PANDBEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PANDBEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.867.920

Publication

01/04/2015
ÿþýÿ f Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





IIwi1 ih~048u~~Hi0i~u7*nii11iui

2 Q ~ i~

~~r~

'i ~;Î" S# ,,st, i~.~t~i i 1~ .Ji~L

AN i WEFiFeri(ff~~eci. Me:":. '.:,iW i=LEN 1

~--" ,.v~

' Ondernemingsnr : CD E4 Ói=.`l 9zo

~

Benaming (voluit) : Pandbeer (verkort):





Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopold III Laan 1- 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh, te Lier op zes maart tweeduizend vijftien, geregistreerd: "Blad(en): 10 Verzending(en): 0 Geregistreerd op het registratiekantoor MECHELEN-AA op tien maart tweeduizend vijftien (10-03-2015) Register 5 Boek 000 Blad 000 Vak 4213 Ontvangen registratierechten: Vijftig euro (¬ 50,00) De ontvanger", blijkt dat hierna genoemden een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "Pandbeer":

1, Mevrouw Luyten, Anne Elisabeth Rita Stefan Maria, geboren te Antwerpen op zeventien juni negentienhonderd zeven en vijftig, echtgenote van de Heer Van den Brande,Guido (gezegd Guy) Raymond. Claire Francis Maria, geboren te Lier op vijftien september negentienhonderd zeven en vijftig, wonende te 2500. Lier, Mechelsesteenweg nummer 350.

Gehuwd te Lier op vijfentwintig september negentienhonderd vijfentachtig onder het wettelijk huwelijksvermogensstelsel bij ontstentenis aan huwelijkscontract en waaraan geen wijzigingen werden gebracht volgens haar verklaring.

2. De Heer Van den Brande, Victor Guillaume Carmen Walter Suzanne, jurist, geboren te Edegem op negen, januari negentienhonderd negen en tachtig, ongehuwd en niet-wettelijk samenwonend, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteen-weg nummer 350;

Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft de benaming van "Pandbeer".

Maatschappelijke zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2500 Lier, Leopold III Laan 1.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het leiden en coördineren, toezicht houden en adviesverlening zowel op juridisch als op praktisch vlak over en aan bestaande en/of op te richten onroerende goederen;

- Alle wettelijk niet gereglementeerde werkzaamheden aan en/of van onroerende goederen (zoals onder meer afbraakwerken, ruwbou-werken, herstellingswerken, reiniging en afwerking en vernieuwing binnen en buiten);

- het kopen en verkopen van onroerende goederen;

- Het verlenen van adviezen van juridische, financiële (met uitzondering van adviezen inzake beleggingen

en geldplaatsingen die wettelijk beperkend zijn geregeld), technische, commerciële of administratieve aard in de

" ruimste zin;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen hiertoe met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals het aankopen, verkopen,` ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen. met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook," van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eerder welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

Op algemene wijze mag de vennootschap allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende verrichtingen_uitvoeren_welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden nethaar doel,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar ontstaan.

Maatschappelijk kapitaal: De aandelen kunnen in het bezit zijn van één of meerdere vennoten.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, volledig geplaatst en vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: De comparanten verklaren en erkennen dat op de aandelen waarop door hen werd ingeschreven, volstort werden voor het bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro,

De aandelen zijn volledig geplaatst en er werd op ingeschreven door de oprichters als volgt:

- Mevrouw Luyten, Anne Elisabeth Rita Stefan Maria op vijf (5) aandelen, en

- de Heer Van den Brande, Victor Guillaume Carmen Walter Suzanne op vijfennegentig (95) aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alleen optreden en heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van die verrichtingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder optreden.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere en beperkte volmachten geven. De vennootschap is tegenover derden gebonden door de rechts-handelingen die de gevolmachtigden binnen de perken van hun mandaat stellen. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt zij gehouden de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van toegelaten wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit aandelen zonder stemrecht.

In de algemene vergadering worden besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, tenzij de wet of de statuten een bijzondere meerderheid voorzien,

De onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden bij het bepalen van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Elke vennoot kan zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

Boekjaar, reserves, winst, saldo overblijvend na vereffening: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december.

Na verloop van ieder boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op,

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap,

Van deze winst wordt ten minste vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van de uitkeerbare winst, beslist de algeme-ene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien bij de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien het hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennoot-schap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld onder de vennoten, in verhouding met hun aandelenbezit, voor zover de aandelen volledig volgestort zijn.

Is dit niet het geval wordt de geheelheid tussen de vennoten hersteld, naar keuze van de vereffe-inaars, hetzij door terugbetaling, hetzij door bijstorting.

Uitvoeringsbesluiten:

1, Het eerste boekjaar begint bij het ontstaan van de vennootschap en eindigt op één en dertig december tweeduizend vijftien.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

3. Onder het enig voorbehoud van het ontstaan van de vennootschap wordt door bovengemelde

comparanten oprichters besloten tot (niet-statutaire) zaakvoerder van de vennootschap te benoemen voor

onbepaalde duur.

de Heer Van den Brande, Victor Guillaume Carmen Walter Suzanne, jurist, geboren te Edegem op negen

januari negentienhonderd negen en tachtig, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg nummer 350.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Jean Van Cauwenbergh

Tegelijk hierbij nedergelegd

4 " 1 44.

1, Gelijkvormig afschrift van de akte van 06/03/2015 2. Uittreksel van gezegde akte van 06/0312015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beh5.sden aan het Belgisch

Staatsblad

I. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PANDBEER

Adresse
LEOPOLD III LAAN 1 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande