PACOPA

Divers


Dénomination : PACOPA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 444.991.458

Publication

20/10/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

O 9 GU. 2014

afcejMetwerpen



...

...

nom

Ondernemingsnr BE0444.991.458

Benaming (voluit : PACOPA

(verkort) :

Rechtsvorm: BV BVBA

Zetel: Schaliehoevelaan 6

2530 Boechout

Onderwerp akte :ONTBINDING VEREFFENING - AFSLUITING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boecheut oizé ;27 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoteni volgende besluiten heeft genomen.

1. De vergadering keurt de jaarrekening goed, en geeft voorlopig kwijting en déchargei aan de zaakvoerder, de heer Philip Coppens.

Deze staat van activa en passiva, geïncorporeerd in navermeld verslag van de revisor,: zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

e'

2.1. De zaakvoerder geeft kennis van zijn verslag, de dato tien september laatst,! .1 betreffende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, met de hoger vermelde:! staat van activa en passiva van acht september laatst.

2.2. De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heed! Robert Meyers, gevestigd te Kapellen, Fortsteenweg 3, de dato 25 september laatst,;i i! overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

Dit verslag besluit:

8. Verklaring over het getrouwe beeld van de staat van activa en passive

In uitvoering van art 181 van het Wetboek van vennootschappen verklaart ondergetekende, Robert Meyers, bedrijfsrevisor, Fortsteenweg 3, 2950 Kapelleni in verband met de controle op de wettelijke voorziene staat van activa erij passiva, afgesloten op 8 september 2014 die een balanstotaal opgeeft van 208.027,33 EUR en een netto actief van 118.901,87 EUR, het volgende:

a) de informatie werd gecontroleerd in overeenstemming metij

controlenormen inzake de controle bij het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid van het Instituut van de Bedresrevisoren; er werd een beperkte controle uitgevoerd;

b) de waarderingsregels werden op basis van discontinuïteit toegepast; er': werden evenwel geen waardecorrecties op de onroerende goederenri doorgevoerd.

c) de staat van activa en passive samen met de toelichtingen verschaft informatie om een volledig getrouw en juist beeld te geven van de grootte en de samenstelling van het netto actief en van de financiW toestand der onderneming, met uitzondering voor de waarde van de! onroerende goederen.

d) op grond van de informatie die mij door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van dej Bedrijfsrevisoren, neem ik nota dat het bestuursorgaan aile schulden ter aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controlevers/agj

Op de isaiste biz. van Luik vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

"" .;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

P Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni,

die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening

door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Uit het bovenstaande blijkt dat het mij mogelijk is om over de staat van activa

en passive een goedkeurende verklaring te verstrekken.

9.Bijlag_en

Staat van activa en passive per 8 september 2014

10.Datum en ondertekening van het verslag

Ik deel u mede dat ik bij de controle rekening gehouden heb met gebeurtenissen

die zich hebben voorgedaan of bekend werden na het opstellen van de staat van

activa en passive, tot en met 18 september 2014, en dat ik mijn onderhavig

verslag te Kapellen heb ondertekend. ,

Kapellen, 25 september 2014

(getekend)

Robert Meyers,

Bedrijfsrevisor."

2.3. De vergadering beslist, conform artikel 181 en volgende van de vennootschapswet,

de vennootschap definitief te ontbinden en in vereffening te stellen.

3. Door het feit zelf van de ontbinding en de vereffening van de vennootschap, komen aile op heden resterende activa en passive van de vennootschap, van rechtswege toe aan de vennoten.

De vennoten en de zaakvoerders wijzen de vergadering erop dat onder de resterende activa ook volgend onroerende goederen aanwezig zijn; ais gevolg van deze vereffening worden alle activa, waaronder ook deze onroerende goederen afgegeven aan de hoger genoemde vennoten:

1. negentig (90) procent o_nverdeeld volle eigendom in:

Een woonhuis, met grond en aanhorigheden, te 2530 Boechout, Schallehoevelaan 6, volgens titel gekadastreerd geweest en thans gekadastreerd 10 afdeling sectie B nummer 38/C voor een oppervlakte van duizend eenenveertig vierkante meter (1.041 m2).

2. twintig (20) procent onverdeeld volle eigendom in:

Een perceel grond, gelegen te 2530 Boechout, aan de Fruithoflaan en ter plaatse e_ekend "Hovereveld", volgens titel gekadastreerd geweest 325/G/deel en 325/N voor een oppervlakte van twintigduizend zevenhonderd eenendertig vierkante meter (20.731 m2) en thans gekadastreerd 10 afdeling sectie D nummer 325/N, 325/L en 325/M voor een oppervlakte van twintigduizend negenhonderd eenenveertig vierkante meter (20.941 m2).

4.1. De vergadering besluit geen vereffenaar aan te stellen.

4.2. De vergadering stelt vast dat het mandaat van de zaakvoerder, de heer Philip Coppens, op 27 september 2014 van rechtswege een einde neemt.

5.1. De vennoten verklaren dat zij voor 27 september 2014 alle bestaande passiva aan derden hebben aangezuiverd.

5.2. Aangezien er thans geen passive meer zijn aan derden, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva en de verklaring onder 5.1, concludeert de vergadering dat de vennootschap reeds vereffend is en dat er geen bezwaar bestaat om over te gaan tot de definitieve afsluiting van de vereffening.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap "Pacopa" definitief heeft opgehouden te bestaan, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

6. Het vermogen van de vennootschap bestaat thans enkel uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel volledig overgaan in het vermogen van de vennoten van de vennootschap.

De vergadering besluit dat deze overgang van rechtswege heeft plaatsgevonden door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Pacopa" zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

De vennoten worden gemachtigd tot terugname van het actief, in verhouding van hun aandelenbezit.

7. De vergadering beslist volledige en onbeperkte kwijting te geven aan de zaakvoerders voor de door hen vervulde opdracht voor de periode vanaf het begin van het huidige boekjaar tot op datum van ontbinding van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mcd 111

..... ........ 

8. De comparanten verbinden er zich toe alle documenten, boeken en geschriften van de vennootschap gedurende een termijn van minstens vijf jaar te bewaren te 8301 Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), Eeuwfeestlaan 26.

9. De vennoten en de vennootschap, hier vertegenwoordigd door de algemene vergadering van de vennoten, hebben volmacht verleend aan:

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "1-ILB Antwerpse Fiducia" met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Roderverdlaan 3;

en aile door haar aangestelde personen, met macht om leder afzonderlijk te handelen,

om alles te doen wat nodig of nuttig is om de schrapping van de vennootschap te realiseren bij alle instanties, besturen of overheden, inclusief de schrapping via een ondernemingsloket.

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, verslag revisor.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 3 oktober 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2014
ÿþ te r Mod Wald 71.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0444.991.458

Benaming

(voluit) : PACOPA

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heuvelstraat 80, 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL UITTREKSEL UIT DE BESLISSING VAN DE ZAAKVOERDER VAN 2 JANUARI 2014

De zaakvoerder heeft beslist met ingang van 1 januari 2014 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Schaliehoevelaan 6 te 2530 Boechout.

Echt verklaard,

Boechout, 6 februari 2014

Phllip Coppens

zaakvoerder

lI

i

11,1111111

Yfeergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 á FEB. 201

Op de laatste blz. van Luik _p_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 09.09.2013 13577-0444-010
19/04/2013
ÿþmad 11.1

e, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Pi<eergeiegd te'r' ariffiép'wrr.n de Rechtbank van A'aóphïrïidél ie'ladverpen, op

.1 0 APR. 7013

; Griffie

N

13 61695*



Ondernerningsnr : BE0444.991.458

Benaming (voluit) : PACOPA

(verkort) :

Rechtsvorm : BV o.v.v. BVBA

Zetel : Heuvelstraat 80

2530 Boechout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR en DATUM JAARVERGADERING - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 28 maart 2013, "Geregistreerd twee bladen één verzending, te Kontich 2 april 2013, Boek 543 blad 66 vak 14. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) L.: Eeckeleers" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten volgende! besluiten heeft genomen.

1.1. Het huidig boekjaar werd beëindigd op 31 maart 2013.

1.2. Het eerstvolgend boekjaar loopt van 1 april 2013 tot 31 december 2014.

1.3. De daaropvolgende boekjaren (beginnend met het boekjaar dat op 1 januari 2015; zal aanvangen) zullen lopen zoals het kalenderjaar (van 1 januari tot 31 december van; ;i elk jaar).

i 2. De jaarvergadering in tweeduizend dertien zal doorgaan op 6 september 2013 om

achttien uur, en de daaropvolgende jaarvergaderingen zullen doorgaan op de eerste;

"

vrijdag van de maand juni om achttien uur.

3. De statuten werden aangepast aan de genomen besluiten.

{?

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 8; april 2013.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

13/02/2013
ÿþ nood Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Weergefegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op 0 1 FEB, 2013

Griffie

1 *1302 80

bel'

ae Be Sta

IBN

Ondernemingsnr : 0444.991.458

Benaming

(voluit) : PACOPA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaliehoevelaan 6, 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - BEZOLDIGINGEN UITTREKSEL UIT DE BESLISSING VAN DE ZAAKVOERDER VAN 2 JANUARI 2013

De zaakvoerder heeft beslist met ingang van 1 januari 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Heuvelstraat 80 te 2530 Boechout.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN VAN 2 JANUARI 2013

De vergadering heeft beslist dat het mandaat van zaakvoerder vanaf 1 januari 2013 onbezoldigd wordt uitgeoefend.

Echt verklaard,

Boechout, 9 januari 2013

Philip Coppens

zaakvoerder

Bipágën bïj hëf Bërgisch SiáhlsblhiI =137üZT2üI3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 10.01.2013 13006-0547-010
24/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tiebïgel `~~~ t"ÿ~(r !fie~~a3~ i~i~ ~?oc~if~ià~ tice ~i~oopho~~~! 1" . `Ai7ti'9CFpofè, tp

Griffie 13 JOLI 2012

" 1213i1~~" II

III

beh

aa

Be Ste;

i îjtagën bij fiët lèTgiscfi Staatsbui - 24/0172-012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0444.991.458

Benaming

(voluit) : PACOPA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaliehoevelaan 6, 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVANGING ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN VAN 30 juni 2012

Mevrouw Kathleen Pacco, zaakvoerder, wonende te 8301 Knokke-Heist, Kapellaan 30 heeft haar ontslag als zaakvoerder aangeboden met ingang van 1 juli 2012; de vergadering heeft haar eervol ontslag en volledige, décharge verleend.

In haar vervanging heeft de vergadering beslist om de heer Philip Coppens, wonende te 8301 Knokke-Heist, Kapellaan 30 te benoemen tot zaakvoerder met ingang van 1 juli 2012,

Echt verklaard,

Boechout, 10 juli 2012

Philip Coppens

zaakvoerder

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

23/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 18.01.2012 12011-0190-010
11/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

van da Rechftrei

.i~iL L.i....

Adiwerperg op

erna 19 DEC. 2011

*izooseso*

Ondemerningsnr : 0444.991.458 laenamsr>:g

tvcloiti . Pacopa

;verkori; .

V

ásl

aa

Be

Stai

Rechtsvorni : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaliehoevelaan 6, 2530 Boechout

;z~ olledi adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN VAN 19 DECEMBER 2011

De heer Philip Coppens, zaakvoerder, wonende te 2530 Boechout, Schaliehoevelaan 6 heeft zijn ontslag als zaakvoerder aangeboden met ingang van 1 januari 2012.

De vergadering heeft beslist niet in zijn vervanging te voorzien en het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

Echt verklaard,

Boechout, 21 december 2011

Kathleen Pacco

zaakvoerder

Op dx laatste blz. van Luik 0 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurrrenterende notaris. hvtzi; van de persotoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzlen van dertien te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 06.12.2010 10624-0397-010
21/04/2010 : AN286545
30/12/2009 : AN286545
05/01/2009 : AN286545
28/12/2007 : AN286545
02/01/2007 : AN286545
06/01/2006 : AN286545
23/12/2005 : AN286545
27/12/2004 : AN286545
05/01/2004 : AN286545
10/01/2003 : AN286545
24/01/2002 : AN286545
12/12/2000 : AN286545
26/01/1999 : AN286545
01/01/1997 : AN286545
11/01/1995 : AN286545
01/01/1995 : AN286545
24/11/1992 : AN286545

Coordonnées
PACOPA

Adresse
2530 Boechout

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande