PAELINCK PORT PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAELINCK PORT PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.715.582

Publication

22/11/2012
ÿþ Moa wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111M111MtlIJIJ1111

Neerrefegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

12 NOV 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5-0D 7_./s-

Benaming

(voluit) : PAELINCK PORT PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boskapellei 56 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 6 november 2012, eerstdaags te registreren, dat de heer PAELINCK Marc Maria Frederic, en zijn echtgenote mevrouw PHILIPSEN Nele Michel Jan Catherine, samenwonende te 2930 Brasschaat, Boskapellei 56, gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract, tot op heden niet gewijzigd, zo verklaard, een vennootschap hebben opgericht als volgt;

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: Paelinck Port Projects (artikel 1)

2, Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Boskapellei 56 te 2930 Brasschaat

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting ten belope van één/derde (1/3e), of in totaal 6.200,- euro, volstort door inbreng in geld,.

6, samenstelling: tien (10) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/tiende (1/10e) deel van het maatschappéfijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar. (artikel 18). Het eerste boekjaar loopt van 6 november 2012 en eindigt op 31 december 2013 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

9. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om ln naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer PAELINCK Marc Maria Frederic, voornoemd, voor onbepaalde duur. Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen, (artikel 11)

10, Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11, Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening; Het verlenen van bijstand, advies, leiding en diensten aan bedrijven, privé-personen en instellingen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie, management (projectmanagement en interimmanagement), marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennoot-schappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan tevens als mandataris of adviserend lid van de mandatarissen deelnemen aan het algemeen management en bestuur van ondernemingen.

Zij mag bestuursopdrachten waarnemen in andere vennootschappen en mandaten en functies in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurders-functies waarnemen of laten waarnemen, zorgen voor de op -en overslag, alsmede het voorraadbeheer voor rekening van derden.

Zij mag tevens in alle havens en elders alle werken uitvoeren welke toebehoren aan het ambacht van kuipers, schoorders, inpakkers en aanverwante beroepen, zowel aan boord als aan de wal.

Zij mag alle verpakkingen in om het even welk materiaal, ook zeewaardige, vervaardigen en verhandelen. Zij mag distributiediensten verzekeren.

Zij mag alle verrichtingen stellen van laden en lossen van schepen, inontvangstsneming, groupage, weging, toezicht, stockage, sampling, opslag en onderzoek door deskundigen, evenals de verrichtingen van het redersbedrijf of bevrachting en-in het algemeen- alle handelingen van vervoer, agentschap, commissiehandel, vertegenwoordiging, makelarij, douane-agentschap, distributie-en verzending, alle verrichtingen mbt behandeling van goederen, herstelling ,en onderhoud.

Zij mag alle verrichtingen stelten in verband met het vervoer over zee en de scheepsrederij, namelijk het inleggen en de exploitatie van scheepvaartlijnen.

Zij mag tevens alle diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande bevoegdheden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag tevens de oprichting van vennootschappen bevorderen door inbreng, participatie of investering. Zij mag adviezen verlenen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de rail; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen, derivaten;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vomi, in bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle verrichtingen doen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkoop, huren, verhuren van onroerende en roerende goederen. (artikel 3)

12, Jaarvergadering; op de laatste werkdag van juni om 20 uur (20u) van ieder jaar, buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.(artikel 13), De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. leder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. (artikel 14). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien (juni 2014). (overgangsbepaling).

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

rap de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

iijiagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan Fiduciaire Van Alsenoy Burg.venn. oW. Nv., Autolei 203 te 2160 Womrnelgem, vertegenwoordigd door haargedelegeerde bestuurder Van Alsenoy Joeri, Hoefzwamdreef 6 te 2900 Schoten, met recht van indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en directe Belastingen, en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken instanties.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15334-0279-010

Coordonnées
PAELINCK PORT PROJECTS

Adresse
BOSKAPELLEI 56 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande