PANDAVA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PANDAVA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 419.001.396

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 11.04.2014, NGL 24.04.2014 14095-0519-019
22/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 12.04.2013, NGL 21.05.2013 13123-0148-018
14/08/2012
ÿþr ~

Mod Word 11.1

e ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad iV;i; ,  ,: Chibank

van Koopiiunje! te Ar"- Vipen, op



"12141488*

Griffie 0 3 AUG 2012

r



Ondernemingsnr : 0419.001.396

Benaming

(voluit) : PAN DAVA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2940 Stabroek (Hoevenen), Hoge Weg 123A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER NAAR AANDELEN OP NAAM - INVOERING VAN EEN GOEDKEURINGSCLAUSULE EN VOORKOOPRECHT -AANPASSING AAN DE HUIDIGE VENNOOTSCHAPSWETGEVING - ONTSLAG - BENOEMING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 16 juli 2012, "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 19-07-2012. Boek 201 blad 99 vak 19. Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger (get) ai R. VIIECHUYSEN", dat volgende beslissingen werden genomen :

1/ De statuten worden aangepast aan de beslissing genomen door de gedelegeerd bestuurder de dato drieëntwintig december tweeduizend en elf om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam,

De aandelen zijn op drieëntwintig december tweeduizend en elf omgezet in aandelen op naam en onder het toezicht van het bestuursorgaan, met hun volgnummer, ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Bovendien wordt beslist dat de titularis van een aandeel op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting kan vragen van zijn aandelen in gedematerialiseerde aandelen en dat de houder van gedematerialiseerde aandelen de omzetting kan vragen op zijn kosten naar aandelen op naam.

Gelet op het bovenstaande wordt volgende wijziging aangebracht aan de statuten van de vennootschap Artikel 5. van de statuten wordt gewijzigd als volgt :

"Artikel 5. Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zes en negentig duizend achthonderd euro twee cent (¬ 496.800,02) en is vertegenwoordigd door twaalfduizend vijfhonderd vijf en twintig (12.525) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder ëën/twaalf duizend vijfhonderd vijf en twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis van de aandelen kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen.

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder, bij een erkend rekeninghouder of bij een vereffeninginstelling. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeninginstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.

Er kunnen door de raad van bestuur verzameleffecten worden uitgegeven, die verscheidene aandelen met achtereenvolgende nummers vertegenwoordigen."

2/ Er wordt beslist om een goedkeuringsclausule en een recht van voorkoop bij overdracht van aandelen in te schrijven in de statuten.

Daartoe wordt volgend artikel toegevoegd aan de statuten van de vennootschap:

"Artikel 10.

Goedkeuringsclausule

Alvorens te kunnen overgaan tot overdracht van zijn aandelen, dient de kandidaat-overdrager bij aangetekend schrijven de raad van bestuur een exemplaar van de overeenkomst van overdracht (opgesteld onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de raad van bestuur) toe te sturen met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer en de voorwaarden van overdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

s

De raad van bestuur zal binnen de maand na het verzenden van voormeld aangetekend schrijven een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen die, beslissend met eenparigheid van stemmen, deze overdracht al dan niet goedkeurt. Bij goedkeuring is de overdracht onmiddellijk voltrokken. Bij weigering ontstaat een voorkooprecht in hoofde van de medeaandeelhouders zoals hierna uiteengezet.

Voorkooprecht.

De kandidaat-overdrager dient de voormelde aandelen vervolgens eerst aan te bieden aan de andere vennoten. Deze aanbieding dient te gebeuren bij aangetekend schrijven, gericht aan de raad van bestuur, met vermelding van het aantal aandelen.

De raad van bestuur brengt binnen de tien dagen na het verzenden van voormeld aangetekend schrijven de overdracht bij aangetekend schrijven ter kennis van de vennoten. Deze beschikken vanaf het verzenden van de brief van de raad van bestuur over een termijn van twee maanden om per aangetekend schrijven aan de kandidaat-overdrager te laten weten dat zij deze aandelen wensen over te nemen.

De aandelen worden toegewezen in functie van het aandelenbezit van de vennoten kandidaat-overnemers. Indien er echter te weinig gegadigden zijn om de totaliteit van de over te dragen aandelen over te nemen, worden de aandelen in een tweede ronde gedurende een week aangeboden aan de vennoten kandidaat overnemers die reeds de wil hebben uitgedrukt aandelen over te nemen; blijven er na deze tweede ronde nog aandelen over, dan worden zij proportioneel verdeeld over de vennoten kandidaat-overnemers die reeds de wil hebben uitgedrukt aandelen over te nemen, en dit in verhouding tot hun oorspronkelijk aandelenbezit.

De raad van bestuur licht de kandidaat-overdrager per aangetekend schrijven in van het resultaat van de aanbiedingen van het voorkooprecht, en dit binnen twee maanden na het verzenden van de brief van de raad van bestuur houdende de kennisgeving van de overdracht aan de vennoten. De overdracht van de aandelen is voltrokken vanaf het ogenblik dat de raad van bestuur de kandidaat-overdrager heeft ingelicht bij dit aangetekend schrijven, te weten vanaf de postdatum van verzending van dit schrijven.

ln ieder geval mogen de aandelen na zes maanden te rekenen van de aangetekende brief van de kandidaat-overdrager met zijn aanbod tot overdracht, vrij worden overgedragen gedurende een periode van drie maanden.

De aandelen worden overgedragen tegen de prijs die de kandidaat-overdrager en de kandidaat-overnemer(s) bij onderling akkoord zullen vaststellen, en, bij gebreke daarvan, tegen de prijs die zal worden vastgesteld door de deskundige, aangeduid in gemeen overleg tussen partijen, of bij gebreke daarvan, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft. De deskundige zal gehouden zijn deze prijs vast te stelten op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening.

De prijs zal worden betaald binnen de twee maanden na bovengemeld tijdstip waarop de aandelenoverdracht is voltrokken.

3/ Er wordt beslist de statuten in overeenstemming te brengen met de gewijzigde artikelnummers, bepalingen en terminologie van het Wetboek van vennootschappen (ingevoerd bij artikel 2 van de Wet van zeven mei negentienhonderd negen en negentig, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van zes augustus negentienhonderd negen en negentig, en zoals gewijzigd bij de Wet van drie en twintig januari twee duizend en één, de Wet van twee augustus twee duizend en twee en de Wet van twintig december tweeduizend en tien),

4/ Er wordt beslist het ontslag te aanvaarden van : 1) mevrouw MAERTEN Maria Ludovica Willy, wonende te 2950 Kapellen, Wolvenbosdreef 2; 2) mevrouw SPIES Katleen, wonende te 2940 Stabroek, Burgemeester J.L. Van der Molenplein 11; 3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAYGILL", met zetel te 2940 Stabroek (Hoevenen), Hoge Weg 123 E, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0898.508.327; 4) de heer LOONES Eric Joseph, wonende te 2950 Kapellen, Wolvenbosdreef 2; 5) de heer LOONES Stefan Johan Eric, wonende te 2940 Stabroek, Burgemeester J.L. Van der Molenplein 11, en 6) de commanditaire vennootschap op aandelen "Pan Immo", met zetel te 2950 Kapellen, Wolvenbosdreef 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0441.488.174, in hun hoedanigheid van bestuurder. Hen wordt décharge gegeven omtrent hun mandaat.

De vergadering beslist vervolgens tot bestuurders te benoemen: 1) Mevrouw MAERTEN Maria, voornoemd, 2) mevrouw SPIES Katleen, voornoemd, 3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAYGILL", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Loones Stefan, voornoemd, 4) de heer LOONES Eric, voornoemd, 5) de heer LOONES Stefan, voornoemd en 6) de commanditaire vennootschap op aandelen 'Pan Immo', voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Loones Eric.

Met ingang vanaf 16 jul:i 2012 voor een maximale duur van zes jaar, zodat aan hun mandaat een einde zal komen na afloop van de gewone algemene vergadering van twee duizend zeventien.

Zij aanvaarden dit mandaat en bevestigen dat geen maatregelen bestaan die zich hiertegen verzetten.

Het mandaat van de bestuurders is bezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. 5/ Notaris Frederik Jorissen wordt gemachtigd om zorg te dragen voor onderhavige wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer Alex De Bruyne, accountant, kantoor houdend te 2970 's Gravenwezel, Gilles de Pélichylei 72, voor het vervullen van alle huidige en latere formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap, bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle documenten te ondertekenen en te doen wat nuttig of noodzakelijk is,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

02/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 13.04.2012, NGL 26.04.2012 12097-0519-018
19/05/2011
ÿþ MW 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111t11.111).!1,11U11j1,11,11,111111

~,." :,,.-,.

~~::(:.`[?.' ,:y

van Koopitanaei reI Arr1 ' ;19 ra ; !~ fûnnk

weipen, op .

Griffie It tf 1011

Ondernemingsnr : 0419.001.396

Benaming

(voluit) : Pandava

"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoge Weg 123A 2940 Stabroek

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 08/04/2011

Op de vergadering werd het ontslag van de heer Eric Loones, Wolvenbosdreef 2 2950 Kapellen, als gedelegeerd bestuurder vanaf heden genoteerd. Hij blijft wel bestuurder tot en met de algemene vergadering in 2013.

Het mandaat als bestuurder van mevrouw Maria Maerten, wonende Wolvenbosdreef 2 te 2950 Kapellen, wordt aanvaard. Dit mandaat nam een aanvang op 1 februari 2011 en loopt tot en met de algemene vergadering in 2017.

Stefan Loones

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 08.04.2011, NGL 11.04.2011 11081-0212-018
16/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.10.2009, GGK 09.04.2010, NGL 13.04.2010 10090-0231-017
23/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.10.2008, GGK 10.04.2009, NGL 21.04.2009 09113-0110-017
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.10.2007, GGK 04.04.2008, NGL 28.04.2008 08115-0276-018
03/12/2007 : AN215881
24/04/2007 : AN215881
22/04/2005 : AN215881
30/04/2004 : AN215881
28/05/2003 : AN215881
24/05/2002 : AN215881
25/08/2001 : AN215881
19/05/2001 : AN215881
20/05/2000 : AN215881
07/10/1995 : AN215881
21/01/1995 : AN215881
02/02/1993 : AN215881
01/01/1993 : AN215881
01/01/1992 : AN215881
19/02/1991 : AN215881
17/11/1990 : AN215881
01/01/1988 : AN215881
01/01/1986 : AN215881
25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 31.10.2016, GGK 14.04.2017, NGL 18.04.2017 17095-0198-022

Coordonnées
PANDAVA

Adresse
HOGE WEG 123A 2940 HOEVENEN

Code postal : 2940
Localité : Hoevenen
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande