PADPHYNNINCK ESTRAYMONT O'CUILLEAIN , AFGEKORT : PADESTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PADPHYNNINCK ESTRAYMONT O'CUILLEAIN , AFGEKORT : PADESTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.093.226

Publication

10/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beh+

aai

Bell Staa

1 111

>19058842*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

27 FEB. 201L

Griffie

Ondernem ingsn r : 0454093226

Benaming

(voluit) : Padphynninck Estraymont O'Cuilleain

(verkort) : Padesto

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel t á4~t t."(- - ""5-e e

(volledig adres)

Onderwerp akte : rechtzetting publicatie

Rechtzetting van publicatie neergelegd bij Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 16/12/2013 inzake de verplaatsing van de maatschappelijke zetel. Er dient gelezen te worden in de hoofding als correcte btw-nummer 0454.093.226 in plaats van 0859.742.771.

Tevens bevestigen wij dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Leopold de vriesstraat 27 te 2600 Berchem naar Vrijheidstraat 55 te 2000 Antwerpen en dit met ingang van 01/01/2014.

VOLMACHT

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B & L Accounting met zetel te 2930 Brasschaat, Miksebaan 150A, vertegenwoordigd door de heer Rau Steve, wonende te 2950 Kapellen, Jagersdreef 36, met recht van indeplaatsstelling, om de venootschap te vertegenwoordigen bij het Ondememingsloket en de diensten van de Federale Overheidsdienst Financiën, teneinde aan aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te vorderen.

De zaakvoerder geeft tevens volmacht om de nodige formulieren zowel Formulier 1- luik B als Formulier 11 - Luik C te ondertekenen voor zowel inschrijving als wijziging in het Belgisch Staatsblad.

Brasschaat, 20 februari 2014

Rau Steve, Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 18.02.2014 14042-0049-008
27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 22.02.2013 13045-0526-009
27/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 21.02.2012 12042-0597-010
28/02/2011
ÿþiii

*11031720*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neettelogd ter grtifie vu de

prielik Geedel tla lot1+º%erpea op16 FER. Q1

De &ifller.

Griffie

Ondernemingsnr : 0454.093.226

Benaming

;voluit) : RESERVA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (2600) Berchem, Leopold De Vriesstraat 27

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING  DOELWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING IN SPECIËN  ONTSLAG ZAAKVOERDER - OPDRACHT EN VOLMACHT

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperlte. aansprakelijkheid "RESERVA", met zetel te (2600) Berchem, Leopold De Vriesstraat 27, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk, op 11 februari 2011, eerstdaags te registreren, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT Naamswijziging

De vergadering besluit de huidige naam van de vennoot-schap, zijnde "RESERVA", te wijzigen in de nieuwe maatschappelijke benaming "Padphynninck Estraÿmont O'Cuilleain", in het kort "Padesto", met ingang van heden.

TWEEDE BESLUIT  Doelwijziging

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder de dato 10 februari 2011 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van activa en passiva, afgesloten per 3.1 december 2010, gevoegd die aldus niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden door de tekst zoals vermeld in het tweede agendapunt.

Artikel 3 van de statuten zal dan luiden:

De vennootschap heeft tot doel

- het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van de administratie, de boekhouding, het management, de bedrijfsorganisatie en de informatica, het waarnemen of het laten waarnemen van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder of directeur in ondernemingen en vennootschappen.

- het beheer, in de ruimste zin van het woord, van onroeren-de goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, de herstelling, de verbetering en de verbouwing, alsmede te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van onroerende goederen om ze ter uitoefening en ter uitbreiding van genoemde beheers-activiteit verder blijvend te gebruiken. Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook onroerende goederen vervreemden.

- het verwerven, vervreemden en beheren van portefeuillewaarden en beleggingsgoederen allerhande.

- Groot-en kleinhandel in kunst, antiquiteiten, muziekinstrumenten en andere roerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden en dit in binnen - en buiten-land.

- Het geven van onderricht met betrekking tot kunst, antiquiteiten, muziek en aanverwante lesgebieden.

- Het verstrekken van informatie op het vlak van vliegtuig-charters en het promoten ervan alsmede alle reserveringsactiviteiten die hiermede verband houden.; luchtarbeid in de meest ruime zin van het woord en onderricht in het vliegwezen.

- De exploitatie van websites in de ruimste zin van het woord alsmede alle activiteiten die verband houden met gespecialiseerde hosting.

- De consultancy en bijstand in internetmarketing

- De import en de export van, evenals de groothandel, de tussenhandel en de kleinhandel in roerende goederen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland al-le commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennoot-schappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedan+gheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en ;landtekening.

Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten ' vennootschappen of ondernemingen."

DERDE BESLUIT  Kapitaalverhoging in geld

De vergadering besluit het kapitaal van de vennoot-schap te verhogen met eenendertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (31.407,99 EUR) om het kapi-taal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) op vijftigduizend euro (50.000 EUR) door inbreng in geld ten belope van het over-eenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen op naam, maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

Bewijs van deponering

De comparant verklaart en erkent dat tot gehele vol-storting een globaal bedrag van eenendertigduizend vierhon-derd en zeven euro negenennegentig cent (31.407,99 EUR) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd bij PrivatBank Degroof te Barcelona , op 10 februari 2011.

Ondergetekende notaris Couturier bevestigt dit bankattest ontvangen te hebben op heden om het te bewaren in het vennootschapsdossier.

VIERDE BESLUIT  Vaststelling van verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijftigduizend euro (50.000 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door in totaal zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam.

VIJFDE BESLUIT  Ontslag zaakvoerder

De vergadering aanvaardt het ontslag gegeven door mevrouw Maria Blanca HERNANDEZ ESTEBAN als zaakvoerder van de vennootschap vanaf 10 februari 2011.

Zij geeft haar décharge voor het gevoerde beleid.

Bijgevolg is er nog één zaakvoerder, met name de Heer Jos COLLIN voornoemd.

ZESDE BESLUIT  Aanpassing artikel 2 van de statuten

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen aan de beslissing tot zetelverplaatsing van 20 april 2004. Het gewijzigde artikel zal luiden:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te (2600) Berchem, Leopold De Vriesstraat 27.

De zaakvoerders kunnen bij eenparige beslissing de zetel naar iedere andere gemeente in België overplaatsen en ook agentschappen en filialen in binnen- en buitenland oprichten."

ZEVENDE BESLUIT  Territoriale werking besluiten

Voor zover als nodig beslist de vergadering dat de bovenstaande besluiten tevens uitwerking hebben voor haar bijkantoor te Spanje, (08008) Barcelona, Carrer Balmes 92, Principal 2.

ACHTSTE BESLUIT: Coördinatie van de statuten en volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan ondergetekende notaris Dirk COUTURIER om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten

NEGENDE BESLUIT: Bijzondere volmacht

De vergadering geeft bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de Meer LINGIER Luc, accountant, kantoor houdende te (2100) Deurne, Bisschoppenhoflaan 296 om alle formaliteiten te vervullen in verband met het ondernemingsloket (KBO), zowel deze voortvloeiende uit de huidige akte als uit alle toekomstige akten, en ten aanzien van de fiscale administraties.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Dirk COUTURIER

Tesamen hierbij neergelegd :

-afschrift;

-lijst van statutenwijzigingen.

Voorbehouden elW riet " Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto- d _....... .. _., m e..s,... e. _ van

a.... _ ... . .

p : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij vande perso(a)n(en) bevoead de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 22.12.2010 10641-0013-010
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 25.01.2010 10023-0079-010
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 08.12.2008, NGL 27.01.2009 09023-0084-010
28/08/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.12.2007, NGL 21.08.2008 08603-0134-010
23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.12.2007, NGL 15.01.2008 08016-0110-010
02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 11.12.2006, NGL 26.01.2007 07028-1061-015
20/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 12.12.2005, NGL 13.01.2006 06015-3553-014
06/01/2004 : LE110649
24/04/2003 : LE110649
11/01/2001 : BL587819
01/01/1997 : BL587819
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 03.02.2016 16039-0413-009

Coordonnées
PADPHYNNINCK ESTRAYMONT O'CUILLEAIN , AFGEKO…

Adresse
VRIJHEIDSTRAAT 55 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande