PAN IMMO

Comm.VA


Dénomination : PAN IMMO
Forme juridique : Comm.VA
N° entreprise : 441.488.174

Publication

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.11.2013, NGL 13.11.2013 13659-0442-013
20/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.11.2012, NGL 16.11.2012 12639-0116-013
13/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

" 1214x084"

bel

a

Br

str

"

0 2 AUG 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0441.488.174

Benaming

(voluit) : PAN IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm ; Commanditaire Vennootschap op aandelen

Zetel : 2950 Kapellen, Wolvenbosdreef 2

(volledig adres)

On+erwerp akte : OMZETTING AANDELEN OP NAAM - AANWIJZING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS-OPVOLGERS - AANWIJZING PLAATSVERVANGENDE ZAAKVOERDERS - BEVOEGDHEIDSBEPERKING VAN HET BESTUURSORGAAN - TANTIÈMES EN DIVIDENDEN - INVOERING VAN EEN GOEDKEURINGSCLAUSULE EN VOORKOOPRECHT - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET NIEUWE WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 16 juli 2012, ''geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 19-07-2012. Boek 201 blad 99 vak 18. Ontvangen: E 25,00, De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat volgende beslissingen werden genomen

1/ De statuten worden aangepast aan de beslissing genomen door de zaakvoerder de dato drieëntwintig december tweeduizend en elf om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De aandelen zijn op drieëntwintig december tweeduizend en elf omgezet in aandelen op naam en onder het toezicht van het bestuursorgaan, met hun volgnummer, ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Bovendien wordt beslist dat de titularis van een aandeel op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting kan vragen van zijn aandelen in gedematerialiseerde aandelen en dat de houder van gedematerialiseerde aandelen de omzetting kan vragen op zijn kosten naar aandelen op naam.

Gelet op het bovenstaande wordt volgende wijziging aangebracht aan de statuten van de vennootschap : Artikel 6.2. van de statuten wordt gewijzigd als volgt

"6.2. Aandelen op naam

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De titularis van de aandelen kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen.

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder, bij een erkend rekeninghouder of bij een vereffeninginstelling. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeninginstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven. Er kunnen door de raad van bestuur verzameleffecten worden uitgegeven, die verscheidene aandelen met achtereenvolgende nummers vertegenwoordigen?

2/ Als statutaire zaakvoerders-opvolgers in tweede lijn worden aangeduid : mevrouw LOONES Veerle Bertha, wonende te 2940 Stabroek, Canadalaan 28, en de heer LOONES Stefan Johan Eric, wonende te 2940 Stabroek, Burgemeester J.L. Van der Molenplein 11, die dit mandaat pas zullen opnemen bij overlijden, ontslag of onbekwaam verklaring van de eerste statutaire zaakvoerder-opvolger, met name mevrouw MAERTEN Maria Ludovica Willy, wonende te 2950 Kapellen, Wolvenbosdreef 2. Er wordt beslist niet langer in opvolging van de zaakvoerder(s) in tweede lijn te voorzien.

Daartoe wordt volgende wijziging aangebracht aan de statuten van de vennootschap:

Artikel 7.14 wordt gewijzigd als volgt:

"7.14. Aanwijzing van opvolgers-zaakvoerder

Indien de enige zaakvoerder, de heer Eric LOONES, voornoemd, wegvalt wordt hij van rechtswege opgevolgd door mevrouw Maria MAERTEN, voornoemd, die dan de enige zaakvoerder zal zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u . t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Bij overlijden, ontslag of onbekwaamverklaring van laatstgenoemde zaakvoerder-opvolger zullen voornoemde mevrouw LOONES Veerle en voornoemde heer LOONES Stefan van rechtswege mevrouw MAERTEN Maria opvolgen, en alsdan samen statutaire zaakvoerders zijn?

3/ Er wordt beslist voor het geval de enige zaakvoerder in functie bij een welbepaalde verrichting een belang heeft dat strijdig is met dit van de vennootschap tot bijzondere lasthebbers aan te duiden : voomoemde mevrouw LOONES Veerle en voornoemde heer LOONES Stefan.

Daartoe wordt volgende wijziging aangebracht aan de statuten van de vennootschap;

Artikel L15 wordt gewijzigd ais volgt:

"7.15. Aanwijzing van een plaatsvervangend zaakvoerder tot bijzondere lasthebber.

Voor het geval de enige zaakvoerder in functie bij een welbepaalde verrichting een belang heeft dat strijdig is met dit van de vennootschap, worden aangesteld als bijzondere lasthebbers: voornoemde mevrouw LOONES Veerle en voornoemde heer LOONES Stefan, die van rechtswege de zaakvoerder zullen vervangen voor die welbepaalde verrichting. Het enkel feit dat bij de verrichting de zaakvoerder medecontracterende partij is, volstaat om de bevoegdheid van de plaatsvervanger te legitimeren."

4/ Er wordt beslist dat de bevoegdheid van de statutaire zaakvoerder zal beperkt worden, vanaf het ogenblik dat dit mandaat wordt uitgeoefend door de statutaire zaakvoerders-opvolgers in tweede lijn en volgende, in die zin dat de goedkeuring van de algemene vergadering van vennoten alsdan zal vereist zijn, beslissend met twee derde meerderheid van het vertegenwoordigde kapitaal, voor alle verbintenissen die het bedrag van vijfduizend (5.000,-) euro te boven gaan, welk bedrag aan de schommelingen van het indexcijfer der consumptieprijzen zal worden gekoppeld,

Daartoe wordt volgende wijziging aangebracht aan de statuten van de vennootschap:

Artikel 7.8 wordt gewijzigd als volgt:

"7.8. Bevoegdheid en aansprakelijkheid.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van aandeelhouders bevoegd is.

Nochtans zal, vanaf de uitoefening van het mandaat door de zaakvoerders-opvolgers in tweede lijn en volgende, de goedkeuring van de algemene vergadering van vennoten vereist zijn, beslissend met twee derde meerderheid van het vertegenwoordigde kapitaal, voor alle verbintenissen die het bedrag van vijfduizend (5,000,-) euro te boven gaan, welk bedrag zal gekoppeld worden aan de schommelingen van het indexcijfer der consumptieprijzen, en berekend worden volgens de formule:

Basisbedrag x index december voorafgaand aan aanpassingsjaar

index december tweeduizend en elf

Deze aanpassing zal slechts éénmaal per jaar gebeuren en wel op de eerste januari van elk jaar, en voor de eerste maal op één januari tweeduizend dertien.

De zaakvoerders zijn persoonlijk, onbeperkt hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Binnen de perken van het vennootschapscontract, dit wil zeggen voor zover hun handelingen stroken met de doelomschrijving, vervullen zij hun opdracht en bepalen zij het beleid van de vennootschap zonder dat de algemene vergadering hen terzake richtlijnen kan opleggen.

Stellen zij handelingen namens de vennootschap en gaan zij verbintenissen aan die vallen buiten het doel van de vennootschap, dan is de vennootschap niettemin verbon-den, tenzij zij bewijzen dat de derde daarvan op de hoogte was of, er, gezien de omstan-digheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs".

5/ Er wordt beslist om de zaakvoerder(s) de bevoegdheid te verlenen om binnen de wettelijke bepalingen tantièmes en dividenden uit te keren. 1n het geval er meerdere zaakvoerders zijn dienen zij allen hun akkoord hiertoe te verlenen.

Daartoe wordt volgende wijziging aangebracht aan de statuten van de vennootschap:

Artikel 10.6 wordt gewijzigd als volgt:

10.6 Verdeling van het resultaat - Reservering

Het batig saldo van de resultatenrekening, waarnaar de balans verwijst vormt de netto-winst van de vennootschap.

Deze winst wordt bij besluit van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid verdeeld, respectievelijk gereserveerd, met inachtname van de wettelijke bepalingen terzake.

Het staat de zaakvoerder(s) vrij om binnen de wettelijke bepalingen tantièmes en dividenden uit te keren. In het geval er meerdere zaakvoerders zijn dienen zij allen hun akkoord hiertoe te verlenen.

Aan de zaakvoerder wordt de bevoegdheid verleend om met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen, tijdens het lopende boekjaar, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

De algemene vergadering kan mits akkoord van de zaakvoerders-gecommanditeerde vennoten besluiten een gedeelte van de winst te reserveren met het oog op de aflossing van de kapitaalaandelen conform de

bepalingen van artikel 5,3. van de statuten, waarbij de mogelijkheid tot kapitaalaflossing werd ingesteld.

Ingeval het kapitaal slechts ten dele afgelost is, zal, indien de algemene vergadering besluit tot uitkering van dividenden, aan de niet-afgeloste aandelen een dividend worden toegekend gelijk aan het dubbele van wat aan de bewijzen van deelgerechtigdheid zal worden uitgekeerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Met andere woorden het dividend uit te keren aan de aandelen en de bewijzen van deelgerechtigdheid zal per eenheid gelijkelijk worden toegekend, waarbij de bewijzen van deelgerechtigdheid recht hebben op één eenheid, en de niet afgeloste aandelen op twee eenheden."

6/ Er wordt beslist dat bij overlijden van een aandeelhouder, diens aandelen uitsluitend mogen overgaan naar voornoemde mevrouw LOONES Veerle of haar kinderen en de voornoemde heer LOONES Stefan of zijn kinderen.

Daartoe wordt volgende wijziging aangebracht aan de statuten van de vennootschap:

Artikel 6.3 wordt gewijzigd als volgt:

"6.3 Overdracht van aandelen

6.3.1 Overdracht onder levenden

Goedkeuringsclausule

Alvorens te kunnen overgaan tot overdracht van zijn aandelen, dient de kandidaat-overdrager bij aangetekend schrijven de zaakvoerder een exemplaar van de overeenkomst van overdracht (opgesteld onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de raad van bestuur) toe te sturen met vermelding van de identiteit van de kandidaat-ovememer en de voorwaarden van overdracht.

De zaakvoerder zal binnen de maand na het verzenden van voormeld aangetekend schrijven een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen die, beslissend met eenparigheid van stemmen, deze overdracht al dan niet goedkeurt. Bij goedkeuring is de overdracht onmiddellijk voltrokken. Bij weigering ontstaat een voorkooprecht in hoofde van de medeaandeelhouders zoals hierna uiteengezet.

Voorkooprecht. De kandidaat-overdrager dient de voormelde aandelen vervolgens eerst aan te bieden aan de andere vennoten. Deze aanbieding dient te gebeuren bij aangetekend schrijven, gericht aan de zaakvoerder, met vermelding van bet aantal aandelen. De zaakvoerder brengt binnen de tier dagen ne bet verzenden vee voormeld aangetekend schrijven de overdracht bij aangetekend schrijven ter kennis van de vennoten. Deze beschikken vanaf het verzenden van de brief van de zaakvoerder over een termijn van twee maanden om per aangetekend schrijven aan de kandidaat-overdrager te laten weten dat zij deze aandelen wensen over te nemen. De aandelen worden toegewezen in functie van het aandelenbezit van de vennoten kandidaat-overnemers. Indien er echter te weinig gegadigden zijn om de totaliteit van de over te dragen aandelen over te nemen, worden de aandelen in een tweede ronde gedurende een week aangeboden aan de vennoten kandidaat overnemers die reeds de wil hebben uitgedrukt aandelen over te nemen; blijven er na deze tweede ronde nog aandelen over, dan worden zij proportioneel verdeeld over de vennoten kandidaat-overnemers die reeds de wil hebben uitgedrukt aandelen over te .pemen, en dit in verhouding tot hun oorspronkelijk aandelenbezit.

De zaakvoerder licht de kandidaat-overdrager per aangetekend schrijven in van het resultaat van de aanbiedingen van het voorkooprecht, en dit binnen twee maanden na het verzenden van de brief van de zaakvoerder houdende de kennisgeving van de overdracht aan de vennoten. De overdracht van de aandelen is voltrokken vanaf het ogenblik dat de zaakvoerder de kandidaat-overdrager heeft ingelicht bij dit aangetekend schrijven, te weten vanaf de postdatum van verzending van dit schrijven. In ieder geval mogen de aandelen na zes maanden te rekenen van de aangetekende brief van de kandidaat-overdrager met zijn aanbod tot overdracht, vrij worden overgedragen gedurende een periode van drie maanden. De aandelen worden overgedragen tegen de prijs die de kandidaat-overdrager en de kandidaat-ovememer(s) bij onderling akkoord zullen vaststellen, en, bij gebreke daarvan, tegen de prijs die zal worden vastgesteld door de deskundige, aangeduid in gemeen overleg tussen partijen, of bij gebreke daarvan, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft,. De deskundige zal gehouden zijn deze prijs vast te stellen op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening. De prijs zal worden betaald binnen de twee maanden na bovengemeld tijdstip waarop de aandelenoverdracht is voltrokken.

Artikel 6.3.2 Overdracht bij overlijden

Bij overlijden van een aandeelhouder mogen diens aandelen uitsluitend overgaan naar:

1) Mevrouw LOONES Veerle Bertha, wonende te 2940 Stabroek, Canadalaan 28, (rijksregistemummer 680707 214 83) of haar kinderen.

2) De heer LOONES Stefan Johan Eric, wonende te 2940 Stabroek, Burgemeester J.L. Van der Molenplein 11, (rijksregisternummer 720520 091 80) of zijn kinderen."

7/ Er wordt beslist de statuten in overeenstemming te brengen met de gewijzigde artikelnummers, bepalingen en terminologie van het Wetboek van vennootschappen (ingevoerd bij artikel 2 van de Wet van zeven mei negentienhonderd negen en negentig, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van zes augustus negentienhonderd negen en negentig, en zoals gewijzigd bij de Wet van drie en twintig januari twee duizend en één, de Wet van twee augustus twee duizend en twee en de Wet van twintig december tweeduizend en tien).

8/ Machtiging aan notaris Frederik Jorissen om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen. Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer Alex De Bruyne, accountant, kantoor

houdend te 2970 's Gravenwezel, Gilles de Pélichylei 72, voor het vervullen van alle huidige en latere formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap, bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle documenten te ondertekenen en te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

16/11/2011 : AN277745
16/11/2010 : AN277745
13/11/2009 : AN277745
18/11/2008 : AN277745
07/12/2007 : AN277745
16/11/2006 : AN277745
20/12/2005 : AN277745
17/02/2005 : AN277745
30/04/2004 : AN277745
16/12/2003 : AN277745
29/01/2003 : AN277745
15/08/2001 : AN277745
08/01/1999 : AN277745
07/10/1995 : AN277745
01/01/1992 : AN277745
03/08/1990 : AN277745

Coordonnées
PAN IMMO

Adresse
WOLVENBOSDREEF 2 2180 KAPELLEN

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande