PALAMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PALAMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.092.316

Publication

16/10/2014
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

elEEFIGELE

il 2 5 -09- 2014

--SgL-AD

Griffie' r:.00PH afd. MEC- ' ' `-!

TEUR BE

8 -10- 20

BELG1S CH STAA

MON

fi

11.110 111I

Ondernemingsnr : 0898.092.316

Benaming

(voluit) : PALAMA

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: Molenlei 26, 2820 Bonheiden

(volledig adres)

" Onderwerp akte statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op zeventien: september tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1e° Registratiekantoor Mechelen op 18 september 2014'

' Bladen: drie Verzendigen: nul Register (OBA) 5 Boek: 318 Bled; 99 Vak: 04, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" PALAMA ", met, maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden, Molenlei 26, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

Eerste besluit: Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van drieënzeventig duizend achthonderd euro 73.800,00), teneinde het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op tweeënnegentig duizend vierhonderd euro (E. 92.400,00) door incorporatie in het kapitaal van een netto bedrag, na betaling van roerende voorheffing, van drieënzeventig duizend achthonderd (E 73.800,00) dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aan-delen.

Op dit ogenblik is tussengekomen de enige aandeelhouder van de vennootschap, zoals hierboven vermeld.

De aandeelhouder van de vennootschap verklaart, en de vergadering erkent, dat voormelde kapH taalsverhoging ten belope van drieënzeventig duizend achthonderd euro (E 73.800,00) volledig werd gerealiseerd en voistort is door storting in gelden op rekeningnummer BE52 7460 0467 1509, geopend op naam van de vennootschap bij de bankinstelling KBC Bank, met maatschappelijke zetel te Brussel. Een bewijs van de bank de dato vijftien september tweeduizend veertien wordt aan ondergetekende notaris overhandigd.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en volstort tot beloop van voormeld bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen. Het: maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweeënnegentig duizend vierhonderd euro (E; 92.400,00) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van de' nominale waarde.

Tweede besluit: Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten:

De vergadering besluit ingevolge voormelde beslissing om artikel 5, eerste lid, van de statuten te wijzigen door de tekst ervan te vervangen door de volgende tekst

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënnegentig duizend vierhonderd euro (¬ 92.400,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal."

Derde besluit Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering gelast de zaakvoerder met de uitwerking en de needegging ter griffie van de nieu-we, gecoërdineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergetegd: - uitgifte akte; - uittrekset; gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Becker

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 11.03.2014 14062-0180-010
15/07/2013
ÿþ Mod woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

llwi II1w

330905

NEERGELEGD

- 4 -07- 2013

Griffier

GRIFFIE RECHTBANK van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0898.092.316 Benaming

(voluit) : PALAMA (verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenlei 26, 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op zesentwintig juni tweeduizend dertien, geregistreerd twee bladen en geen verzending op achtentwintig juni tweeduizend dertien te Mechelen I, boek 992 blad 20 vak 18 , dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " PALAMA ", met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden, Molenlei 26, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

Eerste besluit: Doelwijziging.

Aan de vergadering wordt vooreerst voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, welk verslag een gedetailleerde motivatie geeft voor de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend dertien.

Zowel het verslag van de zaakvoerder als de bijgevoegde staat van activa en passiva worden vervolgens aan de comparanten overhandigd, dewelke zich ertoe verbinden deze documenten te bewaren in het vennootschapsdossier.

De vergadering besluit daarop het doel te wijzigen zoals hierna beschreven en dienovereenkomstig artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 3:- De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor; rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Dienstverlening inzake management en advies op het gebied van algemeen beheer, financieel beheer en. personeelsbeheer, en dit zowel aan private ondernemingen en overheden;

Het beheer van vennootschappen, het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van ver-effenaar in andere ondernemingen; het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht wanondernemingen;

- Het bemiddelen bij de plaatsing van personeel, het in opdracht van derden zoeken en plaatsen van

personeel in vaste dan wel tijdelijke dienst dan wel op projectmatige basis;

Het organiseren van seminaries, het geven van opleidingen en studies, alsook consultancy op de meest

uiteenlopende gebieden;

- Het voeren en uitvoeren van administraties;

- Het professioneel lanceren, adviseren, beheren, coördineren, coachen, onderhouden, ondersteunen of°

promoten van projecten en projectmatige activiteiten;

Handelsbemiddeling in de ruimste zin van het woord;

- Deze formuleringen omvatten eveneens al wat in de sectoren, waarin de onderneming actief zal zijn,

gebruikelijk is of zou worden;

- Verhuur van vliegtuigen met of zonder piloot;

- Luchtreklame;

Het uitvoeren van klusjes en kleine karweien in de ruimste zin;

- Het klein onderhoud van gebouwen in de ruimste zin;

- Het reinigen van gebouwen;

- Het reinigen van interieurs van allerlei gebouwen;

Het uitvoeren van schilderwerkzaamheden;

Het snoeien van bomen en heggen;

KOOPHANDEL te MECHELEN

~..,

Voor-

behouden

aPri het

Belisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

heze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in het buiten-land op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer, uitbreiding, transformatie van een onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, in huur geven, of nemen, verkavelen en uitbaten, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden en ruilen met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden. De vennootschap kan alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, deelneming, inschrijving of op welke andere wijze ook, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te vol-trekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de ver-richting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken,

Tweede besluit : Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering gelast de zaakvoerder met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoördineerde statuten Notaris Marc De Becker

Op de laatste blz. van Link B vermelden = Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 19.03.2013 13067-0248-011
02/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 23.04.2012 12097-0074-011
15/04/2011
ÿþw.i a(: Lno In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

i na neerlegging ter griffie van de akte

yil

" 11057819

N E E Fl '71: 71 F G D

. .w" .."..,-'...-`---..,~'...."T" -

 5 -Oh- 2011 ~.a.-

F~.1.~ç^'A ~'[F~ /}.~1, " ~aylÎ~{~.y [,R ~' ,/ t`'~

~..+5'Ylé ~ :s 1 I~~i.ái 1 14..iF'1"dt~"í ~.i-Al1

KOOPMRttTX;L, tgrejeiïrIs N

Benaming : PALAMA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mechelbaan 788 - 2580 Putte

Ondernemingsnr : 0898.092.316

Voorwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel

Bij algemene vergadering op 27/01/2011 gehouden op de maatschappelijke zetel te Putte werd met, eenparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen:

Wijziging adres maatschappelijke zetel van Mechelbaan 788, 2580 Putte naar Molenlei 26, 2820 Bonheiden: met ingang van 2710112011.

Pascal Labis

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.03.2011, NGL 18.03.2011 11062-0100-011
08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 29.03.2010 10085-0125-011

Coordonnées
PALAMA

Adresse
MOLENLEI 26 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande