar dit "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" diende te zijn.

De melding dat de opgerichte vennootschap een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is, wordt wel correct weergegeven in d etekst van het uittreksel in artikel 1. Rechtsvorm en naam.

VOOR VERBETEREND UITTREKSEL. Notaris Natacha STOOP.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PACIFISC

Adresse
BEVELSESTEENWEG 34, BUS C 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : Bevel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande