PANEL ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PANEL ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.682.923

Publication

05/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15307511*

Neergelegd

30-04-2015

Griffie

0629682923

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Panel Engineering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Panel Engineering

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

te 2275 Lille - Gierle, Pellaarstraat 10A

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden op 28 april 2015 voor notaris Isabelle Verhaert, met standplaats te Lille, neer te leggen ter registratie, blijkt dat:

De heer VAN DEUN Koen, geboren te Turnhout op vijf mei negentienhonderdtweeëntachtig, en zijn echtgenote mevrouw JACOBS Martine August Annie, geboren te Turnhout op acht april negentienhonderddrieënzeventig, wonende te 2275 Lille (Gierle), Pellaarstraat 10 A, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  Panel Engineering , en waarvan de statuten onder andere de volgende bepalingen inhouden: ZETEL: De zetel is gevestigd te 2275 Lille - Gierle, Pellaarstraat 10A

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Alle verrichtingen, studies en adviezen in verband met werkzaamheden van ingenieurs zoals het ontwerpen, berekenen, in tekening brengen en coördineren van allerlei constructies, kunstwerken en installaties van beton, staal, hout, aluminium en andere materialen, in het algemeen alle studies betreffende algemene of bijzondere bouwkunde, inbegrepen burgerlijke bouwkunde, industriebouw, waterbouwkunde, bouwwerken, kunstwerken, rioleringswerken, waterzuivering, grondmechanica, wegenisontwerpen, opmetingen van onroerende goederen, onderzoekingen en expertises van projecten, zowel als voorbereidend, als uitvoeringscontrole, als nacalculatie.

- Analyseren, ontwerpen, programmeren en uitgeven van gebruiksklare systemen, incl. systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur. Deze opsomming is niet beperkend.

- Lokalisatie, configuratie en implementatie van software waarvoor de vennootschap als verdeler optreedt dan wel voor software uitgegeven in eigen beheer (manuals, help files,...).

- BIM consultancy en ondersteuning bij het opzetten van BIM-gerelateerde processen en projecten. - Het beheer en bestuur van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerende als onroerende. Het verwerven, instandhouden, oprichten en vervreemden van deze goederen en het verlenen en vestigen van alle mogelijke rechten van genot en gebruik, zowel zakelijke als persoonlijke. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd, onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. Zij kan beschikbare middelen beleggen in roerende goederen.

- De vennootschap kan eveneens de functie uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Pellaarstraat 10A

2275 Lille

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het bovenstaande is een opsomming en geenszins beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor derden.

De vennootschap kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren door inbreng, fusie of participatie in andere of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan, of samenhangend met dit van deze vennootschap.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden, met inbegrip van alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR : De duur van de vennootschap is onbepaald en haar activiteit neemt een aanvang op op datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Bij de oprichting werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). De aandelen zijn op naam.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdzesentachtigste van het kapitaal.

Voormelde zesduizend tweehonderd euro werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij Record Bank en het bewijs van deponering werd door voormelde oprichters overhandigd aan ondergetekende notaris.

Op de aandelen werd ingeschreven als volgt:

- De heer VAN DEUN Koen, voornoemd, heeft ingeschreven op 93 aandelen

- Mevrouw JACOBS Martine, voornoemd, heeft ingeschreven op 93 aandelen

Bijgevolg werden de voormelde aandelen ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) nog niet volstort.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag of een zondag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

De vergoedingen voor de zaakvoerders worden door de algemene vergadering bepaald.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders moeten tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder hun hoedanigheid van zaakvoerder kunnen bewijzen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd aangesteld: de heer VAN DEUN Koen, voornoemd.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de oprichtingsakte en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

WINSTVERDELING : Ter berekening van de netto-winst der vennootschap worden van de bruto inkomsten afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen overeenkomstig de boekhoudwetgeving.

Van de netto-winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds tot wanneer dat reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. ONTBINDING EN VEREFFENING:

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die pas in functie treden na bevestiging of homologatie van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt hun bezoldiging, hun bevoegdheid en de wijze van vereffening.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

VOLMACHT: Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling: SBB

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Accountants & Adviseurs BV-CVBA, met zetel te 2960 Brecht, Vaartstraat 79 en al haar aangestelden, om de vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij het vervullen van de formaliteiten bij de oprichting van de vennootschap:

Aanvraag ondernemingsnummer, aansluiting sociaal verzekeringsfonds, aanvraag BTW-nummer, neerlegging en publicatie van de oprichtingsakte.

- tegenover alle belastingadministraties, waaronder de btw, alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS ISABELLE VERHAERT

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie

Coordonnées
PANEL ENGINEERING

Adresse
PELLAARSTRAAT 10A 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande