PAINTBALL ARENDONK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAINTBALL ARENDONK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.911.241

Publication

25/06/2014
ÿþ~ Mod 2.0

j[/`~n+^~~' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~~f ~~ na Heerlegging ter griffie var~egd ter griffie van de

~~ o ~

1232 1

 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

f 6 JUNI 2014

ANTWERPEN atael:ng TURNHOUT

De Griffier

Gl'iffle

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel : 0535.911.241

PAINTBALL ARENDONK

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2370 Arendonk, De Lusthoven 28

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting van de vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Célis te Wezembeek-Oppem, op 28 mei 2014; geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAINTBALL ARENDONK, met maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, De Lusthoven 28, met eenparigheid van stemmen heeft besloten tot:

1/de jaarrekening met betrekking tot de periode die loopt vanaf de afsluiting van het vorige boekjaar tot aan de ontbinding (zonder vereffening) goed te keuren;

2/kwijting te geven aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het laatste boekjaar; op basis van de goedgekeurde jaarrekening;

3/na lezing en goedkeuring van het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 181 van' het Wetboek van vennootschappen waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht en, ' waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd per 31 maart 2014, alsook na lezing' en goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor over voormelde staat van activa en passiva; overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva zijn zoals blijkt uit de staat van activa en passiva van 31 ' maart 2014, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met! onmiddellijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar,

De vennoten beslissen, gelet op het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Gezegd besluit tot sluiting heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de vennoten.

De vergadering verklaart dat de vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen en/of zakelijke: rechten. De vennootschap is evenmin titularis van schuldvorderingen, die gewaarborgd zijn door een_ hypothecaire inschrijving.

De vereffening wordt hierbij afgesloten,

De vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende een periode van vijf (5) jaar op het volgende adres: 2370 Arendonk, De, Lusthoven 28.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

4/verleent een bijzonder mandaat aan de heer Olivier Piret, boekhouder, woonstkeuze doende te 1030 Schaarbeek, Adolphe Lacomblélaan 24, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile documenten te` ondertekenen en alle noodzakelijke verklaringen af te leggen met het oog op het in overeenstemming brengen' van de inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de huidige toestand van de vennootschap en' de inschrijving te wijzigen, evenals over te gaan tot de definitieve doorhaling van de inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten en de overige administratieve instanties.

Met het oog op het voorgaande, kan de bijzondere lasthebber aile verbintenissen aangaan namens den vennootschap; de vereiste verklaringen hierover afleggen; alle documenten ondertekenen en in het algemeen al het nodige doen dat nuttig of nodig zal zijn voor de uitvoering van het bijzonder mandaat dat hem is toegekend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Célis, notaris

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

-de uitgifte van de notulen;

-verslag van de zaakvoerders met staat van activa en passiva;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2013
ÿþOndernemingsrtr : © 9.-3 7 314_241

Benaming

(voluit) : PAINTBALL ARENDONK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2370 Arendonk, De Lusthoven 28

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Célis te Wezembeek-Oppem, op 20 juni 2013, vóór. registratie dat:

1) De heer DE 'CARTIER DE MARCHIENNE Louis Emile Alexandre Fréderique Marie, ongehuwd, geboren te Turnhout op 31 oktober 1991, wonende te 2370 Arendonk, De Lusthoven 28;

2) De heer DUNNING GRIBBLE Louis Ferdinand William Maximilien Marnhull, ongehuwd, geboren te Sint, Lambrechts-Woluwe op 01 oktober 1992, wonende te 3080 Tervuren, Jan van Ruusbroeclaan 48;

3) De heer BIJVOET Loïc Emmanuel François Marie, ongehuwd, geboren te Brussel op 28 mei 1992,1 wonende te 3550 Heusden-Zolder, Narcissenlaan 11;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen: NAAM: PAINTBALL ARENDONK

ZETEL: 2370 Arendonk, De Lusthoven 28

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: 18.600,00E, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL:

De heer DE CARTIER DE MARCHIENNE Louis, voornoemd, heeft ingeschreven op tweeënzestig (62) aandelen, de heer DUNNING GRIBBLE Louis, voornoemd, heeft ingeschreven op tweeënzestig (62) aandelen en de heer BIJVOET Loïc, voornoemd, heeft ingeschreven op tweeënzestig (62) aandelen. Het maatschappelijk` kapitaal is volledig geplaatst.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, door comparanten in verhouding tot hun aandelenbezit, gedeponeerd op een bijzondere rekening niet nummer BE92 0017 0048 0223 geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP Panbas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 juni 2013 afgeleverd bankattest dat door de notaris op het kantoor bewaard zal worden.

De inschrijvers verklaren dat het maatschappelijk kapitaal werd volgestort ten belope van elfduizend euro (11.000,00E), in verhouding tot hun aandelenbezit.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar; het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening,

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden= om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale vormachten mogen verlenen.

pp de laatste blz van Luik B vermelden Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

i

Vc behe

aar Belt Staaf

MM 2,0

Lie < J In de bijlagen bij het Belgisch S aatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

*13101650+

IV

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,rbehauten

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1. Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte. 2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering, ln afwijking van artikel 257, derde lid, van het Wetboek van vennootschappen, dienen voor alle verbintenissen waarvan het bedrag of de tegenwaarde de som van duizend euro (E 1.000,00) overtreft, minstens twee zaakvoerders gezamenlijk op .te treden. Deze bevoegdheidsbeperking kan evenwel niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbeperkte duur:

-de heer DE CARTIER DE MARCHIENNE Louis, voornoemd;

-de heer DUNNING GRIBBLE Louis, voornoemd;

-de heer BIJVOET Loïc, voornoemd.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

.het concipiëren en organiseren van evenementen, feestelijkheden, spelen, sportieve activiteiten, recreatieve en culturele activiteiten, inzonderheid paintball;

-de ontwikkeling van promotie-activiteiten dienaangaande;

-in- en uitvoer, aan- en verkoop (detail- of groothandel) van materialen, voorwerpen, accessoires, uitrusting en Kledij voor sportieve en recreatieve activiteiten;

-de exploitatie van sportcentra of -terreinen;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vervlogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook.

Zij mag alle commerciële, in-'dustriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De 'vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de vierde vrijdag van de maand mei om zestien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Célis, notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
PAINTBALL ARENDONK

Adresse
DE LUSTHOVEN 28 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande