PACTIFY CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : PACTIFY CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 555.735.566

Publication

09/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

markt brengen, kopen en verkopen, en mag onderhouds-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° Het beheer van patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin , van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

6. De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf haar oprichting. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

7. Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeduizend euro (2.000 EUR) en is geheel volstort in speciën.

8. Er is geen commissaris.

9. De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand november, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen. De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand november 2015. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

10. Het boekjaar gaat telkens in op 1 juli en eindigt op 30 juni daarna. Het eerste boekjaar loopt van 1 juli 2014 tot 30 juni 2015.

11. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

12. Dhr. VANDERHAEGEN Bart Paul, voornoemd, wordt benoemd tot eerste, niet  statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. Overeenkomst artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

14. De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Joris Rycken & Co, Bisschoppenhoflaan 384, 2100 Deurne, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren bij de diensten van de btw, de fiscale diensten en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

Bart Paul VANDERHAEGEN

zaakvoerder

22/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 DEC, 2014

afdelirbie erpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Z

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0555735566

Benaming

(voluit) : Pactify Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Grote Singel 36, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Wervehof 5b bus 5, 2110 Wijnegem.

Gedaan te Schoten op 18 november 2014.

Bart Vanderhaegen

Zaakvoerder

CII i







Coordonnées
PACTIFY CONSULTING

Adresse
GROTE SINGEL 36 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande